icon

Čo robiť, keď ex ignoruje po rozchode?

17. jan 2025

Ahojte rozišla som sa s priateľom po 5 rokoch z toho 4 roky sme spolu bývalý. Dlho tam nebola láska, nič už to bolo také trápenie z oboch strán. Najviac ma ale nasral jeho prístup po rozchode. Teda nás rozchod prebiehal cez fb po tom čo som mu napísala že keď príde domov či sa porozprávame on hneď začal riešiť byt stym že vlastne tam môžem ostať bývať kým bufem potrebovať na to som povedala že určite nie. Zbalila veci odišla domov k rodicom.
Zavolala som mu stym že teda odchádzam, ze byt poriesime zajtra že zavolám majitelke atď. On že dobre. Potom mi napísal správu že som sa nemusela hneď odsťahovať.
Keď som si po 5 dňoch išla po všetky veci tak ani bu ani mu. Čakala som že sa teda porozprávame a ukončíme to ako dávala dospelý ľudia. Keďže spal tak som sa pobalila odišla a napísala teda že som si myslela že bude hore a že teda sa normálne porozprávame. On mi na to odpísal prepáč že som spal len 4 hodiny po nočnej.
No a tu nastáva tá pointa to je ozaj taký chuj a nevie normálne do oči komunikovať? Prišlo mi to úprimne ľúto ze zrazu sme už ostali ako dvaja cudzí ľudia. Už popísal aj novú zmluvu s majiteľkou keby mi ona nenapíše ani o tom neviem.. Zrazu sa tvary že ma nepozna a to som chcela vychádzať normálne.

viestta
17. jan 2025

Nedá mi, ale ani ty nebudes celkom v poriadku, keď cez fb riešiš také veci. To si mohla napríklad aj zavolat

autor
17. jan 2025

@viestta milion krát som sa chcela rozprávať.

ukulela
17. jan 2025

nemas preco s nim vychadzat. na co? rozisli ste sa, otoc sa a chod dalej. nemusite sa stretavat, ani si pisat, ani spolu komunikovat.

yosi
17. jan 2025

Asi to pre neho nie je také ľahké ako si myslíš keď sa vyhýba kontaktu. Píšeš, že tam nie je láska ani nič, ale asi len z tvojej strany. Jeho to predsa asi len trochu trápi

autor
17. jan 2025

@yosi nemyslim si on stym začal v podstate že chce rozchod a obchádzali sme sa. Nekomunikoval somnou. Ja som už v takom prostredí byt nemohla. Preto som aj odišla.

0_0
17. jan 2025

Evidetne ste počas vášho vzťahu mali komunikačný problém a po rozchode by sa to malo zmeniť?

0_0
17. jan 2025

A vlastne buď rada, ukončila si niečo čo si chcela, tak o čom sa tam ešte chcete baviť?
Sú horšie rozchody, ktoré trvajú aj celé roky, mesiace a týždne, kedy si expartneri robia peklo zo života.
Doprajte si čas spracovať to.

autor
17. jan 2025

@0_0 tak ale ja som rada že je normálny a nerobi scény. Len ma to mrzí že v podstate mi to ani nepovedal do tvare. Žili sme spolu rodiny sa poznali. A ani bu ani mu.

0_0
17. jan 2025

Asi si ho zaskočila tým, že si sa hneď odsťahovala.
A o čom by si sa s ním chcela ešte rozprávať?
Za 5 rokov, čo ho poznáš, tak si možno aj mohla predvídať ako bude reagovať, či?

rozculena
17. jan 2025

a načo to potrebuješ do nekonečna rozoberať?? Je to tak,ako to je.
Úprimne,absolútne nechápem to vypisovanie a riešenie furt dookola,že ako sa zachoval.
To nie si len ty,to skoro každá tu rieši exa.....NAČO??

yosi
17. jan 2025

@rozculena To je zaujímavý fenomén, že tí ktorým je to vraj najviac jedno sa k tomu aj najviac vracajú a riešia to.

yosi
17. jan 2025

Opakujem, asi mu to nie je jedno a nechce si jatriť rany nejakou debatou. A myslím si, že tebe to tiež nie je tak jedno ako tvrdíš.

jaond19
17. jan 2025

Proste ten clovek to uz v sebe ukoncil zrejme davno a nestoja mu slová za ten vydaj energie. Chapem ze by si chcela akusi pomyselnú vyslovenú čiaru, no musis si ju spravit sama. Vidis ze ani vo vztahu nechcel dako komunikovat, takze po nom uz duplom. Hlavne ho vsade vymaz, nie ze sa mu zacnes ozyvat s potrebou nejakeho vysvetlenia. Vsak tiez ti uz nebolo vo vztahu dobre, to snad hovorí samo o sebe....

