Vydržali ste so svojím narcistickým partnerom?
Vydrzali ste s nim ci ho opystili?
Exmanzel je narcista. Prejavy...za všetko som mohla ja, vo všetkom mal len on pravdu. Všemožný, všetko vedel, všade bol...
@matullienka to nevieš dopredu,zistíš až časom.
@matullienka
@rozculena presne tak, oni sa vedia veeeelmi dlho pretvarovať. Tu netreba hovoriť, žeby si s takým človekom nebola, lebo ani nemôžeš vedieť, či taky nie je vedľa teba.
Poznam blizku rodinu, kde on je narcista a odisiel sam z domu, ked sa mu zena so synom postavili a zacali si robit po svojom. Dovtedy ich roky psychicky nicil. Rozviedol sa.
Toto je clovek, ktory mal za zenu narcistku a lepsi clanok o narcistoch nepoznam. Pomaha ludom, ktory ziju s narcistami, ma aj viacero prispevkov na youtube
@nellyuana Ale vies. Ten chlap je od zaciatku dokonaly a podla reci ho spoznas. Vela zien doplati na to,ze im stacia lichotky a vyzdvihovanie zo zaciatku. Oni maju znaky,ktore vies odhalit. Ja osobne mam v sebe radar na taketo typy. Mali sme v rodine narcisa od prveho stretnutia som vedela,ze je narcis a aj tak si ta zena nedala povedat a doplatila na to.
Pozor, mozu byt 2 druhy narcistov - zjavny extrovertny a skryty introvertny
Práve som v takom vzťahu a už sa neviem dočkať kedy toto celé nechám za sebou!!!

Nie nikdy by som s takým človekom nebola