Čo je dôležitejšie: peniaze alebo láska?
Ahojte, zaujíma ma iba váš názor.. či radšej kariéra a financie alebo laska
Skutočnú lásku človek nenájde hocikde,hocikedy.....práca a kariéra sa vždy nejako zriesit dá.
láska
zalezi v akom veku .... ak si mladucka chod si za karierou a snami .. chlapov este bude .. no ked uz zacnu blikat hodiny a tuzba po rodine ty uz mas zazemie vtedy sa hlada laska . a ta pride v kazdom veku ..nieje pravda ze len raz za zivot .. slovo zamilovanost je len slovo .. zamilovat sa vies nespocetne velakrat .. kolke z nas si mysleli ze mame tohopravehoa teraz ked s nim niesme a ubehli roky sa nad tym len zasmejeme.. takze za mna najskor kariera peniaze a az potom laska
Preco bud alebo?Je potrebne kvoli kariere niekam odcestovat?Urcite som za.Ak laska stoji za to,vydrzi vsetko,aj dialku.Ak nie,najde sa niekto iny.
laska pominie ale vec je vec - stare šchwabske prislovie
Urcite sa nevzdavaj kariery kvoli chlapovi!!! Ak je to ozajstna laska, vydrzi aj to, ze si budujes sebavedomu buducnost. On by sa pre teba kariery urcite nevzdal…
ked clovek chce vie to sklbit takze za mna obe, kedze laska nie je obmedzujuca...
Nerozumiem preco by som mala volit? Nepozeras vela serialov? Tam z toho stale robia dilemu, aby mali dej.
Podla mna v zivote si nikto realne nevybera medzi laskou a karierou, alebo ak musi, tak je asi nieco zle…ak je to totiz naozajstna laska, da sa vsetko. Ti, co tvrdia ze si museli vybrat, sa len vyhovaraju, aby nejako odovodnili alebo “obranili” svoj vyber.
tiez si myslim ze sa to da sklbit.
Láska
Hlavne nech ta nenapadne neist na nejaku dobru skolu alebo na dobre miesto kvoli chlapovi.Ziadny za to nestoji a neskor budes lutovat.Poznam take pripady.
Ja som tiez pred VS mala takeho chalana,ktory mi VS vyhovaral.Nastastie som ho nepocuvla.Este pred nastupom na vs sme sa rozisli. A on je momentalne po 20 rokoch tam kde bol.Ziadne ambicie.Ledva preziva.Ja som sa vyrazne karierne posunula.
Ani vsetky peniaze sveta by mi nenahradili milovaneho cloveka..preto som nechala pracu v zahranici aj tie dobre platy aj vyhliadku bezstarostneho zivota a vratila sa sem za nimi.. radsej zit poskromne ale obklopena milovanymi ako prachata daleko a sama.vyskusala som a mna to teda neoslovilo..
Stojí ti zato ten chlap? Nie aby si po pár rokoch plakala že kvôli debilovi si prišla o všetko čo si mala rada
oboje neviem akunkatieru mas na mysli ale pokial ide o poziciu do urovne stredneho manazmentu tak potom ake rozhodovanie
bezne maju zeny partnerov a pracuju
@syslik81 žene tikaju hodiny uz ked dosiahne 20 rokov.. po 25 je už pouzity tovar.
@drago12587 haha..isteze..zeny su tovar a muzi si tento tovar v obchode vyberaju. Ked si nevazis zeny, naco ti su? Ostan sam, ked si si sam sebe najlepsi.

aj aj 🙂, lasku by som zo zivota urcite nevyclenovala..