icon

Aký vzťah máte so svokrovcami?

21. apr 2024

Čaute,

aký vzťah máte so svokrovcami ? Stretávate sa? Sú priateľskí? Zaujímajú sa o vás , o vnúčatá? Berú si niekedy vnúčatá ? Porozpravajú sa keď máte problém sú napomocní? Zavoláte si ?

mamickalisticka
21. apr 2024

Výborný. Svokra mi píše každý deň ako sa máme a keď nenapíše ona, napíšem jej ja. Bývame od seba 10min, chodíme na návštevu vždy keď nás zavolajú. Strážia deti, keď sa im dá a keď sa im chce, vždy si ich pýtajú. Veľmi sa ľúbia. Aj túto noc u nich spí jedno z detí. Som vďačná za mojich svokrovcov 🙏🏽

petamich
21. apr 2024

mam vyborny vztah so svokrovcami lepsich svokrovcov a starych rodicov som si nemohla zelat a som za nich velmi vdacna

barbora0308
21. apr 2024

Zial uz zije iba svokra, ale s nou mam lepsi vztah ako s mojou vlastnou mamou 🤗.

mamina7070
21. apr 2024

ziadny vztah

20erika07
21. apr 2024

Výborný vzťah máme, sme od seba 5min, svokra nie je vegeta, a za vnucata by aj zivot polozila.

zuzanaokasova
21. apr 2024

Sú to pre mňa druhí rodičia, vždy ochotní pomôcť, poradiť v čomkoľvek, vnúčatá tam radi chodia. Kiež by tu ešte dlho boli...

lindous
21. apr 2024

Snúbenec má sám so svojimi rodičmi veľmi komplikovaný a nie najlepší vzťah, takže aj ten medzi mnou a nimi je skôr formálny… mne nikdy nič zlé neurobili, sú ku mne milí, partner však žiaľ toto o nich povedať nemôže, čiže stretávame sa len sporadicky…

pribinak
21. apr 2024

Svokra je už mŕtva a svokor starý pán. Vždy som sa správala slušne k ním a oni vždy slušne ku mne
Svokra bola prirodzene inteligentná žena, nestekala sa ním “mladým” do života či výchovy a vedela veľmi decentne usmerniť sj muža

Ja sa niekedy smejem na tých príbehoch ako mladé babky sa niekomu nasackuju do domu a chcú tam kraľovať
Že nechápu jednoduchú vec, nevedia sa posrata dáme o seba ale chcú aby všetci chápali že oni požrali všetku múdrosť sveta

haraburdova
21. apr 2024

So svojou svokrou mam 10x lepsi vztah ako so svojou mamou. Je uzasna, velmi radi spolu travime cas, volavame si, piseme. O vnucku sa stara, je mi velkou oporou a som za nu neskutocne vdacna ❤️

babulkomale
21. apr 2024

Všetko áno. Každý deň ďakujem za nich ❤️

diewcatqoo
21. apr 2024

Chladny. Mam ich v ucte, vychovali predsa mojho manzela, ale nejaky vrucny rodicovsky vztah tam nie je. Porozpravam sa s nimi, ale nezachadzam do ziadnych hlbsich alebo intimnejsich tem. Dost sa rozchadzame v nazoroch na zivot, svokra je ta, ktora ma, samozrejme, pravdu a ja nemam rada konflikty a napatie, takze takmer vsetko odkyvem a urobim si po svojom. Byvame daleko, vidime sa parkrat do roka, takze sa tolerujeme.

13uzivatelka11
21. apr 2024

Mame dobrý vzťah, navštevujeme sa skoro každý víkend aj napriek tomu, že svokra je učiteľka synovi v škôlke, takže je s ním každý den, keď malý zrovna nie je chorý 😀 ale vždy ho aj radi postrazia, keď nemajú svoj program už naplánovaný. Cez prázdniny sa mu snažia aj dáky výlet menší vymyslieť 😊

angelous1991
21. apr 2024

Ja som nemala žiadny . Svokrovci boli obaja alkoholici , nežili spolu . Svokor volal väčšinou len mužovi , bol neškodný sem tam pýtal aby muž prišiel odviezť niekde atd občas poslal nejaké peniaze pre syna . Ale svokra to bola iná kapitola . Konfliktna , hádavá protivná osoba . Nikdy nepomohla,len uškodila , večne vyžadovala peniaze . Volala vždy len keď niečo potrebovala nadávala mne,aj mužovi. Cele zle . Obaja už nežijú ale nemám jedinú peknú spomienku najmä na ňu . Na svokra ľudia spomínajú aspoň ako na šikovného majstra a na ňu nikto nespomína v dobrom. Horšie že ani manžel . 😢

katica06
21. apr 2024

Svokra je už mŕtva a svokor 70tnik. Ale kým žila tak to bolo 0bodov. Nikdy nepomohla, skoro nám rodinu rozbila.

dankabetka
21. apr 2024

Ahoj, ja mam vyborny vztah s nimi. Su sice 200 km od nas, ale vidime sa casto, chodia k nam a aj my k nim. Decka ich miluju, cez prazdniny su s nimi- urobia im program. Vztah mam ako s rodicmi. Ja som mala asi mega stastie ale mne svokra napriklad ani nekeca do vychovy, uplne respektuje, ze som mama... Dokonca ked mal syn prisnu dietu (zdravotne dovody ) do bodky drzala jedalnicek... Chodime spolu aj na dovolenky, ale zas treba povedat, su to velmi aktivny dochodci, lyzuju, bicykluju, turistikuju, maju zahradu....som rada za nich 😉

blancheporte
21. apr 2024

Mám iba svokry a 2 švagrine,ktoré sú staré dievky. Svokra uznáva len ich,čo povedia,urobia je TOP. Sú najkrajšie najlepšie a najmúdrejšie. O vnukov sa nezaujíma....maximálne zavolá im na narodeniny a meniny. Nepomáha vôbec. So mnou vzťah žiadny. Ja sa iba pozdravím a ona odzdravi. Nič som jej nikdy neurobila a ani nepovedala. Ale hold.....🤷

kikusenka1
21. apr 2024

Mame skvelý vzťah..aj so svokrou aj so svokrom

katkatet
21. apr 2024

Svokra super svokor des

sheila121
Odpoveď bola odstránená
petra372016
22. apr 2024

Veľmi zlí. Do svadby som mala celkom ok. Ale ako sme sa vzali tak vzťah medzi nami je otras. Veľa krát som sa snažila ale vždy ma sklamu. Tak že sa už nestretávame