Čo môj muž zisťuje otázkami o minulosti?
Som trochu zmätená, včera pri príprave večere sme sa rozprávali o mojej bývalej práci, kde mi bol nebohý manželov strýko šéfom. Ako keby to bola najprirodzenejšia vec, opýtal sa či som bola zamilovaná do jedného konkrétneho klienta.
Keď som mu povedala že v tej dobe(pred10r) boli všetky na mäkko z neho ešte viac sa vypytoval.
Áno kedysi sa mi páčil ten chlap,(ale to každej babe u nás vo firme)ale k nikdy ničomu medzi nami nedošlo. A môj muž to veľmi dobre vie, že všetky naše stretnutia boli pracovné. Dosť sa ma to dotklo. Asi to aj zbadal a potom sa ospravedlnil, ale predsa. Sme spolu osem rokov máme spolu dieťa. Čo s tým môj muž sleduje?
@anonym_autor robíš z komára somára. Nič tým nesleduje, napadlo ho to, spýtal sa, ty si odpovedala, nevidím za tým nič, čo by sa ťa malo dotknúť
Chcel uistenie.
či náhodou nebude počuť inú verziu akú si doteraz rozprávala.
žeby menšia žiarlivosť?
@anonym_autor čo konkrétne sa ťa dotklo?
@huxy ako sa vypytoval na detaily ako keby nejaké detaily boli. Že čo sme spolu robili, kde sme boli a pod. Na začiatku nášho vzťahu sme sa o tom rozprávali. Ako keby so mu niečo zatajila, bolo to dosť nepríjemné
@huxy ako sa vypytoval na detaily ako keby nejaké detaily boli. Že čo sme spolu robili, kde sme boli a pod. Na začiatku nášho vzťahu sme sa o tom rozprávali. Ako keby so mu niečo zatajila, bolo to dosť nepríjemné
@anonym_autor tak asi sa ozaj len potreboval uistiť, možno pri spomienke na to zažiarlil
@anonym_autor prečo si sa ho rovno nespýtala, prečo sa na to pýta po rokoch?
@anonym_autor tak asi sa ozaj len potreboval uistiť, možno pri spomienke na to zažiarlil
@huxy ale tomu je desať rokov, ten chlap potom dostal job v zahraničí a od vtedy som ho nevidela ani som o ňom nepočula. Odišiel takpovediac bez rozlúčky, vtedy ma to aj mrzelo, lebo som tomu venovala veľa času a energie, naše služby v zahraničí už nepotreboval.
@anonym_autor prečo si sa ho rovno nespýtala, prečo sa na to pýta po rokoch?
@anonym_998fc0 skúsila úrazu skočil na inú tému
A čo ak neodišiel do zahraničia bez rozlúčky, ale nejaký žiarlivý manžel ho pred tými 10 rokmi zabetónoval niekam dva metre pod zem?
@anonym_autor Ja by som povedal, ze nic s tym nesleduje, len cista zvedavost. Ja nevidim na jeho otazke nic zvlastne ani dovod na ospravedlnenie 🙂 ale to vsetko zalezi od okolnosti a aky vztah mate ;)
@anonym_998fc0 skúsila úrazu skočil na inú tému
@anonym_autor tak by som sa k tomu vrátila
omg to co vonku zima t vymyslame jednu debilnejsiu temu za druhou?? no hold muz bol zvedavy spytal sa .. ty si sa ho nikdy na nic nepytala.. nemma problem vyrobim si problem a my tu mame vytiahnut magicke gule a vylestit ti odpoved???
@anonym_autor zrejme to nebude z tvojej strany také ciste, keď sa ta toto dotklo. Alebo si nejaká precitlivela? Mňa keby sa opýta muž, kľudne mu poviem aj detaily a za 5min by som zabudla... Či máte divný vzťah?
@anonym_autor zrejme to nebude z tvojej strany také ciste, keď sa ta toto dotklo. Alebo si nejaká precitlivela? Mňa keby sa opýta muž, kľudne mu poviem aj detaily a za 5min by som zabudla... Či máte divný vzťah?
@anonym_5f5c32 dosť sa o ňom u nás písalo v novinách
@anonym_autor no já som zistil ,že chlapík ,čo má vedľa mňa pracovnú skriňu ,je mojej manželky bývalí frajer .Tak cca. z pred 30 rokov .Keď to manželka zistila ,tiež sa na ňho vypytovala ,ako sa má a ako dnes vypadá.😉😁Robil som si z nej prču,že má 150 kg,je plešatý ,kríva a na jedno oko škúli.😁😁😁Svet je malý a preľudnený.😁
@anonym_5f5c32 dosť sa o ňom u nás písalo v novinách
@anonym_autor a??? Čo to s tým má spoločné?
