icon

Chémia medzi dvomi ľuďmi

Včera o 20:27

Ahojte, mozno to bude podnet na zaujimavu diskusiu. Ale chcem sa spytat, citili ste ked ste sa niekedy zamilovali do niekoho take az elektrizovanie medzi Vami? Pripadne, ze ste citili toho druheho?
Mne sa stala taká vec, že s jedným mužom, ktorý sa mi páči ( on o tom nevie), tak som cítila akoby jeho ruku vedla mna...je to cudne, nikdy predtym som to takto inteznivne nic necítila. Stretli ste sa s tym niektora? Niekde som citila, ze aby toto bolo také silné musí byť iskra na oboch stranách. Alebo je to len blbosť?

anonym_862253
Včera o 20:28

@anonym_autor ano, iba RAZ, ale taka chemia, ze az. aj na dialku. nie sme spolu, bola som zadana....ked sme sa do seba buchli. ale zaujimave, bozkavanie bolo neskutocne, az sme mali opuchnute pery, hodiny, samotny sex o nicom.

lindous
Včera o 20:39

Áno, keď som sa začínala okukovať s mojim dnes už manželom... ešte sme ani nerandili, ale boli kamoši a bolo to ako vytrhnuté z knihy, úplné klišé, ale strašne citlivo som ho vnímala vedľa seba, ku tomu pohľady, reč tela a napätie medzi nami by sa dalo krájať 🙂 ale nemyslím si, že aby si to cítila, tak to zákonite musí byť obojstranné

anonym_259609
Včera o 21:19

Áno, raz, som za neho vydatá 25 rokov. Ja som z neho nevedela zrak odtrhnúť, priťahoval ma ako magnet. Bola som ťažkom rozchode, nechcela som ďalší vzťah. Hovoril, že vycítil každý môj pohľad. Ujal sa príležitosti. Ale bol trpezlivý počkal si kým,,som si vylýzala všetky staré rany,,.

anonym_259609
Autor odpoveď zmazal
ariannazara
Dnes o 10:55

Chemiu a velmi silnu som zazila;) bolo to pekne

anonym_cf559d
Dnes o 12:24

@anonym_autor ano stretla, a aj napriek prekazkam ta chemia funguje aj po 20tich rokoch

anonym_442026
Dnes o 12:32

ja to prezivam prave teraz..najvacsi paradox bol,ze som si s nim nic nevedela predstavit, kym sa ma prvykrat nedotkol..a odvtedy je medzi nami neskutocne puto..dotkne sa ma a hned mam zimomriavky...najradsej by sme jeden za druheho dychali..a to sme uz ludia v rokoch...nemyslela som si, ze este niekedy toto zazijem a som za to vdacna...

anonym_621e60
Dnes o 12:50
@anonym_862253

@anonym_autor ano, iba RAZ, ale taka chemia, ze az. aj na dialku. nie sme spolu, bola som zadana....ked sme sa do seba buchli. ale zaujimave, bozkavanie bolo neskutocne, az sme mali opuchnute pery, hodiny, samotny sex o nicom.

@anonym_862253 mne sa presne to iste stalo. Myslela som si aky super sex bude a bola som teda sklamana. Ale nebola som zadana.

anonym_4be7ee
Dnes o 12:59

Mne sa to stalo hneď 2x. Ani raz to nebolo obojstranné, takže smola a nič z toho.

anonym_862253
Dnes o 13:52
@anonym_621e60

@anonym_862253 mne sa presne to iste stalo. Myslela som si aky super sex bude a bola som teda sklamana. Ale nebola som zadana.

@anonym_621e60 vztah mi nefungoval, neviem preco sex nebol super, ked dotyky a bozky boli priam elektrizujuce. ja som ho citila na metre,m neskutocne aj on mna. ale sex z mojej strany o nicom. zeby strach a vycitky svedomia? ale take bozky som pri nikom nezazila a teda zaujem chlapov bol. ale len 1 ma dal do kolien. pri terajsom to nemam, ale mam ine, hodnotnejsie do zivota.

stanislavicenka
Dnes o 14:13

@anonym_autor vobec by som tomu neven9vala pozornost. Privwlku vahu. Obycajna chemicka reakcia. Lebo vies, uz niekoho mas a zrazu ta toto ovali? Co spravis? Budes sa rozvadzat vzdy, ked sa nieco take stane?

autor
Dnes o 15:40

Ano, ja som toto zazila prvy krat a som teda v rokoch zena...rozum mi to neberie. Som vydata, velmi sa za to hanbim, a bojim, aby necitil aj on to iste, preto sa pytam, ci ste taketo nieco zazili a ze ci je to obojstranne, alebo len z mojej strany alebo co to vlastne je...

