Ja som na rodičovskom, muž ma daňový bonus na dieťa, daňovú úľavu na mňa, prídavky na dieťa ja dostávam rodičovský prispevok. Ešte je nejaky bonus, príspevok alebo to je vsetko?
@sara07 moja rehabilitácia stojí mesačne 300€ na ktorú si nemozem dovoliť ist lebo proste neviem co bude a tie peniaze treba inde. To sa nesťažujem iba tiez chcem poukázať ze ako vravíš tych 500 sa zdá dost kym nezačnes reálne počítať, ze to minieš na päť rodinných nákupov. Chcela som dat deti zaočkovať proti meningokokom ale sakra si to musim rozmyslieť lebo by ma to vyšlo 660€. A to sa modlim kazdy den, aby nikto z nas nemal nejaku vážnu chorobu lebo tento stat ta nechá umrieť alebo robit verejne zbierky na liečbu. Ja úplne rozumiem tomu, že ma niekto zlosť keď niekto iba berie peniaze a nerobí ale takých je minimum. Ale to, ako niektoré ženy a matky dokážu kopat do iných žien a matiek je strašné dno
@anonym_9333ea ja viem , 500€ minieš ako nič ... v tejto dobe máte to rovnako tažké ako my čo sme mali 190€ a tiež nám ho rovnako vykrikovali že ho poberame ako teraz ... to isté že sme 3 roky doma atd ... tiež som rozmyšlala čo ako kupim a vidíš aj tu nič sa nezmenilo , dokonca je to ostrejšie a vulgarnejšie
@sara07 moja rehabilitácia stojí mesačne 300€ na ktorú si nemozem dovoliť ist lebo proste neviem co bude a tie peniaze treba inde. To sa nesťažujem iba tiez chcem poukázať ze ako vravíš tych 500 sa zdá dost kym nezačnes reálne počítať, ze to minieš na päť rodinných nákupov. Chcela som dat deti zaočkovať proti meningokokom ale sakra si to musim rozmyslieť lebo by ma to vyšlo 660€. A to sa modlim kazdy den, aby nikto z nas nemal nejaku vážnu chorobu lebo tento stat ta nechá umrieť alebo robit verejne zbierky na liečbu. Ja úplne rozumiem tomu, že ma niekto zlosť keď niekto iba berie peniaze a nerobí ale takých je minimum. Ale to, ako niektoré ženy a matky dokážu kopat do iných žien a matiek je strašné dno
@anonym_9333ea ja viem , 500€ minieš ako nič ... v tejto dobe
máte to rovnako tažké ako my čo sme mali 190€ a tiež nám ho rovnako vykrikovali že ho poberame ako teraz ... to isté že sme 3 roky doma atd ...
tiež som rozmyšlala čo ako kupim a vidíš aj tu nič sa nezmenilo , dokonca je to ostrejšie a vulgarnejšie