icon

Chlap v rozvodovom konaní

19. sep 2023

Sli by ste s nim von na rande a take? Zatial len piseme.
Rozvod sa taha deti a majetky

Strana
z3
subartic
19. sep 2023

Nešla , rozvod sa určite neťahá kvôli majetku , ten sa v rozvodovom konaní nerieši . Ťahá sa kvôli tomu že chce striedavku ?

syslik81
19. sep 2023

kedze je to casto vyhovorka muzov zadanych co chcu randit tak nie... pories si rozchod a potom randi

koniarova
19. sep 2023

Nešla. Neverila by som mu ani mäkké F.

autor
19. sep 2023

@subartic nechce striedavku len boli dovolenky v lete a vsetko to trva asi dlhsie

lubkavargova1
19. sep 2023

pekna vyhovorka...a si mu to zhltla aj s navyjakom...ked mu povies, ze na rande pojdes az ked bude rozvedeny, tak uvidis hned ako zdupka a zacne sa vykrucat...
Zlatko, rozvod netrva dlhsie...dlhsie trva len tvoje oejbkavanie lebo inak by si nesuchol...samozrejme, zena ex je alkoholicka, najhorsia matka, nedava mu sex, alebo triskacka, ziasrlivka, sex mali naposledy v dobe ladovej a ty mu davas nadej jedinu do zivota...jaaaaj samozrejme, klasika, urcite ho podviedla...

rebrambora
19. sep 2023

Ja som si s mojim zacala tiez pocas rozvodoveho konania, kedze to trvalo vyse roka a pol a to so zenou mali kamaratsky vztah, len vsetko dlho trvalo kvoli detom aj ked sa na vsetkom jednohlasne zhodli.
Podotykam ale, ze jeho zena bola prvy clovek z jeho okolia, s kym ma zoznamil, cize nemusela som mat ziadne pochybnosti.

autor
19. sep 2023

@lubkavargova1 nie toto vobec, o zene hovori slusne a pekne

autor
19. sep 2023

@rebrambora zatial su to len asi 3 mesiace ale tiez deti a tak

akiana
19. sep 2023

Joj moja, knihy by som mohla pisat o mojom "skororozvedenom". Bola som pred piatimi rokmi strasne zalubena donho, on mi samozrejme narozpraval, ako uz sa rok rozvadza (rok?? dobre sprosta som bola), ze sa to taha, lebo ex je "hystericka a robi problemy", ze jej otec mu robi problemy, no vsetci mu robili problemy. Nakoniec sa ukazalo, ze fesak rozvedeny vobec nebol, iba zili od seba a miesto "mediatora" chodili na parovu terapiu, aby prekonali krizu. On krizu prekonaval tak, ze mladym kravam ako ja si daval fukat rany po "rozvode".

Ak to niekoho zaujima, prisla som na to postupne, ked z nicoho nic urobil scenu, ze ma videl sused, ked som nesmela vobec nic o nas davat na FB, klasicke pribehy o tom, ze on "potrebuje cas", niekedy som 2-3 dni o nom nevedela, atd.

Radim ti, daleko od tohto a drzat sa pravidla - kym nemas cierne na bielom, ze rozvod prebehol a je uzavrete ako manzelstvo, tak majetky a zavazky (vynimajuc deti), tak ziaden vztah.

jan510
19. sep 2023

Jeden taky po pokeci nahana zeny, dokonca aj tu chodi, dvakrat som baby vystrihala pred nim nakolko ho poznam a vzdy na mna utocili. Vzdy ma ti istu taktiku vecera, kvety....a najnovsie pouziva historku ze sa rozvadza k 30.junu..bola podana ziadost lebo manzelku sklamal. Hovori sa ze ma aj neman.dieta . Za leto uz par takych rande mal .ten to berie ozaj zhurta. Navonok slusak , dobrak , len profituje z naivity zien🫣.

zmrzlinka2021
19. sep 2023

Nešla. Muž má mať jednu rodinu na poriadku.

