Čo robiť, keď bývalý partner nečakane tlačí na stretnutie?
Jeden chlap s ktorym som bola niekedy na se. ma volá von
Dnes ma pridal po 100 rokoch naposledy sme spali spolu v 2017 dohodneme sa na piatok ked on začne tlačiť , že už ide za mnou foti mi dialnicu nevadi co som neupravena aj ked budem v teplakoch 20’minut nevadi ale ja hovorim skor zajtra a on ale uz prichadzam . Čo mam robiť? Prečo tak tlačí?
Necitim sa dnes na to a on ale slubila si ze budes posluchat.. Myslela som v intimite nie v tomto
@anonym_autor nevolá sa Karol? 🙂
@anonym_a01018 Nie nie asi ma takych viac😃
@anonym_a01018 Nie nie asi ma takych viac😃
@anonym_autor koľko máte rokov obaja?
A ja som myslela, ze najhlupejsia zena je ta s prasiakom uchylnym. Gratulujem prekonala si ju. Daj sa prosim sterilizovat aj ty.
@anonym_autor Kašli na neho, ak máš nejakú hodnotu a sebaúctu.. jednorazovky sú pre lacné ženy.
on sa ti po rokoch ozve a ty suhlasis ze s nim skoncis v postely ? len tak ani mu ani bu ... ani dnes a ani zajtra-nikdy - dievca ty nemas kusok sebarefleksie? nemas rada samu seba ,ze ides zo seba urobit rohozku/madrac? preboha hned ho blokni nepis mu neozyvaj sazabudni na takych chrapunov - pre neho nic neznamenas .. a posluchat pre neho znamena prave to co robi- budes jeho sluzka -vzdy ready vzdy spravis co chce ...
Akoby si opísala môjho aktuálneho partnera.Toto mi robil od začiatku.Nenavidela som to
@anonym_6841ff
@anonym_b5e2f8 a dalsi bod za najzbytocnejsi koment ziskava tramtadadaaaaaaa .. no tak pani ucitelka -dajte si vinecko ako vzdy nohy do tepla a nepridte -staci ze autorka je hlupa
svrbí ho čvirik.Divne že sa od roku 2017 neozval a po 9 rokoch chce rýchle stretnutie neblázni.A čo by asi tak chcel čitať bibliu no to určite možno katolícke noviny.
@anonym_autor to ako sa dá,že si ťa pridá? Netrep somariny,keby si mu žiadosť nepotvrdila,ale zablokovala ho hneď,nemusela by si tu vypisovať...
No čo,ako?? Bolo to s gumou alebo bez?

@anonym_autor ženy prečo prihrávate takýmto narušeným úchylom a komentujete to? Veď to je očividne vymyslená diskusia, niekto sa na vás smeje, alebo si honí. Takéto diskusie treba ignorovať, lebo už úpne stratí modrý kôň úroveň.
svrbí ho čvirik.Divne že sa od roku 2017 neozval a po 9 rokoch chce rýchle stretnutie neblázni.A čo by asi tak chcel čitať bibliu no to určite možno katolícke noviny.
@alickapusinka ozval sa mi aj v 2021 ale som bola v zahranici potom v 2024 cez leto a teraz, ale psoledny krat som sa snim videla v 2017
@anonym_autor ženy prečo prihrávate takýmto narušeným úchylom a komentujete to? Veď to je očividne vymyslená diskusia, niekto sa na vás smeje, alebo si honí. Takéto diskusie treba ignorovať, lebo už úpne stratí modrý kôň úroveň.
@anonym_9b0772 nie nie je to vymyslene a dost mi to pomaha ked pocujem nazory inych ludi
@anonym_autor to ako sa dá,že si ťa pridá? Netrep somariny,keby si mu žiadosť nepotvrdila,ale zablokovala ho hneď,nemusela by si tu vypisovať...
No čo,ako?? Bolo to s gumou alebo bez?
@rozculena nestretla som sa snim

jasny troll .. za tie hodiny by si bola uz oholena aj tam kde by si nechcela... a ak by si bola tak blba a striedala len tak tak by si mu na to skocila .. teda aj na to aj na to ... haha .. kazdopadne dobry pokus .. takto blba nieje ani shopaholik adel
@anonym_6841ff lebo islo o princip nechcela som dnes , a pise mi ze on sa nevzdava ze zajtra dufam ze vyjdem von