icon

Bude stretnutie s bývalým považované za neveru?

16. aug 2025

Najprv som mala vztah, bolo to ako na horskej drahe, raz velmi dobre a raz velmi zle. Niekolko krat som odpustila neveru o ktorej mi sam povedal, s tym ze ja sa cez to viem celkom dobre preniest, mam taku povahu. Napriek tomu bola medzi nami velmi silna chemia, rozumeli sme si a pozitiva presahovali negativa, tak sme sa nerozisli ale po case sa ma zacal vypytovat ci som ho tiez nahodou nepodviedla, vkuse vtipy o tom ze si prenajima holuba ktory ma sleduje a chodi mu to hlasit takze sa ma. priznat. Skusal ma roznymi sposobmi, tahal to zo mna stylom ze ma nebude sudit ani sa nebude hnevat, proste si ma doberal a zhnusil sa mi lebo aj ked tu neveru olutoval a uprimne sa mi ospravedlnil, je to pokrytecke. Ukoncila som to a kratko na to som zacala chodit s inym, bolo to krasne, citila som sa pri nom ovela bezpecnejsie a istejsie ako pri ex, proste som citila nieco, co mi predtym chybalo. Je aj o dost starsi od mojho ex, celkovo taky vyzretejsi a serioznejsi, strasne nekonfliktny a citlivy, minule ma to az dojalo ked mi vysiel duch na teste, rozplakala som sa od nestastia, ze pojdem na potrat a on na to reagoval, ze aky potrat, ved budeme rodina, bol stastny. Ked som to mala pri ex, smial sa a povedal ze tak pojdem na potrat. Vsetko bolo v poriadku az kym nezmenil pracovisko a nezacal byt vkuse prec alebo unaveny, bud sme sa videli len raz do tyzdna alebo prespal pol dna. Teraz je zase prec, no povedal ze to takto bude len do konca roka. Inak ma kontaktuje vzdy, aj si volame. Od kedy zmenil tu pracu, je proste nervozny a unaveny, teda unaveny kvoli tomu ze je nervozny lebo sa na to pracovne miesto neciti byt dostatocne pripraveny a vkuse ma taky stres ze nevie v noci zaspat. Niekedy mam pocit ze to ani nie je vztah. Ozyva sa mi ex, prosim nesudte ma ale zamyslela som sa nad tym, ze by som za nim sla, no bojim sa vycitiek svedomia a nechcem ho stratit. Bola by to podla vas nevera?

anonym_f75dc1
16. aug 2025

Bolo koze dobre, išla na ľad tancovať ...
Akože na čo vymýšlaš ?

lia2929
16. aug 2025

Neblazni exa nechaj exom to bude ukazkovy manipulator a narcis a hlavne k”revnik🙌🏻ruky prec😭😭

anonym_1644af
16. aug 2025

@anonym_autor ty si emočne nestabilná osoba asi potrebuješ takéto divné vzťahy.Kde vietor zafúka tam ideš.Hlavne nemaj ešte dieťa a k 1 sa nevracaj.S dvojkou to asi tiež pôjde do stratena, keď má takú prácu.Ty nevieš byť sama?

mamina7070
16. aug 2025

jasne ze to je nevera

anonym_fa63e5
16. aug 2025

Ty si dobre stratená.. ty si zasluzis len toho prvého.. ste pre seba stvorení.. tomu druhému daj pokoj

jaskolka
16. aug 2025

Ty máš 15 rokov,že sa takú blbosť pýtaš? (Či by to bola nevera?)

anonym_c54630
16. aug 2025

@anonym_autor veď choď, starší splodil, išiel zarobiť. Ex nech zatiaľ dorobi nožičky ručičky 🫢

kitycat
16. aug 2025

A si teda tehotna?

Za tym ex pojdes preco? Na sex?

autor
16. aug 2025
@kitycat

A si teda tehotna?

Za tym ex pojdes preco? Na sex?

@kitycat nie som tehotna. Ex ma vola k sebe naspat asi alebo neviem.

marca12
16. aug 2025

@anonym_autor Ty si teda vyhra pre muza. Ved v kazdom vztahu su aj take chvile,kedy ten druhy potrebuje podporu. Nie je kazdy den ruzovy. Su dobre aj zle casy a kvalitny vztah prezije aj zle casy. To chces pri kazdom probleme utekat? Ja si myslim,ze by si sa mala vykaslat na ex a aj na sucasneho. Ex stoji za hovno a sucasneho zrejme nemas rada,ked uvazujes o stretnuti s ex. Rozum si kde nechala? Ex si nema s kym vrznut a vie,ze si lahka korist,tak sa ti ozval. A ty cela nasuchorena sa tesis nanho.

autor
16. aug 2025
@marca12

@anonym_autor Ty si teda vyhra pre muza. Ved v kazdom vztahu su aj take chvile,kedy ten druhy potrebuje podporu. Nie je kazdy den ruzovy. Su dobre aj zle casy a kvalitny vztah prezije aj zle casy. To chces pri kazdom probleme utekat? Ja si myslim,ze by si sa mala vykaslat na ex a aj na sucasneho. Ex stoji za hovno a sucasneho zrejme nemas rada,ked uvazujes o stretnuti s ex. Rozum si kde nechala? Ex si nema s kym vrznut a vie,ze si lahka korist,tak sa ti ozval. A ty cela nasuchorena sa tesis nanho.

@marca12 mam ho rada praveze velmi. Vcera som cely vecer plakala, lebo mi chyba a hovorila som sestre ze som asi konecne nasla muza a nie chlapca. Velmi ma prekvapilo to ako reagoval vtedy na ten test, vzdy ked na to pomyslim, dojme ma to, aj ked je to mozno blbost no ja som nieco tak vazne a krasne pocula od muza prvy krat. Len neviem do kedy to takto bude a ze ci sa netrapim a necakam zbytocne.

domkakvet
16. aug 2025

@anonym_autor ano je to nevera a mimochodom tvoje zmyslanie je zvlastne.

marca12
16. aug 2025
@anonym_autor

@marca12 mam ho rada praveze velmi. Vcera som cely vecer plakala, lebo mi chyba a hovorila som sestre ze som asi konecne nasla muza a nie chlapca. Velmi ma prekvapilo to ako reagoval vtedy na ten test, vzdy ked na to pomyslim, dojme ma to, aj ked je to mozno blbost no ja som nieco tak vazne a krasne pocula od muza prvy krat. Len neviem do kedy to takto bude a ze ci sa netrapim a necakam zbytocne.

@anonym_autor Ten chlap stoji za cakanie a keby vam to aj nevyslo aj to skusenost a posunie ta niekam. K byvalemu sa fakt nevracaj,znicis si zivot. Uz len z ucty k sebe samej ani mu neodpisuj.

autor
16. aug 2025
@marca12

@anonym_autor Ten chlap stoji za cakanie a keby vam to aj nevyslo aj to skusenost a posunie ta niekam. K byvalemu sa fakt nevracaj,znicis si zivot. Uz len z ucty k sebe samej ani mu neodpisuj.

@marca12 preco si myslis ze stoji za cakanie? To ze teraz neviem ze ci je to naozaj iba prechodny stav a zlepsi sa to alebo je proste taky.