Blíži sa termín výročia netradičného priateľstva

11. máj 2024

Blíži sa termin vyročia netradičneho priatelstva. A rada by som možno nazor ako ho osláviť. Spravame sa ako pár ale oficialne pár byť nemôžme. Obaja mame všetko. Ale i tak by som chcela nejak poďakovať za ten čas čo spolu sme a čo sme zažili. Nepodvádzame partnerov len ja som rozvedená s dvomi detmi on slobodný a mladší ale jeho rodina si nežela aby sme spolu boli tak sa stretávame na tajno. A veruže niesme pubertiaci. Vyznie to divne. Ale kazdopadne spolocny pobyt neprichadza do uvahy tak aspon nejake ine podakovanie... moznontubje niekto v podobnej situacii 🙂

ckocka
11. máj 2024

A čo vám bráni ho osláviť tradične, ako by ste tradičný pár boli: reštaurácia, nejaký víkendový pobyt, dvojdňová návšteva Paríže.. Samozrejme na tajno, ak to teda musí byť.

h2
11. máj 2024

Nechceš to trochu viac vysvetliť? Lebo ja osobne nevidím dôvod, aby ste neboli pár. Keď ty si rozvedená a on slobodný. Jedine, že by on mal povedzme 15 rokov. 🤔

vanilkovazmrzka
11. máj 2024

Nie ste pubertaci ale spravate sa este detinskejsie.

Jeho rodina si nezela.. co je nesvojpravny?

jaskolka
12. máj 2024

Tiež nerozumiem, prečo nemôžte byt oficiálne pár, lebo jeho rodina s tým nesúhlasí? Co je neplnoletý alebo nesvojpravny?
Potrebuješ vôbec takého "partnera" za ktorého bude rozhodovať jeho rodina? Dokedy vás bude baviť takéto utajovanie?
Tak objednaj slávnostnú večeru u teba doma, nech to je tajné.

anketkarka
12. máj 2024

Nemyslím si, že by sa jeho rodina dozvedela o spoločnom výlete, wellnese, alebo niečom podobnom tradičnom. Ak si sa dala uchlácholiť, že to je dôvod tajností, tak je to naivné. Dôvod tajností je len to, že si hladá naozajstný vzťah a potrebuje mať status nezadaného, aby mal šancu. Si jeho dočasná náhrada, pravdepodobne len na sex, keďže nič iné sa nedá ,,pre jeho rodičov". Ak Ti to stačí, tak je čo oslavovať. Mne by nestačilo.

tykat
12. máj 2024

Objednaj bilboard s napisom "Dakujem ti Jozko za vsetko" .. je to netradicne a len vy dvaja budete vediet.
Ostatne nekomentujem.

marianarem
12. máj 2024

Ja neviem, pride mi to.nejake zvlastne. Ani mojho otca rodina nechcela, aby otec bol s mamou kvoli rozdielnym nabozenstvam. Ale otec s nou normalne verejne bol aj sa a nou ozenil.
Rodina mojho byvaleho tiez bola proti mne, tiez bol o 4 roky mladsi a boli sme z inych kultur da sa povedat. Rodicia sa odmietali so mnou stretnut, ale aj on so mnou verejne bol, sestry, kamosi, kolegovia ma poznali.
Predstavil ta chalan aspon nejakym kamaratom alebo ste uplne tajni pred vsetkymi? Ak uplne tajni, tak by som mala podozrenie, ze uz ma aj niekoho ineho, alebo ze sa on sam hanbi, ze chodi so starsou. Alebo ze tancuje, ako rodina piska a nema odvahu si presadit svoje. Ja osobne by som od tohto dala ruky prec, mas aj na normalny vztah.

oli18
12. máj 2024

Za co mu chces podakovat? Ze je napriek nesuhlasu rodiny s tebou? Ci za nieco ine? Ako podakovanie by som to nedefinovala.

januska12323
12. máj 2024

Na výročie by ste to mohli konečne zoficiálniť. Jedine ak má niekoho iného a ty si len bokovka.

syslik81
12. máj 2024

napriklad konecne sa jeden za druheho postavit a stat si za svojim vztahom? kzda burka prehrmi ... vztah nevztah je strata casu pre vas oboch ..

cimage
12. máj 2024

Mozete ist na veceru, wellness a po 10r by ste sa uz mohli rozhybat a kaslat na rodinu. Ked ste to zvladli tajit, tak by dte zvladli aj rodinu. Poznam par parov, ktorym rodiny tiez nepriali a tie vztahy su hadam este silnejsie ako klasicke.

sissy27
12. máj 2024

Podla mna mu nie je za co dakovat 🤷‍♀️ aby sa jeden dospely chlap nevedel postavit za svoje rozhodnutie a skakal ako rodina povie - to v mojich ociach ani nie je chlap. Mozno prvy rok by som to pochopila, ak si este nie ste ani jeden isty tym, ci ste jeden pre druheho ten / ta pravy/a, ale 10r ?? On asi caka na lepsiu (alebo mozno aj ma) a ty z cisteho zufalstva beries aspon toto…

h2
12. máj 2024

@sissy27 Ale oni nie sú spolu 10 rokov. Autorka to nikde nepíše (vlastne nepíše vôbec, takže v podstate nič nevieme), podľa mňa sa im blíži prvé výročie.

sissy27
12. máj 2024

@h2 asi som to prebrala z komentaru od @cimage 🙈
Kazdopadne stojim si tym, ze ak sa chlap za mna hanbi alebo teda “kvoli rodine” sa ku mne nepriznava, nie je co oslavovat a za co dakovat. To skor on jej by mal diamanty nosit za to, ze mu toto toleruje…

doriiis
12. máj 2024

Dvaja zaufalci ste

1ryba
12. máj 2024

Ja ti poradím. Oslávte to tak, že rodine konečne poviete, že ste 15 rokov spolu a už sa nemienite pred nikým skrývať bez ohľadu na ich názor. A hneď aj choďte na spoločný pobyt.
Lebo vy pár ste.

guiseppinka
12. máj 2024

Viem si predstavit tu situaciu a aj dovody, ktire by tam mohli byt. Asi by som to oslavila niekde vo dvojici (ak sa da byt bez deti) ale niekde bud na opacnej strane ako byvate alebo mimo svk, kde bude mala pravdepodobnost, ze niekoho stretnete...

viestta
12. máj 2024

Zvazovala by som, ci je vobec co oslavovat s chlapom, ktory sa nevie postavit za mna, hoc aj proti jeho vlastnej rodine. Hlodalo by vo mne, preco je mu jeho rodina prednejsia ako ja.

cimage
12. máj 2024

@sissy27 tiez neviem kde som to nabrala, ze 10r 🤦🏽‍♀️, ale je to v podstate jedno.

sissy27
12. máj 2024

@cimage ja by som prisahala, ze to bolo v uvodnom prispevku 😅 ale presne, na mojom nazore to nic nemeni. Nie je za co dakovat chlapovi, pre ktoreho nie som dost dobra na oficialny vztah 🤷‍♀️

nerya
12. máj 2024

Možno ma 15 rokov chalanisko 🤣

evelyn246246
12. máj 2024

.. chlap ktory miluje ide aj " cez mrtvoly"...rodinu, vsetko ...najdi si niekoho kto ta bude skutocne lubit ..

mimikarol
12. máj 2024

Že nemôžete byť spolu. Komu to vadí? Jeho žene? Neverím že by bol slobodný a dospely. Alebo je to tvoj bratranec😂