Chlap bez záľub
Ahojte,
mali ste alebo máte chlapa, ktorý nemal žiadnu záľubu ? Mám novú známosť, a ide o to, že ja mám zaľuby a venujem tomu svoj voľný čas. Dotyčný nemá žiadne, som aj ochotná nejaké spoločné skúsiť, ale on akokeby nemal záujem. Viem, že druhé ženy , sú nešťastné, že veľa chlapov, je presný opak. Ale on nič.
Neviem či má zmysel ho nejako motivovať alebo to nechať tak. Pekný víkend a on ma v pláne ísť ku starým rodičom na kávu.
@anonym_autor skúsiť môžeš. Možno sa mu dačo zapáči a nakopne ho to. Ak bude odmietať, kašli naňho.
Nie nemala. To co taky clovek robi cely cas mimo prace? Lezi na gauci? Pri telke? Pri PC? Na mobile? Ci co, neviem si predstavit cloveka bez akychkolvek zalub.
@anonym_cd73c0 notebook, mobil , videa.
@anonym_autor skúsiť môžeš. Možno sa mu dačo zapáči a nakopne ho to. Ak bude odmietať, kašli naňho.
@anonym_f21c16 tento vikend sme sa ani nevideli. Lebo vsak zase nieco budem mat na plane. Chce sa mi plakat.
S takym by som nebola, moc nudny a len preziva zivot 😬 stiahne ta dole a budes len depkarcit
@anonym_autor A sak s nim nemusis byt.
Mám takého manžela 🙂 informatik ktorého baví práca ale inak len pozerá videá a podobne. Normálne vymýšľam výlety a veľmi rád so mnou chodí ( Galéria, zoo, návštevy, plaváreň,...) ale tiež máme dohodu že niektoré vikendy sme doma a nerobíme nič. Počas školy sme chodili tancovať to ho bavilo ale sám to nevyhľadával. Nuda s ním nie je lebo si rozumieme.
Koľko má rokov? Môj muž v 25 rokoch presne to isté, PC a hry a nič iné nepoznal. Ja som si ho naučila na bicykel, MTB, turistiku, fotenie, zistil že ho baví manuálna práca, momentálne projekt dom. Dnes si nemám kedy oddýchnuť lebo stále čosi vymýšľa že by robil 😄😄😄
@anonym_autor s takým by som nechcela mať vzťah
Nie nebola. Pretoze ak nema ziadny zaujem a pripadne komentuje vsetko, kam by sme mohli ist, ze ho tam zavolas, tak to nema ziadny vyznam. On sa nezmeni a bude Ti to prekazat cim dalej tym viac. A mozes dopadnut tak, ze casom budes taka ista ako on, ze ostanes len sediet doma, lebo sama nepojdes a on mat zaujem nebude.
Koľko má rokov? Môj muž v 25 rokoch presne to isté, PC a hry a nič iné nepoznal. Ja som si ho naučila na bicykel, MTB, turistiku, fotenie, zistil že ho baví manuálna práca, momentálne projekt dom. Dnes si nemám kedy oddýchnuť lebo stále čosi vymýšľa že by robil 😄😄😄
@anonym_85d451 36 ŕokov ma. Dostalo ma to ako mi povedal , ze on pre to robi maximum. Povedala som mu , ze maximum vyzera inak. Za cely vecer sa neozval. To uz podla mna ani nezmenim.
@anonym_autor moj tiez nema ziadne zaluby..max kuka videa kde varia..nema rad ani vodu slnko tak na dovolenky k moru chodim sama. Nechce sedi doma..neriesim
prečo ho chceš meniť. Jemu to vyhovuje a buď to akceptuješ, alebo sa na neho vykašli.
my tiež nemáme koníčky - ale pri viac deťoch sa ani nedá. Deti vyrástli - sš, ale zas jedno dieťa má PAS. Neustále oči na stopkách. Sme radi ak si spolu s manž. pozrieme film.
Ak ti to vadí - nájdi si iného akčného muža.
to by som preverila na co tolko čumi
My tiez nesportujeme spolocne, vlastne takmer vobec nesportujeme, ak neratame kupanie pri mori, ci v bazene a ist asi 4x za leto na bicykel. Ja sa rada ucim CJ a muz rad vari, robi v zahrade (bavi ho to, tak je to asi zaluba), stale vymysla nejake novinky v dome, rozne technologie, inak pozera filmy a je na mobile, ako aj ja mam modry konik.
@anonym_autor Lenže on záľubu má, akurát je problém, že táto záľuba nie je vaša spoločná.
@anonym_autor Lenže on záľubu má, akurát je problém, že táto záľuba nie je vaša spoločná.