domkakvet
19. sep 2023

Vyhovara sa a uz aj ta blbost s tym majetkom, to sa riesi po rozvode.

autor
19. sep 2023

Uvidim ako sa to vyvynie je skoro este zatial sme kamarati a iba na kavu ako kamarati

akiana
19. sep 2023

Na kavu chodia kamarati, ktori sa poznaju. Ked ides na kavu s muzom prvy krat a este sa nepoznate, je to rande. Oni vsetci pocas rozvodu hladaju "kamaratky". Potom budes kamaratka na emotivne vylevy, potom kamaratka do postele, a ked uz kamaratka nebudes chciet byt, on nebude pripraveny na dalsi vztah.

autor
19. sep 2023

@jan510 a co existuje nejaky limit kolko rande mozes mat za leto? Zenateho urcite nechcem to aj on odsudil ze take zeny su spodina on chce priatelstvo zatial kym prebehne rozvod

autor
19. sep 2023

@akiana moze byt to som uz tiez zazila ale tam naozaj rozvod bol tohoto nepoznam

akiana
19. sep 2023

Ako ja mu verim, ze je tam naozaj rozvod, ale v takomto pripade mas obrovske riziko, ze on z toho manzelstva este emocne nie je vonku, ja viem, ze ti povedal, ze je. Rozvod je velka rana do citov a sebavedomia, predovsetkym u muzov, a on si musi nechat cas, aby sa z toho dostal.

jan510
19. sep 2023

Limit na to nie je ale ak je stale zenaty a mal 5 rande a tie zeny toci tak asi to tiez nie je vsetko ok. A do toho nemanzelske dieta🫣. Ved ja len pisem svoju skusenost uz nech kazda robi co chce😉
Ano a aj za to priatelstvo sa rad skryva😉😃😃😃😃. V skuticnosti nahana milenky
Minuly rok tvrdil ze sa rozvadza v decembri

akiana
19. sep 2023

"Chce priatelstvo kym prebehne rozvod" - to v preklade znamena, ze chce kamosku na sex a terapeutku zadarmo bez toho, aby vyzeral ako kkt, ze este ani nie je rozvedeny a uz ma novu frajerku. Teba bude nechavat pekne v tajnosti, aby to nikto neriesil, a ked prebehne rozvod a on bude chciet seriozny novy vztah, za tebou urcite nepojde. Fakt ver mi prosim ta.

akiana
19. sep 2023

Rozvodove kamosky je normalne nova kategoria vztahov u muzov, aj ja som na to raz naletela.

autor
19. sep 2023

@akiana
@akiana moze byt tak ako pises ale aj nemusi je to asi 50:50 ale skor asi mas pravdu

akiana
19. sep 2023

Tak vyvstava otazka, preco to chces riskovat. Neverim, ze je az taky neodolatelny. A zistenie, ze si sa namotala a prenho si bola iba rozvodovy leukoplast, fakt dost boli. Hovorim zo skusenosti.

autor
19. sep 2023

@jan510 ty si nebola uz nejakej teme co sa vadili baby ty si tiez spavala so zenatym ze? Co ta nechal ze? To o nom pises?

deti95060810
19. sep 2023

ani náhodou... nech si najskôr vysporiada súčasný stav

jan510
19. sep 2023

Ja som bola kamoska len ale tie baby sa hej vadili

autor
19. sep 2023

@akiana asi veru pravdu mas ja som to aj myslela tak ze zrejme si chce iba popisat a tak

autor
19. sep 2023

@jan510 ano pamaram tie temy ze si ho uhanala a ze mas obezitu. Ale ty si nie z BA ci?

autor
19. sep 2023

@deti95060810 hej ved asi pockam ale skor ho asi kaslem nestoji to za stresy

jan510
19. sep 2023

To tvrdili oni ze mam obezitu😃 a nikoho som neuhanala, to uz on vymyslal aby tym zenam dvihol ego a naleteli mu. Zda sa, ze taktika mu vysla. Nie som z ba

akiana
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3