icon

Bola párová terapia pre vás užitočná?

6. jan 2025

Ahojte skusali ste niekedy s partnerom parovu terapiu ? Pomohlo to realne niekomu ?

barka1
6. jan 2025

Určite pomohla. Ale nám nie. Chodili sme rok, 2x tyzdne. Z mojho pohladu sme sa nedostali k podstate problému. A možno to bolo aj tým, že nás vztah už bol naozaj rozvrateny.

autor
6. jan 2025

@barka1 no pomoc je asi aj to ze otvori oci a ked sa nieco neda napravit tak sa skutocne neda :/

barka1
6. jan 2025

Ano, svojim sposobom.

kaktusik007
6. jan 2025

mne psycholog po asi troch sedeniach narovinu povedal, ze udrzat nas vztah uz nema zmysel

petamich
6. jan 2025

chodime s manzelom a nemam pocit, ze by to nejako extra pomahalo (a to my riesime hlavne komunikacny problem a vyhorenie), ono ak jeden z partnerov napr. nevidi alebo nechce vidiet, ze toto je problem, tak sa nikam nepohnete, to je aj problem u nas, moj manzel tam chodi, siel tak dobrovolne ale je to ako na hojdacke, obcas po terapii sa naozaj snazime, potom zas back to basics a dookola, niektore veci, ktore su ti silne prirodzene skratka nezmenis 🤷‍♀️

janinamojka
6. jan 2025

Pomohlo..ale nie tak ako som čakala.
Otvorilo mi to oči a mladého pána som aj sama napokon kopla do zadku😉

koniarova
6. jan 2025

Ja veru nepoznám nikoho, komu pomohla. Tým samozrejme nechcem odhovárať a držím palce. A ešte treba vziať do úvahy aj finančnú stránku. Je to veru dosť.

zuzkaemmka17
6. jan 2025

My sme chodili, povedala , ze nase problemy nie su dovodom na rozvod, no moj muz si zacal vypisovat s inou zenou a do mesiaca uz s nami nebol. Ale nikdy nebol otvoreny tej terapii.

milka1988
25. jan 2025

@petamich mám to podobné :/ ako to chces riešiť?

petamich
25. jan 2025

@milka1988 no pracujeme na tom, stale sa o tom rozpravame, upozornujeme sa navzajom, obcas si kusneme do jazyka, my ale neriesime nijaky extra seriozny problem, moj manzel ma tak trochu asi podedene a aj asi jemne OCD alebo co a ma pocit, ze iba jedno jeho riesenie a nazor je spravne a z domu je nauceny, ze jeho mama jeho otcovi vzdy povedala mas pravdu ocko a ja toto odmietam robit 🙂 takze narazame niekedy viac a niekedy menej, teraz mame napr. dobre obdobie, neviem, co riesite a to uz si ty musis zvazit, ci veris tomu, ze terapiou a "tvrdou pracou" to viete uplne alebo ciastocne vyriesit

Takze ako na hojdacke stale, lepsie obdobie, horsie obdobie, ovplyvnene aj pracou, ako toho mame vela...