Chceli by ste mladšieho partnera?
Čaute dámy, otázočka, chceli by ste mladšieho partnera, o 6r? Ja 45, on 39. Ja si prídem už stará pri ňom. Vždy som bola pri partnerovi ja tá mladá žaba. A tu si prídem staro. Ja už nestíham to, čo títo muži v najlepšom veku. A tým nemyslím v sexe, ale tak celkovo. Ako to máte vy?
sestra ma mladsieho muza, tusim o 7r a bracho ma podobne starsiu zenu.
cize svagor s brachom su v rovnakom veku a sestra sosvagrinou tiez 😀
@anonym_autor ja v ziadnom pripade, mne zeny pripadaju strasne stare pri mladsich chlapoch, ako ich mamy. A mozu tvrdit o sebe, ze im kazdy tipuje o 10 rokov menej, ja tam ten rozdiel vidim
@anonym_autor áno chcela, oceníš to keď prekročíš 50 tku .
@subartic v čom konkrétne to ocením?
@anonym_autor ja v ziadnom pripade, mne zeny pripadaju strasne stare pri mladsich chlapoch, ako ich mamy. A mozu tvrdit o sebe, ze im kazdy tipuje o 10 rokov menej, ja tam ten rozdiel vidim
@anonym_40459c mne nikto netipuje o 10 menej, ani sa nehrám na mladú babu. Ja som vždy mala pri sebe partnera o 10r staršieho. Mne toto príde zvláštne ...
@anonym_40459c nemyslim si. je to idividualne, neikedy to tak je ako tvrdis, ale nie vzdy. dost zavisi od toho, akos a zena a aj chlap udrziava. niektori starnu ryhclejsi, ini pomalsie a to sa tyka oboch pohlavi.
mne typuju menej,a ko mojmu chlapovi, hoci je medzi nami len 1r.
bracho posobi na mna strahane a hoci jeho zena nevyzera ako supermladica, ale teda je drobna a stihla, preto neposobi ako jeho mama,kedze on ma 195cm a asi aj cez 100kg. zatial co ona ma 160cm a sotva 55kg.
@anonym_40459c mne nikto netipuje o 10 menej, ani sa nehrám na mladú babu. Ja som vždy mala pri sebe partnera o 10r staršieho. Mne toto príde zvláštne ...
@anonym_autor no ved ja nemyslim na teba, ale zvacsa v tychto diskusiach to dopadne tak, ze o 10 rokov mladsieho chlapa si pochvaluju a o 10 rokov starsieho nazvu stary dedo. Ale ze su v pozicii tej starej baby pri mladom zajacovi si uz nepriznaju.
@anonym_autor muži po 50+ vchádzajú do andropauzy a začnú mať mnohí problém s erekciou , nechce sa im nikam , sú ušomraní atď. takto máš mladšieho chlapa , výkonného , ešte ako tak pohľadného a niečo aj s ním zažiješ.
@subartic toto vôbec nepotrebujem.
Nie.
@anonym_autor no ved ja nemyslim na teba, ale zvacsa v tychto diskusiach to dopadne tak, ze o 10 rokov mladsieho chlapa si pochvaluju a o 10 rokov starsieho nazvu stary dedo. Ale ze su v pozicii tej starej baby pri mladom zajacovi si uz nepriznaju.
@anonym_40459c no aj ja si to myslím. Mne sú tie staršie ženy vtipné pri tých mladších mužoch.
@anonym_autor muži po 50+ vchádzajú do andropauzy a začnú mať mnohí problém s erekciou , nechce sa im nikam , sú ušomraní atď. takto máš mladšieho chlapa , výkonného , ešte ako tak pohľadného a niečo aj s ním zažiješ.
@subartic ako keby zeny neboli po 50+ v menopauze a su mnohe rady, ze maju od sexu pokoj.
@anonym_autor nemáš ešte 50 +, počkaj si na ňu a potom uvidíš
@subartic ja som mala 50+ partnera v mojich 36 a všetko bolo v poriadku. A aj keby nebolo, ja som v menopauze... pre mňa sex je na poslednom mieste.
@subartic ako keby zeny neboli po 50+ v menopauze a su mnohe rady, ze maju od sexu pokoj.
@anonym_40459c nielen 50+. Ja mám pomyslenie na všetko iné, len nie na sex... a to som bola ešte pred 5 rokmi mašina. Absolútne ma to nezaujíma...