@anonym_autor a??? Čo to s tým má spoločné?
@anonym_274386 že on hoci ho nikdy nevidel, nestretol sa s ním istým spôsobom môže poznať jeho či skôr jeho kariéru.
@anonym_274386 že on hoci ho nikdy nevidel, nestretol sa s ním istým spôsobom môže poznať jeho či skôr jeho kariéru.
@anonym_autor a presne si trafila klinček po hlavičke.Verejne známa a úspešná osoba + sama si priznala ,že ťa niekedy ,hoci už dávno ,fyzicky priťahoval = dôvod ( trošku) žiarliť.To sme mi muži .😁
@anonym_autor a presne si trafila klinček po hlavičke.Verejne známa a úspešná osoba + sama si priznala ,že ťa niekedy ,hoci už dávno ,fyzicky priťahoval = dôvod ( trošku) žiarliť.To sme mi muži .😁
@bruno1 ok, ale ja nemám žiaden dôvod klamať mu ohľadom toho chlapa, ani v minulosti ani teraz.
vidím to tak že niekde ho niekto spomínal, on si spomenul že si ho poznala kedysi, tak sa spýtal. len ozaj neviem čo bolo na dotknutie a na ospravedlňovanie, ale nevadí 😏
@bruno1 ok, ale ja nemám žiaden dôvod klamať mu ohľadom toho chlapa, ani v minulosti ani teraz.
@anonym_autor já ti rozumiem,ale porozumieť tomu musí aj tvoj muž.Neboj ,prejde ho to ,len mu daj trochu času.Ubezpeč ho ,nenápadne ale jasne ,že ho miluješ a nikto ho nedokáže nahradiť .Mne by to pomohlo.😁👋🤟
vies co, niekedy je tazke rozumiet co tym chlapom beha po rozume, fakt zybtocne sa tym zatazovat.. ja by som to s nim ani neriesila a odpinkaal by som to asi nejakymi vtipnymi poznamkami, ci mu to neda spavat teraz po 10rokoch alebo co, ze vsak len jeho som si vybrala a kolko ho uz trpim v zivote :DD Ale moj takto vytiahol moju PRACOVNU CESTU pred 18 rokmi, kde som isla s manazerom pobocky (boli len dvaja tu v meste, cize jasne poslu autom firemnym) ale v ciely bolo asi 40+ dalsich zamestnancov vekovy priemer 40+ rokov (a to vsetko lordstvo malo okolo 50-60+), mali sme skolenia a porady od rana do vecera, jednu noc sme prespali a druhy den doobeda, a potom som mu zavolala ze ak chce nech po mna rpide, lebo dalsi den sa nic nedeje a teda nemusim prespavat = cize viditelne som tam nic si neuzivala, vecer som isla spat, kym "dochodcovia" pili v bare (ano mala som cca 20rokov).. no ale k debate.. vytiahol ze som sa flakala s "manazerom", a kade tade a kto vie co tam bolo.. :DDD NEPOCULA som tom nikdy ani slovo, keby vtedy to vytiahol po tej pracovnej ceste, asi by som ho poslala k vode, ale pochopila by som, ze mu to napadlo.. ale co tym chcel teraz povedat?? :DDD
@anonym_autor A vy ste sa o tom klientovi rozpravali v tej chvili, ci to on len tak zvoleja sa opytal? Este mi napdalo, ze ci to ten stryko nahodou nieco netrusil o tebe a tom klientovi.
@anonym_autor A vy ste sa o tom klientovi rozpravali v tej chvili, ci to on len tak zvoleja sa opytal? Este mi napdalo, ze ci to ten stryko nahodou nieco netrusil o tebe a tom klientovi.
@anonym_358347 to moze byt... alebo v rodine niekto spomenul, ze to hovoril niekde... proste klebety prisli
@anonym_358347 to moze byt... alebo v rodine niekto spomenul, ze to hovoril niekde... proste klebety prisli
@simca06022011 to akože fakt niekoho zaujímajú desať rokov staré klebety? Tak že v dnešnej dobe AI si človek za 5 seč vie zistiť že dotyčný má vlastnú rodinu a žije na inom kontinente
@anonym_autor zbytočne sa tým zaoberas aj tak nič nevyriesis.
@anonym_autor zbytočne sa tým zaoberas aj tak nič nevyriesis.

@anonym_autor čo konkrétne sa ťa dotklo?