Čo najhoršie urobili vaši muži?
Zdravím čo najhoršie vám urobili vaši muži
Chces sa citit lepsie alebo pobavit alebo naozaj tiez uprimne nerozumiem, na co je takato diskusia dobra 🤷♀️
Keby mi muž urobil niečo najhoršie, už by nebol môj partner.
Ak si sa chcela baviť o červenej ponožke hodenej medzi biele prádlo manželom, tak trochu nechápem pointu diskusie.
O tom by sa nemalo verejne hovorit. Sme tu take co zazili naozaj velmi zle od muza
Keby mi niečo najhoršie alebo aj "iba" zlé urobil muž tak už nieje môj muž.
Našťastie mám veľmi dobrého a milujúceho muža 🙃
podvečerná nuda?
@petamich mne co najhorsie spravil ten moj v poslednej dobe, ze namiesto mliecnej cokolady mi kupil bielu 😅🤣. Alebo take, ze vaznejsie, tak ze sa mi neozval, ked bol niekde na sluzobke, hned ako dorazil. Alebo ked sa mu pokazilo auto a nedal vediet, ze uz dosiel domov, len o 21 vecer mi pisal, ze rupla prevodovka na dialnici. Ale chapala som, ze mal ine starosti a ked sa konecne dopravil domov, tak mi napisal. Neskor, ale predsa. Tak to nebolo az take najhorsie teda. A potom este, ked bol na rozlucke so slobodou bratovi, mne bolo na figu (2 male deti doma), ale dodrbal sa a prisiel nadranom...akoze vtedy som bola nasr...ta riadne, dnes to uz vnimam inac. Neviem, co teda myslela autorka...🤷♀️
Este upravim, ze mozno chcela rozviest diskusiu tym smerom, ze si potrebuje porovnat, ci to, co spravil jej, je uz za ciarou alebo este v "norme" a da sa to odpustit a ist dalej alebo...neviem, co je cielom tejto diskusie teda.
@arninka zjedol mi zákusok na ktorý som sa tešila celý deň 😃
Dnes zasadil tisy tam kde ja som chcela cyprusteky. Ale vazne. Aj sme sa pohadali kvoli tomu
Spravila som cheesecake a on ho v noci išiel testovať a celý sa mu vykydol na zem. 😀 Nič horšie ma nenapadá, akurát som bola v 4.mesiaci tehotenstva takže ma to hystericky rozplakalo 😂
@prettywoman1212 chudak, ale sucitim s tebou🤣😭✨

Znásilnil a zbil. Susedu zabil muž.. Toto je nejaká súťaž alebo o čo sa jedná? Nerozumiem asi pointe, lebo ak sa ideme predbiehať tak super, myslím si, že susedu neprekona žiadna a ja tiež budem asi vysoko v rebríčku. Kks chorá diskusia