icon

Chýba mi muž s mužskou energiou

Včera o 21:13

Ahojte žienky.. máte niektorá podobné pocity? Momentálne som 2 roky bez partnera a chýba mi jednoducho mužská energia. Nejaký muž, ktorý by sa správal ku mne ako k žene, na ktorého by som sa vedela spoľahnúť, ktorý dodrží slovo a ja ho budem dopĺňať tou mojou ženskou. Mám 25 rokov a od posledného rozchodu si nejak neviem niekoho nájsť. Spoznala som niekoľko mužov, ale buď im tieto vlastnosti chýbali a boli submisívnejší, čo mne absolútne nevyhovuje a viem to, alebo som tam zachytila nejaké povahové red flagy, na ktoré by som podľa mňa časom doplatila a zas zničiť život si nechcem.. Čo sa týka mňa starám sa o seba, športujem, snažím sa obliekať žensky len nejak neviem natrafiť na toho "pravého". Ja svoj život mám a som s nim spokojná, len nejaký parťák by sa predsa hodil. Ja už sa cítim tak, že by som chcela nejaký vážny vzťah, ideálne posledný a nemám chuť niekoho vychovávať, vysvetľovať, čo sa k žene patrí nepatrí a podobne, aj takých mužov som stretla a chcela by som niekoho seberovného a nie dieťa..

autor
Včera o 21:22
@tato_

Ahoj, nehladate sa nahodou vy dvaja?

@tato_ nie ďakujem😀 takých nesebavedomých podivínov som tiež stretla

anonym_e57494
Včera o 22:33

@anonym_autor vykašli sa na tieto insta trendy mužskej energie a red flagov a neviem čoho... Je to úplne detinská hlúposť vedúca buď do pekla alebo k ničomu. A to ti hovorím ako žena čo má 24... Len ja mám aj dieťa. Nájdi si chlapa, ktorému nejdú ruky od seba, nepotrebuje aby mu niekto nonstop dával v živote smer, ktorý je úctivý a láskavý a buď taká istá aj ty a pôjde to. Ale darmo ti to aj píšem. Na to každý musí prísť sám čo je podstatné

cyneric
Včera o 23:45

Tieto žvásty s "božsky mužskou" a "božsky ženskou" energiou ktoré sa nám tu rozmnožili skrz sociálne médiá sú vážne des. 😅 Ak máš vysoké očakávania od [neexistujúceho] partnera, tak rovnako očakávaj že to bude obojsmerné, v manosfére hľadajú také ženy ktoré sú submisívne/tiché, pekne sa obliekajúce, nevyzývajúce, samozrejme musia byť vysoko atraktívne, tráviť veľa času "ženskými" koníčkami ako varenie, pečenie, upratovanie, najlepšie také ktoré chcú 5 detí a mať tradičnú rodinu v ktorej sa budú starať o domácnosť. A nebudú odvrávať, veď muž je hlava rodiny, hurr durr! A nespomínajú "red flagy", to je feministická záležitosť a ick.

anonym_54f082
Dnes o 03:16

Ked prislo do mody "red flag" ludi co to pouzivaju povazujem za slabych konzumentov socialnych sieti. Vies kolko muzov hlada poslusne vztahove subinky? Ak chces poriadneho muza musis sa tak spravat inak ta neuvidi ten "pravy"

autor
Dnes o 05:43
@cyneric

Tieto žvásty s "božsky mužskou" a "božsky ženskou" energiou ktoré sa nám tu rozmnožili skrz sociálne médiá sú vážne des. 😅 Ak máš vysoké očakávania od [neexistujúceho] partnera, tak rovnako očakávaj že to bude obojsmerné, v manosfére hľadajú také ženy ktoré sú submisívne/tiché, pekne sa obliekajúce, nevyzývajúce, samozrejme musia byť vysoko atraktívne, tráviť veľa času "ženskými" koníčkami ako varenie, pečenie, upratovanie, najlepšie také ktoré chcú 5 detí a mať tradičnú rodinu v ktorej sa budú starať o domácnosť. A nebudú odvrávať, veď muž je hlava rodiny, hurr durr! A nespomínajú "red flagy", to je feministická záležitosť a ick.

@cyneric 😅ja vacsinu z toho spĺňam, čo si napísala.. tak nebudem spominat red flagy ale to čo mi vadí. A je rozdiel byť dominantný a byť debil

brrunetkaa
Dnes o 06:16

Tak keď čítam diskusie čo tu ženy píšu možno aj ony sa mohli nad svojim partnerom a ich red flagmi zamýšľať skôr než si z nich urobili slúžku a vydeľujú im na MD pár eur aby malo dieťa na plienky 😀 K tebe autorka asi len tolko, že držím palce a určite sa časom nejaký nájde. Stále sa nájdu chlapi, ktorí sú chlapi aj bez toho aby si to dokazovali posielaním ženy iba do kuchyne a vychovnymi fackami z lásky.

anonym_3910c5
Dnes o 07:08

@anonym_autor 😂 Jedine tak v kdrama! A v realite budeš vôbec rada ak si niekoho nájdeš a nebudeš starou dievkou 😂

anonym_e18c4e
Dnes o 07:16

@anonym_autor môj muž bol vždy submisívnejší. To ale neznamená, že nemá mužskú energiu. Vie všetko opraviť. Mužské práce robí jedna radosť a ja s ním. Pracuje. Stará sa o nás. A správa sa ku mne ako k žene. Popravde veľmi často sa cítim ako princezná.
Ale ak by som vyberala podľa toho, či je chlap dominantnejší tak by som prišla o najlepšieho chlapa na svete.
Po 13 rokoch manželstva so mnou sa naučil byť ráznejší, povedať svoj názor. A rovnováha sa nastoľuje.

anonym_f05c91
Dnes o 07:18

Asi si ešte mladá, ak maš také romantické predstavy o mužoch 😆. Upusť z nárokov, alebo sa zmier so samotou.