autor
17. jan 2025

@jaond19 nie nie už nebudem nič riešiť na konci januára mu dam kľúče a tam to hasne.

rozculena
17. jan 2025

prečo si mu ich nedala vtedy,keď si si bola pre veci?

sofia1979
17. jan 2025

@yosi ja si práve myslím opak

autor
17. jan 2025

@rozculena lebo mám ešte najom za januar zaplatený. A potrebujem tam 1 noc prepísať kvôli škole

yosi
17. jan 2025

@sofia1979 A prečo teda uteká od zodpovednosti? Lebo mu to nepríjemné... A prečo mu to je nepríjemné? No lebo mu to nie je jedno

michal_dr
17. jan 2025

@autorka

"Keďže spal tak som sa pobalila odišla a napísala teda že som si myslela že bude hore"...

"On mi na to odpísal prepáč že som spal len 4 hodiny po nočnej."

Prepáč, ale celé zle... chápem ťa, ale mali ste sa dohodnúť, resp. napísať kedy prídeš po veci, resp. keď už si prišla, mohla si ho "normálne", zobudiť...

"Ahoj, prepáč, že ťa budím, ale prišla som si po veci..." kde bol problém?

Rozchod je rozchod, ale neprišiel predpokladám na základe nevery, zničenia dôvery, podrazu, či násilia, tak osobne nevidím problém, prečo by ste medzi sebou normálne nemohli komunikovať ako ľudia. Za tých 5 rokov ste zažili isto veľmi veľa pekného... áno, po rozchode je to celé napäté, emócie sú sviňa na jednej i druhej strane, nie je to ľahké, ale treba komunikovať v kľude a hlavne "žiadne výčitky jeden voči druhému".

Nechaj všetkému čas, emócie musia jednoducho vychladnúť...

Keďže sa on rozišiel s tebou, nekontaktuj ho... nechaj to tak... 😉

domkakvet
17. jan 2025

Uz je to ukoncene, viac to neries. Aj ked mali ste sa hned porozpravat a nie sa rozchadzat cez facebook.

sofia1979
17. jan 2025

@yosi hmm možno áno len o tu nepíše

kavasmliekom
17. jan 2025

Sak je tvoja minulosť po tom, čo ste sa rozišli cez fb. Tiež si mohla byť dospelá a počkať, kým budete obaja doma prítomní a rozísť sa normálne, nie rýchlo sa zbaliť, kým on je preč a potom cakas, že kvôli tebe nebude spať, lebo prišla princezná po týždni pre veci.

autor
17. jan 2025

@michal_dr ale ja som mu napísala kedy prídem 😬 aj sa zobudil pozdravil a išiel spat znova. A rozisli sme sa vzájomne.

autor
17. jan 2025

@kavasmliekom prepáč ale čaká ma operácia o 3 dni som mala skúšku na ktorú som musela mať klud a nestresovať sa. Toto bola vypeta situácia niekoľko mesačnej nekomunikácie z jeho strany. Tak sorry že mi pretiekol už pohar trpezlivosti a zbalila sa a odišla keďže iné riešenie som nevidela.

kavasmliekom
17. jan 2025

Nepísala si nič o tom. Tak tiež som písala len z toho, čo si podala informácie. Ako sorry 😋

gerber58
17. jan 2025

Ano, je naozaj taky chuj a ty si to nevidela, alebo privierala pred tym oci. Rozchod cez fb? To kde sme? V dnesnej slahnutej dobe, v dnesnom svete. Ludia sa "rozidu" a po tomto akte, uz pre neho znamena druhy tak nic. Sama si povedala, ze to bolo dlho bez lasky. A cakala si nieco ine. Necakaj. Radsej bud rada, ze nestracas s nim cas ako doteraz a on s tebou, pretoee ste to nevedeli poriadne ukoncit. Ma co chcel. Nebojuje o teba, nesnazi sa o vysvetlenie, tak prdco by si ty mala dokazovat, ze s tebou to nieco urobilo a potrebujes o tom komunikovat otvorene. Dobre, vyjadrila si sa, jemu je jedno. Jediny dobry krok, ze si odisla z bytu. Keby ta tak nehorazne miloval, nedovolil by ti pochybovat o vztahu, nedovolil by ti odist, lebo by vedel, ze si pre neho to najvzacnejsie co ho na tomto svete mohlo stretnut. On je uplny opak a uz to prejavuje v plnej sile. Netrap sa pre neho. Vela sily a stastia🙂

rorino
18. jan 2025

Veď ty si prvá zbalila veci a odišla,neviem prečo čakáš,že on ti bude čítať myšlienky,že ty si si myslela,že sa z tebou bude rozprávať,keď prídeš.No fakt,somár,on si dovolí späť po nočnej Ak ste komunikovali cez FB,očividne váš vzťah už bol o ničom,tak na čo to ďalej umelo naťahovať.