icon

Čo bola pre vás posledná kvapka pred rozvodom?

25. júl 2022

Ahojte
Co bola pre vas ta posledna kvapka aby ste sa rozhodli ze sa chcete dat rozviest?

tessa2299
25. júl 2022

Preco anonymne? 😀 ale odpoviem, pre mna by to bola nevera, fyz. nasilie a gemblerstvo.

iva4444
25. júl 2022

Psychicky teror

soldi
25. júl 2022

Po tom co ma napadol tak siel vulgarne naziapat na deti, ze nech sa pozru aku maju: “ j.blu mater” Este v tu noc som pisala pravnicke. Uplne spontanne, prvej, co mi vyhodil google

8mii8
25. júl 2022

Nevera

modry1985
25. júl 2022

Nevery , strata dôvery , psychický teror ( manipulácia - gaslighting ) prenášaný aj na dieťa....cez všetko ostatné sa človek prenesie....cez toto keď si človek sadne a zráta plus a mínus - sa už nedokáže preniesť.....

autor
25. júl 2022

@modry1985 len ako odhalit ze je partner manipulant a nie len ze ja si domyslam...

katkami123
25. júl 2022

@modry1985
Čo je gaslighting?

modry1985
25. júl 2022

Je mnoho kníh o tom - skús od B.Svrčkovej - Toxické vzťahy , alebo Thomas Erikson - Obklopený psychopatmi ale literatúry je dosť.....o manipulátoroch a ich technikách....manipulácia je v živote nevyhnutná - takmer každý z nás manipuluje kvoli dosiahnutiu svojich cieľov....ale niekedy manipulácia prekračuje určitú hranicu a začína z manipulovaným psychicky mávať ( galighting je jednou z nich kedy máš pocit že ti už šibe ) .....skús si niečo naštudovať....a možno veci ti budú trošku zreteľnejšie....

modry1985
25. júl 2022

@katkami123 keď vidíš že vec sa stala tak a tak....no manipulátor ťa presviedča podsúva napr.nepravdivé dôkazy o tom že to tak nie je.....a obviní ťa že to vlastne tebe začína v hlave prepínať.....často krát sa potom ako obeť zamýšlaš nad tým kde je vlastne pravda......aj keď za bežných okolností mimo pôsobenia manipulátora by si sa ani na sekundu nezamyslela......pokiaľ to prekračuje určité hranice strácaš vieru vo vlastný úsudok a príjmeš fakt že si skutočne ty chorá ....a pravda je vlastne fiktívna predstava manipulujucého.....

katkami123
25. júl 2022

@modry1985
Toto som mala pri bývalom a jeho mamke, ktorá mi vyvolávala ešte aj rok po rozchode. A pani je sudkyňa, takze to bol super level už top High. Tá ma teda vedela dopliesť. Po pravde sa vôbec nečudujem v akom stave je naše súdnictvo, že Harabin bol sudca na najvyššom súde. Keď som mala možnosť spoznať osobnost tejto ženy, všetky moje ideály o nestrannosti, pravde atď. vyprchali.

mandzula
25. júl 2022

@autot Pozri na bezpecnavina.cz, su tam rozne testy, ktore ti mozno pomozu zistit, ci si manipulovana.