icon

Čo bol ten moment, keď ste si povedali dosť?

16. aug 2025

Neviem ci prave takym momentom neprechadzam a neviem to posudit, ci len neprehanam alebo uz to naozaj nema vyznam a podme teda od seba, aj ked mame male deti. Kedy ste sa odhodlali podat o rozvod? 😞

anonym_25de0e
16. aug 2025

Ja to práve v sebe silno riešim. Muzovi som našla v telefóne flirty s kolegyňou, niekoľkomesačné vypisovacky a riešim čo ďalej. Máme dve malé deti a ja neviem, čo urobiť..

anonym_1f2819
16. aug 2025

@anonym_autor pre mna to bol jeden moment ale potom ako sa to dlho zbieralo. jeden den v máji mi kamoška napísala že "keby sa ku mne takto správal, normálne si zbalím kufre, a idem preč" a to ma povzbudilo,
ale stále to nebol odomna definitivny krok. A potom, v septembri, ked znovu prišiel taky utok, že som sa triasla a bála, zrazu to bolo tu. Ved ja
nemusím v takomto strachu žit. Maj sa, čau, už tu viac spať nebudem.

anonym_3594ca
16. aug 2025

Predchádzali tomu dva ťažké roky.. posledná kvapka bola, keď mi rozprával, akú oslavu zorganizuje na oslavu PhDr. Ja som sa spýtala či ja s dcérou sme automatika, alebo nie sme pozvané. Odpoveď bola, že ja by som nešla na oslavu, kde je jeho mama. Vtedy som mu s kludnym tónom povedala, že ok. Skončila som s Tebou. Nemám sa viac s tebou o čom baviť, podám žiadosť o rozvod... Aj som ju podala. Či a kedy bola tá oslava, netuším... Tomu všetkému predchádzala nevera, rozloženie rodinných vzťahov... A kopec iného.

hellwant
16. aug 2025

Ťažké veci, bohužiaľ aj toto býva život. Veľa sily každému, aby to prekonal a aj sa zotavil z rán. 😢

mane01
16. aug 2025

@anonym_autor bolo vela mensich veci, dlho trvajucich, ale vzdy som si hovorila vsade nieco je. Oci mi otvorili dve situacie: 1.hovoril mi o nejakej zenskej ktoru namotaval (mne svojej zene!) a ja som zistila, ze mi je to uz jedno a 2. moje dieta mi povedalo nieco s totalnym despektom, presne ako on, pritom ja som bola 24/7 mama a on si zil ako slobodny mladenec. Pochopila som, ze to ‘kvoli detom’ je najvacsia blbost na svete.

lucka_ke
16. aug 2025
@anonym_25de0e

Ja to práve v sebe silno riešim. Muzovi som našla v telefóne flirty s kolegyňou, niekoľkomesačné vypisovacky a riešim čo ďalej. Máme dve malé deti a ja neviem, čo urobiť..

@anonym_25de0e to je mi ľúto, nejaké rýchle rozhodnutia v tomto prípade nerob, odkladaj si peniaze a chystaj zadné vrátka, aby si mala za čo a kam ísť

zabka79
16. aug 2025

@anonym_autor ono ten padny /vazny/ dovod na rozvod rozchod byva uz davno predtym ako sa zacnes touto otazkou skutocne zaoberat. Jedine co brani je nizka sebaucta , nestastna vyvchova typu - " vydrz kvoli detom aj ja som trpela a vidis prezila som " a zavislost na tom co poznam aj ked je to nevyhovujuce, dalej strach ze to bude este horsie - co nas drzi v nefuncnych vztahoch aj o niekolko rokov ako by bolo treba. Ak sa oslobodite od strachu co bude ak... mate uplne jasno...nepotrebujete nic spisovat a analyzovat, pripadne jednoducha otazka " som v tomto vztahu vacsinu casu stastna alebo vacsinu casu nestastna, pripadne da sa s tym nieco robit? Najvacsi problem je vykrocit do neznama ....