Čo robiť, keď bývalý partner nečakane tlačí na stretnutie?
Jeden chlap s ktorym som bola niekedy na se. ma volá von
Dnes ma pridal po 100 rokoch naposledy sme spali spolu v 2017 dohodneme sa na piatok ked on začne tlačiť , že už ide za mnou foti mi dialnicu nevadi co som neupravena aj ked budem v teplakoch 20’minut nevadi ale ja hovorim skor zajtra a on ale uz prichadzam . Čo mam robiť? Prečo tak tlačí?
Necitim sa dnes na to a on ale slubila si ze budes posluchat.. Myslela som v intimite nie v tomto
Zniete obidvaja strasne jednoducho🥲… on ako taky kovboj dofrci za tebou do dediny a ty cela vyklepana pises na Modreho Konika a cakas radu od slusnych zien, ktore koja svoje deti.. uvedomte sa.
@anonym_5845e6 ja som z mesta , z okraja mesta
KLOP KLOP otváraj !! Už je za dverami a sťahuje gate !! 😂😂😂
@jblheart Nič len som ho odignorovala
Sak nerob drahoty a zbehni ho vyfa*cit do auta, po tme az tak nebude kukat, ze si nenamalovana, a ked nepojde dnu, tak neuvidi bordel doma.
PS uz som tu citala vselico, ale toto este nie. 🤣
Sak nerob drahoty a zbehni ho vyfa*cit do auta, po tme az tak nebude kukat, ze si nenamalovana, a ked nepojde dnu, tak neuvidi bordel doma.
@anonym_bbb465 mame byt v aute
@anonym_bbb465 nevadi ze som nenamalovana ale jednoducho kvoli principu nechcem dnes
@anonym_bbb465 mam ho bloknut?
@anonym_bbb465 je tu ako mu mam teraz napisat ze nic z toho ? Cela som chlpata
Vsak napisem, ze nechod, lebo sa zbytocne prevezies a neotvorim ti..
@anonym_bbb465 aj nohy 🤦🏽♀️
Vsak napisem, ze nechod, lebo sa zbytocne prevezies a neotvorim ti..
@crazy_cat_lady jq som mu pisala ze zajtra a on uz bol na ceste
Buď ti chce predať poistku alebo vie, že si lacná defka a on je dostatočne hlúpy a zúfalý 😉
@crazy_cat_lady jq som mu pisala ze zajtra a on uz bol na ceste
@anonym_autor jeho smola :D
Buď ti chce predať poistku alebo vie, že si lacná defka a on je dostatočne hlúpy a zúfalý 😉
@petracandle mesiac je bez sexu takze asi ano je zufaly
@anonym_bbb465 nevadi ze som nenamalovana ale jednoducho kvoli principu nechcem dnes
Dufam, ze nie az taka neinteligentna, aby si isla. Aj tak mi prides ako troll, ale su aj zeny, co nechaju dieta znasilnovat novym frajerom, tak mna uz nic neprekvapi. 🙄
Zablokovat si ho mala pred hodinou.
Čože? Co sa tu deje? 🤷🏼♀️
Dufam, ze nie az taka neinteligentna, aby si isla. Aj tak mi prides ako troll, ale su aj zeny, co nechaju dieta znasilnovat novym frajerom, tak mna uz nic neprekvapi. 🙄
@majka99999 znasilnovat ? Ked maju frajera ? 🙄 Nie nešla som .. Napisal mi ide sa previest ale ignorujem .
@majka99999 menim partnerov , poslucham v sexe ale aby ma takto niekto tlacil do niecoho ked som povedala zajtra a on mi pise kde si poslusna dcerka ? To je uz moc
@majka99999 dobre by mi doslo ked viem ze chlap na ktoreho som sa naviazala meni dievcata a ze aj teraz je s nejakou je daleko odomna ze aj ja budem s niekym a zabudnem ale takto nie.
@anonym_autor Toto je naj troll diskusia, ktorú som zatiaľ videl na MK a bolo toho už dosť, čo som tu videl.
@anonym_autor Toto je naj troll diskusia, ktorú som zatiaľ videl na MK a bolo toho už dosť, čo som tu videl.
@pr85 ale toto je bohuzial pravda
nie som doma, nedviham, bloknem ho, záleží čo chceš ty, ale divné po 9 rokoch ok idem za tebou bez ohľadu či si zadaná vydatá.....ked ste sa dohodli aj tak, divné správanie má
nie som doma, nedviham, bloknem ho, záleží čo chceš ty, ale divné po 9 rokoch ok idem za tebou bez ohľadu či si zadaná vydatá.....ked ste sa dohodli aj tak, divné správanie má
@nika185 ano je to divné , akurat mi pisal ze bol jest ze ma este čaka 🤦🏽♀️
Miesto vypisovania na koníka si sa mohla rýchlo oholiť. 😏..Bože môj! Čo téma to perla fakt.To si sa prišla pochváliť že si poslušná v sexe či čo?
Miesto vypisovania na koníka si sa mohla rýchlo oholiť. 😏..Bože môj! Čo téma to perla fakt.To si sa prišla pochváliť že si poslušná v sexe či čo?
@anonym_77b2ce ano mohla som ale nechce sa mi co uz po 9rokoch nevydalo…
jasny troll .. za tie hodiny by si bola uz oholena aj tam kde by si nechcela... a ak by si bola tak blba a striedala len tak tak by si mu na to skocila .. teda aj na to aj na to ... haha .. kazdopadne dobry pokus .. takto blba nieje ani shopaholik adel
@nika185 ano je to divné , akurat mi pisal ze bol jest ze ma este čaka 🤦🏽♀️
@anonym_autor nevolá sa Karol? 🙂
@bielasovicka snad mas 🍿
@majka99999 mam, ale ako vidím, tak tu by sa zišlo aj 🍷. 🤣

KLOP KLOP otváraj !! Už je za dverami a sťahuje gate !! 😂😂😂