anonym_ca43cb
Dnes o 18:08

@anonym_autor áno, stalo. Obaja sme boli zadani, stretli sme sa na jednej pracovnej akcií (rôzne spoločnosti) a bola to chémia a riadna. Ako to býva alkohol to ešte posilnil a skončili sme spolu. Stretávali sme sa intenzívne ešte niekoľko rokov, stále sme v kontakte aj keď to už nie je také časté, nikdy sme sa však s pôvodnými partnermi nerozviedli a nechodili spolu oficiálne ako pár, aj keď mnoho ľudí asi vedelo. Možno aj tým že to bolo/je tajne a zakázané tu chémiu ešte zosilovalo. Príchodom detí, pracovného kolotoča, rokmi, zmenami priorít,... intenzita klesá ale chémia stále funguje.

d_ivana
Dnes o 18:48

@anonym_autor S bývalým. Môj manžel na mňa takto nikdy nepôsobil, napriek tomu ho ľúbim najviac, ako som kedy koho ľúbila.

anonym_8dacc5
Dnes o 19:01
@anonym_autor

Ano, ja som toto zazila prvy krat a som teda v rokoch zena...rozum mi to neberie. Som vydata, velmi sa za to hanbim, a bojim, aby necitil aj on to iste, preto sa pytam, ci ste taketo nieco zazili a ze ci je to obojstranne, alebo len z mojej strany alebo co to vlastne je...

@anonym_autor ano zažila som to v mladosti raz a raz ako vydatá žena v novej práci. Za každým keď sa na mňa pozrel ( aj keď som bola chrbtom k nemu) som cítila jeho pohlad. Potom začal s hoc akou blbosťou za mnou do kanclu chodiť a prezeral si ma od členkov smerom hore- všetko som to nenormálne cítila.
Ja som nakoniec dala výpoveď, predsa mám deti a svoj vek. A on bol ženatý a mal tých deti podstatne viac ako ja. Tak načo si komplikovať život

autor
Dnes o 19:05
@anonym_ca43cb

@anonym_autor áno, stalo. Obaja sme boli zadani, stretli sme sa na jednej pracovnej akcií (rôzne spoločnosti) a bola to chémia a riadna. Ako to býva alkohol to ešte posilnil a skončili sme spolu. Stretávali sme sa intenzívne ešte niekoľko rokov, stále sme v kontakte aj keď to už nie je také časté, nikdy sme sa však s pôvodnými partnermi nerozviedli a nechodili spolu oficiálne ako pár, aj keď mnoho ľudí asi vedelo. Možno aj tým že to bolo/je tajne a zakázané tu chémiu ešte zosilovalo. Príchodom detí, pracovného kolotoča, rokmi, zmenami priorít,... intenzita klesá ale chémia stále funguje.

@anonym_8dacc5
@d_ivana
@anonym_ca43cb no mne sa stalo, ze ked sme pri sebe, tak ho normalne citim, ale musi byt uplne tesne pri mne a veru neviem, ci je to obojstranne alebo len z jednej strany, ci mne sa to sniva alebo ani nie. Ci to dokaze byt tak vzajomne. Som z toho dost zrazena na zem popravde, lebo ani s muzom som to tak necitila nikdy a prvy krat sa mi to vlastne stalo...

anonym_97be1b
Dnes o 21:06
@anonym_autor

@anonym_8dacc5
@d_ivana
@anonym_ca43cb no mne sa stalo, ze ked sme pri sebe, tak ho normalne citim, ale musi byt uplne tesne pri mne a veru neviem, ci je to obojstranne alebo len z jednej strany, ci mne sa to sniva alebo ani nie. Ci to dokaze byt tak vzajomne. Som z toho dost zrazena na zem popravde, lebo ani s muzom som to tak necitila nikdy a prvy krat sa mi to vlastne stalo...

@anonym_autor Zazivam momentalne nieco podobne. S kolegom sme pred 10 rokmi zazili neuveritelnu chemiu pocas sluzobnej
cesty (podotykam, nikdy sme sa ani nedotkli, obaja zadani), dva dni hlboke rozhovory, dokonca za
mnou prisla kolegyna, ze sa suska, ze nieco medzi nami je, lebo sme boli nonstop
spolu, zahladeni do seba, Nejak to postupne vyprsalo, zacali sme robit kazdy na inom oddeleni, ja som potom odisla na matersku. No a teraz po tolkych rokoch je z neho moj nadriadeny, uz mame nejaky vek, rodiny, ale ta chemia sa vratila. Myslela som, ze to vyprsi, ale uz je to vyse pol roka a mne uz z toho sibe. Hovorim si, ze to su len hormony, doma chyba romantika, neviem. Niekedy si hovorim, ze to mozno citim len ja, ale potom su situacie, kedy vidim, ze je to obojstranne. Prebrala som to s niekolkymi kamaratkami a zda sa, ze sa to stava casto, predsa je clovek v tej praci niekolko hodin denne. Momentalne to beriem ako take spestrenie
mojich beznych pracovnych dni, viem, ze k nicomu vaznemu nikdy nedojde a dufam, ze to coskoro znova vyprcha.