icon

Beriete si odsadnutie cudzej osoby osobne?

18. nov 2023

Beriete osobné ak si od vás nejaký človek odsadne, napríklad ten človek sedí 3miesta od vás a zrazu si ide sadnúť oveľa ďalej?

obkladac
18. nov 2023

Neberiem

avonladyba
18. nov 2023

Nie

martinkatinka
18. nov 2023

Ako v kine? Na oslave? Ci kde?

koniarova
18. nov 2023

Nemám problém,vyrobím problém.

januska12323
18. nov 2023

Nie si stredobod vesmíru. Ten človek môže mať milión dôvodov a ani jeden nie si ty.

pralinka25
18. nov 2023

vsak mozno ta ani neregistruje. preco si to hned vztahujes na seba. ja ani nevnimam kto sedi o tri miesta dalej

kandelabra
18. nov 2023

Keby sedi vedla teba tak to este pochopim ze riesis, ale 3 miesta dalej?!

milanemila
18. nov 2023

Mne napriklad uz viac krat v hromadnej doprave vadil niekoho extremne vyrazny parfem, takze ano postavila som sa a odsadla si alebo aj ked niekto smrdi od potu a podobne. Nevidim dovod trpiet veci, kt su mi neprijemne. Beriem to tak, ze niekomu zas moze vadit moj parfem alebo moje dieta kt sa usta nezastavia a proste si odsadne, je mi to jedno 🤷🏼‍♀️

diewcatqoo
18. nov 2023

Vobec si nevsimam take veci, takze ani neviem, ci si odomna niekto odsadne. A tri miesta odomna, tak to ani neregistrujem, ci tam niekto sedi alebo nie 🤷‍♀️

mamickalisticka
18. nov 2023

Ja si poviem - chvalabohu 😂

danyelia
18. nov 2023

Tak jedine na rande by to bol asi problém 😄

minenkak
18. nov 2023

Ako tri miesta ďalej ani není pri tebe

mikadooo
18. nov 2023

Keby sa to stalo raz, tak neriešim. Keby sa mi to stávalo opakovane, tak by som sa nad sebou zamyslela, čím môžem ostatných rušiť...

sissy27
18. nov 2023

Mam rada svoj osobny priestor takze ja by som bola rada 😂 blbe je, ak sa to stava pravidelne a takto sa odtahuju znami / kamarati / kolegovia, s ktorymi by ste inak mohli prehodit aspon par zdvorilostnych viet…

marianarem
18. nov 2023

Neberiem to osobne, resp. ak je to neznamy clovek, tak je mi jedno, preco si odsadol. Raz sa stalo, ze si jedna pani odsadla, ked videla, ze som si na sedadlo oproti nej sadla s malym synom. Ale zase to chapem, ze nie kazdy chce sediet pri malom dietati, ktore recni, obcas nechtiac neovladne nohu a trochu kopne a podobne.

viestta
18. nov 2023

Vsak ten co sedel 3 miesta od teba nesedel pri tebe, takze logicky ak si presadol inde neodsadol si o teba. Ci?

alex49
18. nov 2023

boli ste sami dvaja vo vlaku/buse? inak nerozumiem, pár krát som si odsadla, ale sedeli sme vedľa seba. Vtedy by som pochopila, keby si volačo namýšlaš, ale ked sedel hned tri miesta od teba. Tak ani netušil, že ti spôsobí svojím presadnutím traumu.

gta5man
18. nov 2023

Počas COVID19 alebo mimo covidu? 😀 Kým bol covid chápem ale mimo neho ma napadne že či moc neprdím alebo že veď som sa sprchovala minulú stredu 😀 Samozrejme tútu tému beriem ako žart, zábavu. Treba sa aj uvolniť vedieť. Relax 🤘

lija22
18. nov 2023

no jasne, ze by som uvazovala, ze zrejme smrdim, ked sa snazi vzdialit lol

lopka1313
24. nov 2023

Nezula si zuvacku? Nam mizofonikom moze vadit ked niekto napr. mlaska... Alebo vyrazny parfem, ci avivaz (aj migrenik som). Alebo mu len bolo zle a siel v protismere, tak si sadol viac dopredu a v smere jazdy (aj tento problem mavam)...

Prave si uvedomujem, ze byt v mojej pritomnosti je dost problematicke :D vsetko mi vadi...