Čo pomôže pri osamelosti?
Co pomaha, ak nemam moznost byt teraz s nikym?
@pinkgirl radsej by som to riesila ludmi ako konickami, ale neviem ci je ok v zrelom veku travit gro casu s kamaratkami, kazdy ma uz asi svoj zivot.
Hľadaj mezdi ľuďmi v rovnakom veku a životnom cykle. Preto skús tie kurzy a cvičenie, nájdeš tam aj rovesnikov. Skrátka sa zapojis a to kamarátstvo sa postupne nájde aj tam.
Alebo skús dobrovoľníctvo, najmä starí ľudia trpia osamelosťou, pomocou im by si pomohla aj sebe.
Dobrovolnictvo - budete medzi ludmi np. Pomoc seniorom, vencenie v utulku.
Co to znamena nemat moznost byt teraz s nikym?? Osamelost , ten pocit samozrejme boli a trapi cloveka. Co pomaha? ....absolutne nic ..pokial to vnimas ako nejaku nevyliecitelnu chorobu... Jedine co mozes urobit "teraz" ( aj ked je to v skutocnosti dlhodobejsi proces) je zmena zastaralych sablon myslenia... nepozeraj sa na to co je natom to zle ale skus z toho vytazit maly kusok niecoho co je dobre...Napr ak dokazes existovat "sama so sebou" tak si uvedom ze zazivas "absolutnu" slobodu mozes sa rozhodovat a robit vsetko co len chces bez toho aby ti do toho niekto kecal alebo aby si niekomu skladala ucty. Tymto samozrejme nechcem povedat ze je to super a ma to takto byt... iba ze na vsetkom zlom je aj nieco dobre...len to casto nevidime.Drzim palce a prajem vela stastia.❤️

Nájsť si koníčka - čítaj, ručné práce, choď na nejaký zaujímavý kurz, alebo choď cvičiť. Medzi ľuďmi nájdeš nové priateľstvá. Kľudne aj tu na MK oslov baby z tvojho mesta, že sa rada zoznamis. Veľa podobných príspevkov tu býva.