Chýba mi náš babinec
Za kovidu si jedna baba v mojom veku(50+) kúpila susedný dom Veľmi sa vtedy ani iného okresu chodíť vtedy nedalo,zaľúbila sa do starého domu podľa foto z realitky, pripomýnal jej detstvo. Od vtedy prešli roky najprv chodila sama potom prišla aj s kamoškou. Za tie roky sme sa skamarátili a každý druhý týždeň sme vysedávali u nej na terase, bola to pre mňa niečo ako psychohygiena.
Dom však potrebuje väčšiu rekonštrukciu tak vy vybrala nejakých remeselníkov ktorí tu klepotali mesiac a po odchode nechali po sebe na dvore bordel, ktorý priťiahol obyvateľov neďalekej osady. A keď suseda došla už jej vyzváňali, zobrali ten bordel a zrazu ich najala na ďalšie a ďalšie práce v máji im dokonca dala klúče nielen od brány e aj od domu dokonca im kúpila aj náradie. Klepocú nám pod oknami už 4.mes všetko mám od prachu. Robia štýlom 5min klepotania hodina oddychu, chodí sem aj ich obšírna rodina vysedávajú jej na terase, zbierajú jej ovocie. Hádžu nám dutinu cez plot hlavne do psa. Aj dnes keď som prišla z práce boli na terase desiati dospelých asi dvojnásobok detí. Hodinu robili hurhaj , po hodine 5min išli sa domov najesť. A takto ide denne, najhoršie je keď som po nočnej. Po dlhej dobe prišli baby včera na otočku, pozreli si ako napredujú práce , chychotali sa na komplimentoch od 18-20 ročních ako puberťáčky
Už dávno som sa takto nesklamala ...
Keď ti chýbajú tie kamošky prečo ich jednoducho niekedy nezavoláš posedieť na svoju terasu?veď jasné že keď sa jej rekonštruuje tak si tam nebude vodiť návštevy
Keď ti chýbajú tie kamošky prečo ich jednoducho niekedy nezavoláš posedieť na svoju terasu?veď jasné že keď sa jej rekonštruuje tak si tam nebude vodiť návštevy
@zanka777 nemám terasu, bývajú ďaleko prídu na hodinu raz za mez a odíjdu
Keď ste boli také veľké kamošky nemala by si mať problém povedať čo ťa trápi.
Keď ste boli také veľké kamošky nemala by si mať problém povedať čo ťa trápi.
@januska12323 .asi som to myslela iba ja, prišla som k plotu pozdravila sa ani sa neodzdravili
Čo už, aj to sa stáva.
asi to bolo jednostranné, len ty si k nim chodila, oni k tebe nie, čiže im nič nechýba
A tá jedna baba v tvojom veku(50+) má nejakú slabosť na pár tuctov spoluobčanov, že ich tam chová jak hydinu na dvore?
asi to bolo jednostranné, len ty si k nim chodila, oni k tebe nie, čiže im nič nechýba
@alenka58 u nás nie je také miesto na posedenie, dcéra má vo vnútri mačku a ona má alergiu tak nechodila
nebuď z toho smutná, to sa stáva, ľudia sú takí, aspoň vieš do budúcna čo sú zač

💔