Bude z neho dobrý partner? Spoznaj varovné signály!
Ahojte mam dilemu a potrebujem nejake nezaujate nazory pocut. Pred par tyzdnami som spoznala jedneho muza cez internet, zacali sme si pisat a od zaciatku som mala pocit, ze sme si fakt sadli po vela veciach. Zalubili sme sa do seba a sme uz oficialne par. No zacinam si vsimat niektore veci, co mi zavali vadit a mozno niekto by to nazvak red flags. On ma davno po 30 a byval teraz par rokov co bol sam s rodicmi lebo nechcel davat zbytocne peniaze na najom. Co mi neprislo take zle a logicke no ako som nedavno zistila, nema velmi ani financnu rezervua to zarobi dost dobre. Nie je to vzdy rovnako ale je to cez par tisic, na tuto lokalitu pekny plat. Robi sam na seba a robi naozaj vela ale posledne dni sa nase debaty tocia len okolo jeho prace, pocas dna mi pise hlavne o praci, aj ked sme spolu rozprava o praci
Zistujem, ze mi to zacina vadit. Padli slova aj o spolocnom byvani, co by chcel aj on, ale nakolko on je od rana do vecera v praci a aj cez vikendy robi, mam strach, ze by cela domacnost bola len na mne. Lebo kazdy den pocuvam ako ma vela a dost po praci. Ano maka fyzicky a tazko ale zacina mi to akosi vadit, akoby sa cely jeho zivot tocil len okolo tej prace. Konicky velmi nema, jedine auta a moto, to ho bavi najviac. Inak neviem o nicom. Na zaciatku mi prisiel ako super chlap. Nazorovo, spravanim, bol pozorny, je sikovny, no akoby mi moja intuicia stale nasepkavala, ze nie je pre mna vhodny ako dlhodoby partner.
@taynee do aut, podnikania a rodicom prispieval ja domacnost. To je jedine o com viem
Na domacnost*
Jedine co robi je, ze pracuje a nema financnu rezervu a byva u rodicov? a kam dava peniaze?
a co robi/v com podnika? no zvlastne je, ze byval s rodicmi, aby usetril a pritom pises, ze nema moc velku financnu rezervu, aj ked zarobi dobre..
@crazy_cat_lady robi auta
@taynee neviem kolko im dava veru a nema nejake velke vydavky na zivot, nikam poriadne nechodi, dava to do aut a veci okolo toho ale inak neviem o nicom. Na to aky ma prijem by podla mna mohol mat nejaku rezervu. Ja si dokazem odkladat z prijmu 800 v cistom a to platim aj najom
A vy si len píšete? Podľa mňa svoj príjem lehce nadhodnotil. A teda nebola by som s chlapom, ktorý po 30ke nemá ani vyndru, nech by mal príjem akýkoľvek. Som typ človeka, čo má rad stabilitu a istoty, mysli na budúcnosť a nedokázala by som žiť s človekom, ktorý si ide mindset “dobre bude”
@lavender94 stretavame sa takmer od zaciatku. No ja som vela veci doteraz nevedela aj co sa tohto tyka. Mne idu take veci hlavou, ze budeme spolu napriklad zit a pri tom ako stale hovori ze ma vela a je furt v praci a nema penazi nazvys tak ako by to asi vyzeralo. Ja sa budem starat o domacnost poori praci, vsetko bude na mne ale finance pojdeme na polovicu..netvrdim, ze to tak musi byt isto, ale mam taky tusak, ze by to tak bolo
@taynee tak podla jeho slov ma cisty prijem mesacne cez 2k tak to je myslim dost, aj ked neviem ako to chodi v takejto praci, no pritom ze robi aj vikendy, tak som myslela ze zarobi dobre a ze si aj nieco odklada do buducna
no otazka je, ci tie 2 tisicky ma uz po odratani vsetkych nakladov atd.. ak ano, tak potom asi niekde robi chybu, ked nema vacsiu financnu rezervu. ty si sa ho pytala, ze kolko ma odlozene/nasetrene?
Môj robí tiež autá, tiež víkendy a ani zďaleka nemá ani 2tisic. Máme dve deti robí od rána do večera poviem ti je to makačka ani ho poriadne nevidíme. Keď je doma nevie čo skôr či obriadit dom alebo venovať sa nám.
Normálne si sním sadni povedz mu svoje obavy a uvidíš čo ti na to povie.
@crazy_cat_lady nepytala no nedavno mi hovoril ze rozmyslal nad kupou auta ktore stoji par tisic a povedal ze finance mu to teraz nevychadza az tak. Takze mi doplo, ze asi rezervu velku mat nebude
@mili2016 tak to nie je bohvieco, navyse ked mate deti..lebo vacsina beznych veci a domacnost je na tebe. A to ja prave nechcem
pre istotu sa pozri aj tu https://obcan.justice.sk/pilot/poverenia/ Hľadať podľa mena, priezviska
Za mňa je Red flag chlap po 30 tke co nemá vlastne bývanie alebo aspoň financnu rezervu na nejakú časť na kúpu k hypotéke. Ešte keď býva u rodičov.
Keď ti svieti kontrolka, tak niečo tam nie je v poriadku. A podľa popisu to nie je extra úlovok.
Nepozdava sa mi.
Stále ver vo svojej intuícii pretože tá nás ženy chráni.
Môže za tým byť nieco úplne iné ale ver v intuícii.
A si si istá že nemá ženu, alebo nejaké deti a musí tým deťom platiť výživné?
Chlapi nepovedia a nepriznajú sa hneď.. to na to musíš prísť sama a len vtedy keď si s ním stále a pozoruješ ho a napríklad idete spolu kúpiť nehnuteľnosť. Vtedy sa zistí všetko.
Ja svojho stretla keď som mala 20 a on 30, po čase sa ukázalo že mal pôžičky, keď sme išli kupovať nehnuteľnosť. Tak hneď som to stopla, kúpila som si sama dom, a jemu som vybavila inú kariéru / iné odvetie aby mal vyšší zárobok lebo tam kde bol stagnoval, a podporovala som ho v kariére a navigovala, a teraz je už v pluse chvalabohu 🤭 🤞
A mne nikdy nedovolil nič kúpiť, stále všetko on platil. A bral ma na dovolenky lebo vie že som ho postavila na nohy.
Moja intuícia bola taká aby som verila v ňom a v sebe. A podporovala ho.
Pocuvaj svoju intuiciu,ta je klucova,ochrani ta,nie tu nazory..ak sa ti uz teraz nepozdava,rovno to ukonci,urobis dobre pre seba🙏🏻
Ked sa musíš pýtat...nie, nebude dobry partner.
@mqkm Riadila si mu celý život...chudák chlap🙈 Môže sa vôbec bez tvojho povolenia ísť vys*ať?
@mandarinka555 čo mu ona riadila? Veď sa ledva poznajú
@rozculena Tak sa lepšie pozri...ja nereagujem na autorku, ale na niekoho iného☹