Cítim sa veľmi osamelo
Dobrý deň, ani neviem ako zacat. Cítim sa veľmi osamelo. Nemám ziadnych priatelov ani partnera. Mala som iba jednu kamaratku, ale už nie sme v kontakte. Cítim sa ako úplná nula. Aspoň mam rodicov a bratov.
@anonym_autor bud vdacna zato co mas, niekto nemá ani to.
Ďakujem za odpovede. Cítim sa strašne osamelo. Vždy som každému zavidela partie kamaratov, s ktorými majú obrovské zážitky. S tou jednou som mala tiež zážitky, ale už sa to skončilo a neviem kde nájsť nové kamaratky. Mam 33 rokov.
@anonym_autor kolko mas rokov? Studujes, pracujes?
Ďakujem za odpovede. Cítim sa strašne osamelo. Vždy som každému zavidela partie kamaratov, s ktorými majú obrovské zážitky. S tou jednou som mala tiež zážitky, ale už sa to skončilo a neviem kde nájsť nové kamaratky. Mam 33 rokov.
@anonym_autor prečo nemáš žiadne kamosky?
najdi si konicky .. chod do vecernej skoly.kurz, turistika.. skus fb skupiny ci v tvojom meste nieje nieco .. dobrovolnictvo ..moznosti je vela
Postupne bude osamelých ľudí pribúdať, partnerstvá a manželstvá ubúdať, rodiť sa minimum detí. Prejdeme do virtuálnej reality a spoločnosť nám bude robiť umelá inteligencia. A budeme vymierať.
@anonym_autor prečo nemáš žiadne kamosky?
@anonym_c07f0a som tichý a plachý človek. Nemám pocit, že by som sa ľuďom páčila a to ma vždy odradilo. Bolo jednoduchšie sa neprejavovat.
@anonym_autor kolko mas rokov? Studujes, pracujes?
@anonym_c359a3 mam 33 a pracujem.
najdi si konicky .. chod do vecernej skoly.kurz, turistika.. skus fb skupiny ci v tvojom meste nieje nieco .. dobrovolnictvo ..moznosti je vela
@anonym_a91c3c to by som veľmi chcela, ale je možné si najst kamaratov aj takto. Mam pocit, že som to cele presvihla a je mi z toho zle.
@anonym_c07f0a som tichý a plachý človek. Nemám pocit, že by som sa ľuďom páčila a to ma vždy odradilo. Bolo jednoduchšie sa neprejavovat.
@anonym_autor tak s takýmto sebahodnotenim sa nemôžeš čudovať, že si sama. Zmeň to a nájdeš si aj priateľov.
Kazdy človek niečo vysiela a keď ty vysielas toto, tak potom si sama
@anonym_autor tak s takýmto sebahodnotenim sa nemôžeš čudovať, že si sama. Zmeň to a nájdeš si aj priateľov.
Kazdy človek niečo vysiela a keď ty vysielas toto, tak potom si sama
@anonym_c07f0a je to tak. Moja sebadôvera je na bode mrazu. Musím to zmenit !
@anonym_autor napriklad v praci.
@anonym_autor ak by si chcela, kľudne mi napíš, viem ako sa cítiš
@anonym_a91c3c to by som veľmi chcela, ale je možné si najst kamaratov aj takto. Mam pocit, že som to cele presvihla a je mi z toho zle.
@anonym_autor nikdy nevies kde si koho najdes .. minimalne sa zabavis a zabijes cas niesim uzitocnym .. prides na nove myslienky dostanes sa medzi ludi ... neako zacat musis
Sama musíš vyjsť zo svojej komfortnej zóny. Začni drobnými gestami choď do kaviarne, do cukrárne a uvidíš či aspoň s čašníkom, čašníckou neprehodíš pár slov, potom s ľuďmi ktorými tam chodia, ďalej nejaký kurz, dobrovoľníctvo. Môžu sa stať z toho známy a potom kamaráti časom, tie vzťahy sa budujú. Ono už v tomto veku kamarátstva a priateľstva vyzerajú inak než v teenegerskych časoch. Ja som sa takto dala do reči teraz už s majiteľkou bufetu v buduve, kde mám lekára. Vtedy tam pracovala. Teraz sa už oslovujeme menom, tykáme si a sme dobré známe. Vždy keď sa stretneme rozprávame si zážitky čo sme za tú dobu zažili keď sme sa nevideli
V práci? Či tam si sama? Určite sú nejaké podujatia, prednášky atď. Cez internet, badoo
@anonym_autor ...strikuj, vysivaj, hackuj, citaj a kup si psa, ten sa musi vonku socializovat a vonku je tooolko psickarov a hned mas aj znamosti

Ahoj, ja sa cítim rovnako. Nemám však ani rodičov a ani súrodencov.