Cez deň si píše s ex a večer je so mnou
Cez deň si píše s ex a večer je somnou,verím mu ale hejze by to nemal robiť muz ktorý ľúbi
Že mám priateľa á on si vypisuje s ex a večer sme spolu skoro stále aj keď spolu ešte nebývame .Tak si myslím ,že prečo s ňou píše aj 2 krát do týždňa
A prečo sa ho neopýtaš , prečo si s ňou píše ? Ale ja by som nebola s takým čo je cez deň s ex že sis ňou píše a večer s tebou 🤦🏻♀️ choré
Ja si tiez pisem s ex a mam priatela a moj ex ma priatelku ... ak sa rozisli v dobrom nevidim v tom problem..
My sme sa rozisli pred takmer 5 rokmi .. my si casto piseme, ale na druhej strane sa pozname velmi dlho .. viac ako 20 rokov .. ked je s priatelkou, tak mu nepisem. Respektujem jeho sukromie. Cakam az mi napise on.
ano .. my sme sa v dobrom rozisli .. priznali sme si chybu obaja a ostali sme dobrymi kamaratmi, tak ako aj pred nasim vztahom
Aj moj si píše s ex, tak raz za mesiac keď potrebuje piesok alebo niečo pre mačku, nejaký špeciálny plus teda za podstatne nižšiu cenu ako v obchode. Inak poznám ju aj ja osobne.
A ja si píšem tiež s ex manželom ale teda my máme spolu dieťa, takže komunikovať musíme
tak ja som sice svojho ex nepodviedla, ale medzi nami to uz dlhsie nefungovalo
Neries ... pokial jej nepise spravy sexualneho typu, tak ti nema na tom co vadit
S jednym ex si obcas napiseme. Napriek rozchodu si jeden druheho vazime,sme kamarati,budeme sa mat navzdy radi,ale nie ako milenci,ale ako surodenci. Nikdy sme sa nebavili o nas,o laske,ale napiseme si take bezne veci a nie je to ani casto. Nie vzdy to pisanie musi znamenat hned,ze toho druheho chces naspat. A nie s kazdym ex sa da ostat v kontakte. Neziarli,uzivaj si vztah a nerob zo seba stihacku. Ako to naozaj je,vedia len oni dvaja a tym,ze mu zakazes alebo ho budes podozrievat,nic nevyriesis. len ho od seba odplasis

Este raz prosim. A celou vetou. Nerozumiem kto s kym a kto koho lubi.