V tomto veku je už 6 rokov nepodstatný rozdiel. Iné by to bolo keby si mala 25 a on 19, to sú ešte muži nevyzretí, ale v tomto veku už na tom vôbec nezáleží. V podstate o rok ste obaja štyridsiatnici. Vôbec to nerieš
Neviem si to ani len predstaviť. Ja si aj tak väčšinou rozumiem so staršími.
@anonym_40459c no aj ja si to myslím. Mne sú tie staršie ženy vtipné pri tých mladších mužoch.
@anonym_autor prečo vtipné?
Ja nie , v ziadnom veku. Mna ale nepritahuju ani rovesnici
@anonym_autor jedine keby bol mentalne fakt vyzrely. Ale dnes je v kazdom veku problem najst mentalne zreleho muza. Aj 60nici sa spravaju ako pubertiaci 😅
@anonym_autor prečo vtipné?
@michallm24 stará chcela mladou byť. Nikdy ma nepriťahovali mladší muži. Ja som ten typický protopyp mladšia žena, starší muž. Potrebujem sa pri mužovi ja cítiť mlado a nie staro. A áno, v 45tich som stará, či chceme, či nie.
6 rokov rozdiel nemusí byt problém. Problém je ako sa ty cítiš. Ak to tak zostane, časom to budeš vnášať aj do vzťahu...
@anonym_autor ako šesť rokov?Ved ste rovnako stari
@subartic toto vôbec nepotrebujem.
@anonym_autor mám doma a je to po 18ti letech pořád skvělý. Kde je problém? U tebe v hlavě? Nebo?
@michallm24 stará chcela mladou byť. Nikdy ma nepriťahovali mladší muži. Ja som ten typický protopyp mladšia žena, starší muž. Potrebujem sa pri mužovi ja cítiť mlado a nie staro. A áno, v 45tich som stará, či chceme, či nie.
@anonym_autor stará chcela byť mladou? To je všetko? No neviem nesúdim , každý má nato svoj pohľad , ale keď už tam vznikne láska, puto tak je asi jedno kto sa ako cíti či mlado , alebo staro .Tam ide už asi o viac ako o to ako sa človek chcel cítiť, nespochybňujem , že mladší muž dá staršej partnerke druhý dych, ale nemyslím si , že by to bol účel ten staršej dámy.Môže to byť aj opačne, že mladší muž hľadá zrelosť a dospelosť.Dnes je veľa druhov vzťahov, vačšinou to nahrádzajú termínom , že vek je len číslo, ale možno sa mýlim .🙂
@anonym_autor Môj priateľ má 23 a ja mám 35 rokov…Sme spolu viac ako dva roky…
Za mňa nie. Mladší muži sú pre mňa No Go.
@anonym_autor na co sa na to pytas? sama sudis inych, tak hadam nechces byt ako ini
najdi si nejakeho dochodcu, aby si sa citila mlado, a tych mladsich nechaj zenam, ktore maju to sebavedomie, byt s mladsim muzom
@anonym_autor stará chcela byť mladou? To je všetko? No neviem nesúdim , každý má nato svoj pohľad , ale keď už tam vznikne láska, puto tak je asi jedno kto sa ako cíti či mlado , alebo staro .Tam ide už asi o viac ako o to ako sa človek chcel cítiť, nespochybňujem , že mladší muž dá staršej partnerke druhý dych, ale nemyslím si , že by to bol účel ten staršej dámy.Môže to byť aj opačne, že mladší muž hľadá zrelosť a dospelosť.Dnes je veľa druhov vzťahov, vačšinou to nahrádzajú termínom , že vek je len číslo, ale možno sa mýlim .🙂
@michallm24 ale ja nehľadám druhý dych. Ja som práve teraz našla svoj kľud a balans a užívam si to. Do 40tky som behala ako pes s prebitou nohou po svete. Už chcem naozaj svoj kľud, teplo, ticho, tekutiny, telku a tlačenku 🙂
@anonym_autor na co sa na to pytas? sama sudis inych, tak hadam nechces byt ako ini
najdi si nejakeho dochodcu, aby si sa citila mlado, a tych mladsich nechaj zenam, ktore maju to sebavedomie, byt s mladsim muzom
@anonym_565aaa má o mňa záujem už niekoľko rokov mladší muž. Trvá to už dlho. Je vytrvalý. Ale mne ten vek jednoducho vadí.

@anonym_autor áno chcela, oceníš to keď prekročíš 50 tku .