Chcem opustiť manžela
Ahojte, chcem opustiť manžela. Stále mi vyčíta popíjanie vína. A to nevypijem viac ako 5, možno 6 pohárov denne. Čo myslíte, prečo je taký protivny?
@amelie2017 😂😂😂👍
Myslím si, že ti vtip nevyšiel, je to trápne.
V prípade, že by to ale bola pravda, tak asi máš už dosť prepity mozog, keď nedokážeš pochopiť prečo je muž protivny. Kto by chcel žiť s alkoholickou? 😀
Ale teda nechápem, prečo ho chces opustiť ty, skôr by som čakala, že bude chcieť odísť on od teba.
prihod este par poharov a uz rady potrebovat nebudes 🙂
Ako sa hovorí: Ty nemáš problém s alkoholom, ty máš problém bez neho 😀 dufam ze je to ozaj iba zlý žart
Do školy už choďte, deti moje osprostene
ak je to pravda, a denne potrebuješ toľko vína, máš problém....a ak ho nezačneš riešiť, manžel opustí teba.
mozno si chce dat tiez a nema co, ked mu vsetko vysosas 😁😁😁
5-6 pohárov denne je 1 fľaša, asi si kamoška viac s vínom ako s mužom. Ale vymyslená téma verím
ono to nevyzera ako fejkovy profil...
ty jeho chces opustit? :D skus znizit popijanie na 2 pohare vina denne mozno s nim ostanes :D inak neviem ci ti idu pocty ale 6x200ml je 1200ml co je 1,2l ...to je jeden a pol flase... uz mas asi problem si myslim..
@misha666 ja si neviem predstaviť, ako chodí potom denne do práce 😀
😂🥂 by som ho hned opustila. ale možno ked trosku uleješ aj jemu, prestane byt taky protivny. ale byt tebou, nic mu nedám. Sama by som vypila.
@misha666 jeden klasicky pohár vina je 1/8 - 1,25dcl. Byt autorkou vobec by som sa s manzelom o to vino nedelila iba ak by mi nechutilo moc. protivny je 😂😂😂
Zeny, veeelmi sa vam ospravedlnujem za ruto vymyslenu temu, ktoru bez mojho vedomia, kym ja som varila 🙂 , zalozil moj manzel. Ze vraj z recesie, lebo obcas zajde na MK a zasne nad niektorymi temami a niektorymi ludmi ako velmi beru vsetko vazne, tak si chcel spravit srandu a zo mna alkoholicku 😁😁, co mimochodom urcite nie som 🙂.
Tak to berte prosim zo srandy a temu zmazem.
Prajem vam krasny den 🙂
A asi uz pred nim budem mobil schovavat 😁😁
@vanilka3 dajte si spolu 🙂
Zienky, ako mozem tu temu vymazat, prosim? 😁🙂 Nejako mi to nejde
Mna to pobavilo 😂 ale až keď si napísala, že to založil tvoj manzel. Ma recht 😀😀
@vanilka3 napísať adminom, len oni môžu tému zmazať
Som rada, ze ste to zobrali odlahcene a pobavilo vas to 🙂 mam vas od neho pozdravit, takze vas vsetky pozdravujem 😂
Toľko? nezaraďuje sa to už ako chlastannie? 🙂
hehe, manžel ma zmysel pre humor. a ty asi tiež, keď si ho ešte nezabila 🙂 podarený párik 🙂
Ulej mu 😂

Dufam, ze toto je len parodia na konikovske popijacky vina.