icon

Čo najhoršie urobili vaši muži?

arninka
5. apr 2025

Zdravím čo najhoršie vám urobili vaši muži

mimka1402
5. apr 2025

Znásilnil a zbil. Susedu zabil muž.. Toto je nejaká súťaž alebo o čo sa jedná? Nerozumiem asi pointe, lebo ak sa ideme predbiehať tak super, myslím si, že susedu neprekona žiadna a ja tiež budem asi vysoko v rebríčku. Kks chorá diskusia

petamich
5. apr 2025

Chces sa citit lepsie alebo pobavit alebo naozaj tiez uprimne nerozumiem, na co je takato diskusia dobra 🤷‍♀️

katica06
5. apr 2025

@petamich pobaviť sa na cudzom nešťastný to je také slovenské.

martul
5. apr 2025

@arninka my sa tu máme priznať k najťažším zážitkom a ty nič?!

enmery
5. apr 2025

Keby mi muž urobil niečo najhoršie, už by nebol môj partner.
Ak si sa chcela baviť o červenej ponožke hodenej medzi biele prádlo manželom, tak trochu nechápem pointu diskusie.

janai1
5. apr 2025

@arninka ak si sa chcela pobaviť na vtipných odpovediach typu poslala si ho kúpiť cuketu a kúpil uhorku tak to treba napísať lebo takto je to celkom mimo 🥴

petamich
5. apr 2025

@katica06 este ak by to bolo co najvtipnejsie, najtrapnejsie alebo neviem, ze s cielom pobavit sa ale co najhorsie 😵‍💫 alebo len autorke nedoslo, ze su naozaj zeny, ktorym muz aj horsie spravil ako smeti nevysypal alebo dieta v skolke zabudol

minenkaa
5. apr 2025

@arninka vcera zaspal ked varil gulas,musela som ho dovarit,neznasam varit gulas,sla som spat o druhej

terezkaarthuramax
5. apr 2025

O tom by sa nemalo verejne hovorit. Sme tu take co zazili naozaj velmi zle od muza

mia667
5. apr 2025

Keby mi niečo najhoršie alebo aj "iba" zlé urobil muž tak už nieje môj muž.

Našťastie mám veľmi dobrého a milujúceho muža 🙃

katica06
5. apr 2025

@petamich ublízenie bezbrannej žene chlapom, vôbec vtipné nie je. Len počúvať o násilí od ženy ktorej bolo ublížéné je hrozné. Kamarátka si toho dosť vytrpela

danica2711
5. apr 2025

podvečerná nuda?

jesenzima
5. apr 2025

@arninka ach, tí muži. Nemáš za čo 😉

nevenka
5. apr 2025

@petamich mne co najhorsie spravil ten moj v poslednej dobe, ze namiesto mliecnej cokolady mi kupil bielu 😅🤣. Alebo take, ze vaznejsie, tak ze sa mi neozval, ked bol niekde na sluzobke, hned ako dorazil. Alebo ked sa mu pokazilo auto a nedal vediet, ze uz dosiel domov, len o 21 vecer mi pisal, ze rupla prevodovka na dialnici. Ale chapala som, ze mal ine starosti a ked sa konecne dopravil domov, tak mi napisal. Neskor, ale predsa. Tak to nebolo az take najhorsie teda. A potom este, ked bol na rozlucke so slobodou bratovi, mne bolo na figu (2 male deti doma), ale dodrbal sa a prisiel nadranom...akoze vtedy som bola nasr...ta riadne, dnes to uz vnimam inac. Neviem, co teda myslela autorka...🤷‍♀️
Este upravim, ze mozno chcela rozviest diskusiu tym smerom, ze si potrebuje porovnat, ci to, co spravil jej, je uz za ciarou alebo este v "norme" a da sa to odpustit a ist dalej alebo...neviem, co je cielom tejto diskusie teda.

aurinia
5. apr 2025

@arninka moj dnes nepovysaval

petracandle
5. apr 2025

@arninka zjedol mi zákusok na ktorý som sa tešila celý deň 😃

eff007
5. apr 2025

Dnes zasadil tisy tam kde ja som chcela cyprusteky. Ale vazne. Aj sme sa pohadali kvoli tomu

svetlonos
5. apr 2025

@mimka1402
dúfam že za to sedel a práve tam, kde sa spoluveznom dava echo. Vety by si si to kreten "uzil". Dúfam, že máš už pekný život.

prettywoman1212
5. apr 2025

Spravila som cheesecake a on ho v noci išiel testovať a celý sa mu vykydol na zem. 😀 Nič horšie ma nenapadá, akurát som bola v 4.mesiaci tehotenstva takže ma to hystericky rozplakalo 😂

jankajanka13
6. apr 2025

@prettywoman1212 chudak, ale sucitim s tebou🤣😭✨