@mandzula casto byt na telefone ked nie vkuse mimo prace mi skor pride ako zavislost nie ako zaluba ,
@anonym_autor moj tiez nema ziadne zaluby..max kuka videa kde varia..nema rad ani vodu slnko tak na dovolenky k moru chodim sama. Nechce sedi doma..neriesim
@slavomira236 a manzel ti to potom nevycita ci ? Ja dnes idem vonku bez neho lebo nemam silu ho uz presviedcat
Inak my sme s mužom boli takí istí, keď sme sa zoznámili, ani sa nám nejako nechcelo chodiť na výlety, ale časom sa to zmenilo a hlavne odkedy máme dieťa tak sa snažíme chodit a vymýšľať rôzne výlety a aj nám za posledné dva roky prišla do života jedna tema, ktorej sa venujeme poslednú dobu viacej. Dosť sme sa posunuli. Ale na druhej strane keď ty ho niekam voláš a nejde s tebou a chodis sama, že sa nepremoze kvôli tebe, to sa asi tak skoro a ľahko nezmení
@anonym_autor utekáááj....bude ťa celý život iba brzdiť 😁👉👉👉
Z vlastnej skúsenosti by som to hneď ukončila. Nejde len o záľuby ako také, ale ukazuje to aj jeho prístup k životu. Ak ty chceš život žiť, a nie len prežívať. Ak ty sa chceš v živote rozvíjať, a nie len stagnovať. Ak čakáš proaktívny prístup k vzťahu aj životu... S týmto človekom to nebude.
IMHO nejde ani tak o to, že nemá koníčky, ale skôr o to, že nemá chuť skúsiť niečo spoločné. Ja som na tom podobne - väčšinou knihy, filmy, seriály a sem-tam bezcieľne skrolovanie. Ale keby som mal partnerku, tak by som určite navrhoval aj spoločné aktivity. Keď som bol vo vzťahu, bavilo ma chodiť na bike, plávať, na lezeckú stenu alebo cestovať. Bez parťáka sa mi do toho teraz veľmi nechce.
Asi by ma nebavilo druhého stále niekam ťahať. Raz mi jeden pri zoznamovaní hovorí " moje záľuby sú sledovanie futbalu v telke a kosenie trávnika". Wtf? 🙄 😀 😀 Snáď už z toho vyrástol a začal sa zaujímať aj o niečo iné 😀
Inak pekné od tohto tvojho, že chce ísť aspoň na návštevu 🙂
Asi by ma nebavilo druhého stále niekam ťahať. Raz mi jeden pri zoznamovaní hovorí " moje záľuby sú sledovanie futbalu v telke a kosenie trávnika". Wtf? 🙄 😀 😀 Snáď už z toho vyrástol a začal sa zaujímať aj o niečo iné 😀
@anonym_c35bb9 ale on tam ide bezomna a ja mam uz svoj program
Môj manžel tiež nemá žiadne záľuby ani kamarátov, chodí len do roboty a domov.
My tiez nesportujeme spolocne, vlastne takmer vobec nesportujeme, ak neratame kupanie pri mori, ci v bazene a ist asi 4x za leto na bicykel. Ja sa rada ucim CJ a muz rad vari, robi v zahrade (bavi ho to, tak je to asi zaluba), stale vymysla nejake novinky v dome, rozne technologie, inak pozera filmy a je na mobile, ako aj ja mam modry konik.
@zuzana76 ale ma zalubu aspon tu zahradu. Moj nema ziadnu. Vcera som robila svoje , dnes tiez. Co z toho, zeby bol pri mne , keby ja chcem nieco ine a on lezat na gauci.
Môj manžel tiež nemá žiadne záľuby ani kamarátov, chodí len do roboty a domov.
@anonym_f4aebc ak niekde chces ist chodis sama ? V pohode to berie ?
@zuzana76 ale ma zalubu aspon tu zahradu. Moj nema ziadnu. Vcera som robila svoje , dnes tiez. Co z toho, zeby bol pri mne , keby ja chcem nieco ine a on lezat na gauci.
@anonym_autor ako nam by ani cas nezostaval na nejake extra zaluby, dost pracujeme, mame deti, tym sa venujeme, nech maju, co potrebuju, ideme spolu napr do escape room cela rodina, vylety to ano, aj samostatne len ja a chlap, ked deti nechcu ist, moj zase akcny na cestovanie je. Uz ma lanari do Las vegas a podobne. Ale nejake zaluby akoze chodit hrat golf, futbal, citat, to nema.
@anonym_c35bb9 aj moj miluje kosit travnik, travnik a starostlivost o bazen, to je jeho

Nie nemala. To co taky clovek robi cely cas mimo prace? Lezi na gauci? Pri telke? Pri PC? Na mobile? Ci co, neviem si predstavit cloveka bez akychkolvek zalub.