Aký máte názor na zoznamovanie cez internet?
Aky mate nazor na zoznamovanie sa cez net? Nasla som na zoznamke celkom fajn muza, no pride mi, ze to zoznamovanie medzi nami je hrozne pomale. Citim z neho taku nadradenost, prchkost z par tyzdnov. Este sme sa nevideli. Mam pocit, ze to dlho nevydrzi a ze k tomu stretku ani nedojdeme...co by ste robili, zabalili by ste to?
Ja som cez net spoznala mojho kráľa 🥰🥰🥰
No dôležitejší je pocit.. zoznamovanie má byť pomalé, nemáte sa kam ponáhľať .. no dalsia vec je, tie pocity .. vies aj opisat preco citis z neho nadradenosť a prchkosť ?
Zoznamovanie cez internet môže byť fajn, ale nie keď sa to takto ťahá ako sopeľ. Vtedy by som to skončila.
Tak, zoznamka služi zrejme na zoznamovanie, veď daj tomu ešte šancu.Uvidiš, po stretnuti, ake budeš mať dojmy a pocity z dotyčneho.
zalezi na tom co vari popri tebe a ako vysoko si v aktualnom rebricku
Ak ma sukromny online harem tak nestiha
Mne teda vôbec nejde dokopy spojenie celkom fajn chlap s tým, že z neho cítiš nadradenosť 😅 počúvla by som intuíciu, niečo ti zrejme našepkáva, že to nebude to práve orechové… môžeš skúsiť stretko, ak sa k tomu nebude mať, aj to je odpoveď
Našla som si tam manžela 🙂
Ja som na zoznamkach stretla tolko skvelych ludi 😍. Ale veru,toto nema vyznam,ked sa to natahuje ako sopel. Najdes ineho,neboj.
Ked je chlap rozhodnuty, tak sa snazi dohodnut si co najskor so zenou co ho zaujme stretnutie. Aspon kavu alebo trebars prechadzku. Za mna je zbytocne stracat cas s niekym, kto napriklad po mesiaci-dvoch neavizuje osobne stretnutie. A hlavne, ked citim na zaciatku, ze mi nieco nesedi, tak pocuvam intuiciu,
Mam kolegu tridsiatnika a ona ma rozbehnutych niekolko zien sucasne a niektore dni sa stretava aj s viacerymi. Cez vikend ma kludne 4-5 rande za dva dni. Proste skusa. Toto ale nie je myslim standarna situacia, ze toto robi kazdy chlap na zoznamke.
v pohode, ľudia sa zoznamujú hoc kde... prečo by nemali aj cez net.
možno ten tvoj kámoš je pomalejší, možno má viac takýchto kámošiek, možno hanblivý, bojazlivý... zaneprázdnený manager. 😉
jako clovek co spoznal ludi nazivo aj cez internet a aj cez zoznamky, tak povim ze na sposobe nezalezi... je to vzdy o tych jednotlivcoch jak si sadnu a jak sa zachovaju atd. Ale som nazoru ze urcite sa stretnut cim skor, lebo nazivo je to jedinecne.
Ja nemam dobru skusenost so zoznamkamy, ale mozes este pockat a uvidis co z toho bude.
Tak ja som sa stretla osobne s mojim mužom po 3 mesiacoch písania a aj to sa mi zdalo, ze je to veľmi krátka doba na osobné stretnutie. :D Ale bolo to pred 12 rokmi, mozno sa uz doba zmenila.
V online svete mas sancu, ze najdes toho pravého tam, kde by si ho v reálnom životě namala ako stretnut. Ak sa ti dotycny nepozdava, zabal to. Ak ma chlap zaujem, bude sa chciet co najskor stretnut, aby vedel, ci z toho daco bude alebo nie.
Sak navrhni ty stretnutie, ja som bola v tomto iniciativna , teda ak ma nepredbehol dotyčný, necgcelo sa mi vypisovat tyzdne a zabijat cas .a nasla som si tam aktuálneho partnera ,sice som mala asi 15 rande za pol roka , ale nevadí, i ked boli aj nepríjemné skúsenosti, no real stretko je dolezite ak mas zaujem o dotyčného.
Na prednáške o vzťahoch jedného psychológa bolo povedané, že ak sa zoznamujes cez zoznamky a nepríde stretko po krátkom čase, tak to pôjde asi do stratena. Ale výnimka potvrdzuje pravidlo. Opísala si zvláštne čo z neho cítiš.

Par tyzdnov si pises o nicom s chlapom? Normalny by ta davno zavolal von na kavu. Strata casu henten.