icon

Cítim sa veľmi osamelo

Včera o 17:45

Dobrý deň, ani neviem ako zacat. Cítim sa veľmi osamelo. Nemám ziadnych priatelov ani partnera. Mala som iba jednu kamaratku, ale už nie sme v kontakte. Cítim sa ako úplná nula. Aspoň mam rodicov a bratov.

anonym_994670
Včera o 17:50

Ahoj, ja sa cítim rovnako. Nemám však ani rodičov a ani súrodencov.

anonym_2a0cbf
Včera o 17:56

@anonym_autor bud vdacna zato co mas, niekto nemá ani to.

autor
Včera o 18:01

Ďakujem za odpovede. Cítim sa strašne osamelo. Vždy som každému zavidela partie kamaratov, s ktorými majú obrovské zážitky. S tou jednou som mala tiež zážitky, ale už sa to skončilo a neviem kde nájsť nové kamaratky. Mam 33 rokov.

anonym_c359a3
Včera o 18:02

@anonym_autor kolko mas rokov? Studujes, pracujes?

anonym_c07f0a
Včera o 18:09
@anonym_autor

Ďakujem za odpovede. Cítim sa strašne osamelo. Vždy som každému zavidela partie kamaratov, s ktorými majú obrovské zážitky. S tou jednou som mala tiež zážitky, ale už sa to skončilo a neviem kde nájsť nové kamaratky. Mam 33 rokov.

@anonym_autor prečo nemáš žiadne kamosky?

anonym_a91c3c
Včera o 18:09

najdi si konicky .. chod do vecernej skoly.kurz, turistika.. skus fb skupiny ci v tvojom meste nieje nieco .. dobrovolnictvo ..moznosti je vela

anonym_c0d8a6
Včera o 18:13

Postupne bude osamelých ľudí pribúdať, partnerstvá a manželstvá ubúdať, rodiť sa minimum detí. Prejdeme do virtuálnej reality a spoločnosť nám bude robiť umelá inteligencia. A budeme vymierať.

autor
Včera o 18:38
@anonym_c07f0a

@anonym_autor prečo nemáš žiadne kamosky?

@anonym_c07f0a som tichý a plachý človek. Nemám pocit, že by som sa ľuďom páčila a to ma vždy odradilo. Bolo jednoduchšie sa neprejavovat.

autor
Včera o 18:38
@anonym_c359a3

@anonym_autor kolko mas rokov? Studujes, pracujes?

@anonym_c359a3 mam 33 a pracujem.

autor
Včera o 18:54
@anonym_a91c3c

najdi si konicky .. chod do vecernej skoly.kurz, turistika.. skus fb skupiny ci v tvojom meste nieje nieco .. dobrovolnictvo ..moznosti je vela

@anonym_a91c3c to by som veľmi chcela, ale je možné si najst kamaratov aj takto. Mam pocit, že som to cele presvihla a je mi z toho zle.

anonym_c07f0a
Včera o 19:09
@anonym_autor

@anonym_c07f0a som tichý a plachý človek. Nemám pocit, že by som sa ľuďom páčila a to ma vždy odradilo. Bolo jednoduchšie sa neprejavovat.

@anonym_autor tak s takýmto sebahodnotenim sa nemôžeš čudovať, že si sama. Zmeň to a nájdeš si aj priateľov.
Kazdy človek niečo vysiela a keď ty vysielas toto, tak potom si sama

autor
Včera o 19:16
@anonym_c07f0a

@anonym_autor tak s takýmto sebahodnotenim sa nemôžeš čudovať, že si sama. Zmeň to a nájdeš si aj priateľov.
Kazdy človek niečo vysiela a keď ty vysielas toto, tak potom si sama

@anonym_c07f0a je to tak. Moja sebadôvera je na bode mrazu. Musím to zmenit !

domkakvet
Včera o 19:43

@anonym_autor napriklad v praci.

martin_93
Včera o 19:51

@anonym_autor ak by si chcela, kľudne mi napíš, viem ako sa cítiš

anonym_a91c3c
Včera o 20:41
@anonym_autor

@anonym_a91c3c to by som veľmi chcela, ale je možné si najst kamaratov aj takto. Mam pocit, že som to cele presvihla a je mi z toho zle.

@anonym_autor nikdy nevies kde si koho najdes .. minimalne sa zabavis a zabijes cas niesim uzitocnym .. prides na nove myslienky dostanes sa medzi ludi ... neako zacat musis

maury
Dnes o 07:33

Sama musíš vyjsť zo svojej komfortnej zóny. Začni drobnými gestami choď do kaviarne, do cukrárne a uvidíš či aspoň s čašníkom, čašníckou neprehodíš pár slov, potom s ľuďmi ktorými tam chodia, ďalej nejaký kurz, dobrovoľníctvo. Môžu sa stať z toho známy a potom kamaráti časom, tie vzťahy sa budujú. Ono už v tomto veku kamarátstva a priateľstva vyzerajú inak než v teenegerskych časoch. Ja som sa takto dala do reči teraz už s majiteľkou bufetu v buduve, kde mám lekára. Vtedy tam pracovala. Teraz sa už oslovujeme menom, tykáme si a sme dobré známe. Vždy keď sa stretneme rozprávame si zážitky čo sme za tú dobu zažili keď sme sa nevideli

sisska96
Dnes o 07:53

V práci? Či tam si sama? Určite sú nejaké podujatia, prednášky atď. Cez internet, badoo

anonym_aa3bd7
Dnes o 18:33

@anonym_autor ...strikuj, vysivaj, hackuj, citaj a kup si psa, ten sa musi vonku socializovat a vonku je tooolko psickarov a hned mas aj znamosti