icon

Čo robiť, keď bývalý partner nečakane tlačí na stretnutie?

9. feb 2026

Jeden chlap s ktorym som bola niekedy na se. ma volá von

Dnes ma pridal po 100 rokoch naposledy sme spali spolu v 2017 dohodneme sa na piatok ked on začne tlačiť , že už ide za mnou foti mi dialnicu nevadi co som neupravena aj ked budem v teplakoch 20’minut nevadi ale ja hovorim skor zajtra a on ale uz prichadzam . Čo mam robiť? Prečo tak tlačí?
Necitim sa dnes na to a on ale slubila si ze budes posluchat.. Myslela som v intimite nie v tomto

Strana
z4
enmery
Včera o 16:32
@anonym_6841ff

@enmery nikdy nevies ..mozno mala az moc milujucu a odpustajucu .. strasne moc ich je vsade -benevolentna vychova a potom detska zreje na psychiatriu

@anonym_6841ff V tomto som si priam istá, že lásku táto osoba nepoznala a za vsetko bola kritizovaná a zlá. A tak prežila celé detstvo.

anonym_b8329a
Včera o 18:33
@enmery

@anonym_6841ff V tomto som si priam istá, že lásku táto osoba nepoznala a za vsetko bola kritizovaná a zlá. A tak prežila celé detstvo.

@enmery aj ja som bola za vsetko kritizovana, zla, ponizovana, vysmiata a porovnavana az do dospelosti. Ale slapka nie som

anonym_6841ff
Včera o 18:38
@enmery

@enmery mam znamu kt bola milovana rozmaznavana a aj tak robila k.urvu niekde v bare.. preco? lebo bola hlupa a striedala chlapov tak az ju jeden do toho namocil ..

enmery
Včera o 18:45
@anonym_b8329a

@enmery aj ja som bola za vsetko kritizovana, zla, ponizovana, vysmiata a porovnavana az do dospelosti. Ale slapka nie som

@anonym_b8329a Ani ona nie je šľapka. HPO.

anonym_b8329a
Včera o 18:47
@enmery

@anonym_b8329a Ani ona nie je šľapka. HPO.

@enmery citala si aj temu s kondomami? Ona si dava preteky s byvalym v pocte sexualnych partnerov.

autor
Včera o 19:29
@anonym_6841ff

@enmery mam znamu kt bola milovana rozmaznavana a aj tak robila k.urvu niekde v bare.. preco? lebo bola hlupa a striedala chlapov tak az ju jeden do toho namocil ..

@anonym_6841ff do coho ju namocil?

enmery
Včera o 19:49
@anonym_b8329a

@enmery citala si aj temu s kondomami? Ona si dava preteky s byvalym v pocte sexualnych partnerov.

@anonym_b8329a Čítala.

anonym_6841ff
Včera o 20:23
@anonym_autor

@anonym_6841ff do coho ju namocil?

@anonym_autor pracovat v bordely ..mlada sa zalubila a spravila by prenho prve posledne ..

Strana
z4