Čo očakáva perfektne vyzerajúci muž od ženy?
Co ocakava od zeny muz 10/10?
Dobre vyzerajuci, vzdelany, dobre zarabajuci, charizmaticky, v spolocnosti oblubeny. Je taky narocny aj nazenu? Aka patri do jeho ligy? Niekedy vidno pary ako zo zurnalu a niekedy tak, ze nechapem ako sa na taku babu mohol taky chlap zlakomit.
Kazdy muz nieco ine ocakava rovnako tak kazda zena 10/10 od muza.
Ak je muz 10/10 “ Dobre vyzerajuci, vzdelany, dobre zarabajuci, charizmaticky, v spolocnosti oblubeny.” Tak sme pekne povrchna spolocnost 😒
Kazdemu sa paci nieco ine a to plati aj u mozov, ktorych si opisala.
Kvality, ktoré si vymenovala sú to, čo vidíš ty na povrchu, ako to je za zatvorenými dverami, to už môže byť všade inak... tak akoby sme sa možno my dve nezhodli v tom, ktorý muž je 10/10, tak sú muži, ktorí hľadajú rovnocennú partnerku, sú muži, ktorým vyhovuje žena, nad ktorú sa môžu povyšovať a ona bude ticho šúchať nohami, sú muži, ktorí majú radi ženy dominantnejšie, ktoré ich vedia dať do laty, niekto chce mať doma upratané, navarené, o všetko postarané a kľud s vyloženými nohami, niekto chce ženu, s ktorou môže robiť svoje obľúbené aktivity a behať hore dolu... atď, atď, atď... o tom aké rozličné sú preferencie týkajúce sa výzoru, o tom asi ani netreba hovoriť... láska nehrá ligy 😅 tiež poznám páry, že na prvý pohľad si možno človek povie, čo jeden na druhom vidí, ale keď ich spozná a vidí tú lásku medzi nimi, tak je to viac než jasné
@freepalestine Samozrejme rodinne typy. Novy dom, dve lepsie auta, kazdy rok dovolenka, lyzovacka, predlzene vikendy v zahranici, vyobliekani, vysmiati, kopec kamaratov, cela rodinka sportuje….s niektori ludia ci uz rodiny alebo singles uplny opak
Ahoj, ten muz ktoreho opisujes, moze pripadat inej zene nezaujimavy alebo priemerny. Obcas je za dobre vyzerajucim upravenym muzom manzelka s dobrym vkusom, ktora mu kupuje pekne veci. Ocas charizmaticky muz strari charizmu, ked otvori usta.
Alebo ked doma necha na umyvadle chlpy z nosa ci nevykefuje zachod alebo chrape a prdi... no malo je takych, co su pritazlivi ako james bond a nenechavaju za sebou semtam bordel.
Kedysi som robila aupairku v rodine,kde otec bol mega uspesny pravnik na čele spolocnosti, byval aj v tv. A doma sa semtam mwdzi detskymi handrami na zehlenie objavili jeho trenirky ci deravy sveter. Doma to bol obycajny ujko, v telke charizmaticky uspesny clovek 🤷♀️
Ze si sadnu, ze tam bude porozumenie. A ro je prudko individualne.
@siska53 súhlasím. Úplne stačí keď si dvaja rozumejú a chémia spraví zvyšok. Som chlap a vidím to takto: po neúspešných vzťahoch je pre mňa hlavná hodnota to vzájomné porozumenie, neskôr dôvera.
Velmi naivna tema 🙉
Predpokladam, že chap by takuto lolovinu nevymyslel 🤣
Co očakávam od ženy?
Neuveríš, ale nikdy nič... 😉 Každá žena je jedinečná povahou, charakterom, zmýšĺaním, záľubami, atď., atď 🥰
Mám svoje preferencie o partnerke, tak ako každný iný muž či žena o partnerovi, čo je logické, ale očakávať? 🤦♂️
Očakávať môžem návštevu, faktúru, či splátku hypotéky, ale od ženy? 🤣🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Btw. veľa anonymných, ale ani jeden nenapiše za seba.. Ghost 🤣
Slobodny muz, ktory sa o seba stara, ocakava, ze aj jeho partnerka sa bude o seba starat.
10/10?taky muz ani neexistuje🤔
Niekde som čítala, že ak chceš ohodnotiť človeka, tak jednotka je za jedinú vlastnosť - dobrý. Všetko ostatné sú nuly.

a aky je taky chlap v sukromy? kazdemu sa paci nieco ine.. niekto obycajnu slusnu zenu iny umelinu,niekto vysportovanu uny baculku .. neexistuje meritko