Čo robiť, keď ma zabudli pozvať na chatu?
Dobrý deň, neviem čo si mám o tomto myslieť či som spravila chybu ja alebo ako to mám vnímať preto by som si rada vypočula názor ostatných. Som momentálne asi cca 2 mesiacom v novej práci kolektív je super mám ich tam rada. Minulý týždeň za mnou prišla kolegyňa že sa chystajú ako každý rok na posedenie na chatu. Dobre som to nepochopila ale vravela niečo že každý rok cez leto zarezervuju miesta na chate niekde blízko Tatier kde spolu potom posedia a prespia na noc. Spýtala sa ma že či by som chcela ísť tiež že nech jej dam vedieť tak som jej na to hneď odpovedala že áno a usmiala som sa, ona mi potom povedala že dobre že potom keby niečo mám jej dať vedieť. Nepovedala ale ani čas kedy sa tá chata plánuje iba že niekedy cez leto a ďalej sme sa o Tom nebavili. Mala som pocit že som dala dostatočne najavo že chcem ísť len mi prišlo divné sa jej pýtať ďalej otázky že čo teda s tou chatou, brala som to tak že ona mi dá ešte vedieť keď to budú vybavovať. No včera som zistila že tá chata bola zo soboty na nedeľu a mne o Tom nikto nedal vedieť. Neviem ako to mám brať či si to nakoniec rozmyslela a nechcela ma tam alebo mala pocit že ja nechcem ísť... Mám z toho zmiešané pocity.
ja by som to vyhodnotila že áno, dobre, s úsmevom - že áno, dobre, dáš mi vedieť ...
takže šupky za ňou a čím skôr vysvetliť toto nedorozumenie ...
Podľa mňa si sa mala ešte ozvať, veď tak ste sa dohodli, nie? Aspoň ja som to tak pochopila.
Si este nova, oni ta nepoznaju a nevedia co maju od teba cakat, chceli si to asi uzit medzi sebou, ak sa im zapacis, tak buduci rok ta podla mna zavolaju. Podla mna by si to uz nemala riesit.
Neviem aký veľký kolektív a aká veľká firma / spoločnosť, ale mohlo sa stať, že to riešili skupinovým mailom alebo chatom a niekto ťa zabudol pridať do skupiny medzi adresátov. Naozaj to bolo pravdepodobne nedorozumenie a nie úmysel.
spýtala by som sa tej konkrétnej kolegyne na to.
Tiež si myslím, že nedorozumenie. Buď to nerieš alebo sa opýtaj tej kolegyne.
Podľa mňa si sa mala ešte ozvať, veď tak ste sa dohodli, nie? Aspoň ja som to tak pochopila.
@martul to práve neviem mrzelo by ma ak by si teraz myslela že som nemala zaujem
tak by som sa skúsila spýtať, nie vyčítavo, len tak nejak nenápadne.
ved ti povedala ze jej mas dat vediet-a ty si nedala ta si nesla
A bola tato chata ta, o ktorej ste sa bavili? Nebude este neskor nejaka ina? Alebo nemyslela to skor do buducna?
Lebo neviem ci si niekedy objednavala chatu, ale oni ju zjavne objednali ovela skor, ked este s tebou neratali a vybavovali tak, aby sa zmestili . Ved kazdy asi chce mat svoju postel... Takze aby kapacitne to sedelo... V kazdom prípade 2mes mi este pride kratka doba na poznanie sa. To, že v praci spolu dobre vychádzate je jedno, ale ci to je aj take, ze na noc kolektiv, to je druhé...
A ked spolu dobre vychádzate, tak si to budete vediet aj dobre vysvetlit neskor...
Ja celkom nechápem to, čo jej máš dávať ty vedieť. Ved nevieš kedy je ta chata, to máš za ňou každý víkend chodiť, že ahoj, pripomínam sa?
Povedala si, že máš záujem. Ona ti mala dat vedieť, že chata sa koná vtedy a vtedy.
Asi by som sa s ňou o tom porozprávala, že ti je ľúto, že si nebola, a budúci rok by si chcela ísť s nimi, tak nech dopredu povedia dátum.
Ked ste taky super kolektiv, ziadna s kolegyn sa ta nespytala, preco si nebola? Mozno chatu objednali predtym, nez si prisla a nebolo miesto … tak to islo do stratena … pretoze zabudnut mozes niekoho ked ides na kavu a prezvonis ho ked sedis, ale chata s prwspanim je trochu organizovanejsia aj co sa tyka dopravu. Si tam kratko, neskoncila Ti este ani skusobna doba … daj to aj ty do stratena … casom uvidis, ci je naozaj ten kolektiv tak super a co si zapadla. Ja by som to osobne neriesila … ak zapadnes prilezitosti na chatu este bude
Ona vie, že si mala záujem ale oni nemali záujem.
Nevadí, spokojne funguj dalej
Ja celkom nechápem to, čo jej máš dávať ty vedieť. Ved nevieš kedy je ta chata, to máš za ňou každý víkend chodiť, že ahoj, pripomínam sa?
Povedala si, že máš záujem. Ona ti mala dat vedieť, že chata sa koná vtedy a vtedy.
Asi by som sa s ňou o tom porozprávala, že ti je ľúto, že si nebola, a budúci rok by si chcela ísť s nimi, tak nech dopredu povedia dátum.
@lucia13022023 veď práve ani ja, ale tak čo už
Ahoj, ja by som to spravila tak,ze po tom co si jej potvrdila,ze chces ist, tak by som sa po tyzdni (neviem aky casovy rozsah ste mali medzi potvrdenim slovnym a tym ze isli na chatu) normalne spytala, ze ci ma blizsie info o termine a ze sa tam tesim. Pokial si tak dobre vychadzate ako pises, tak by som vobec taketo pripomenutie nevidela ako problem🙂 Mozno aj ona cakala,ze sa prides opytat a takto ste cakali obe, az z toho vzniklo nedorozumenie.
zabudli na teba... asi náročky.
" kolektív je super mám ich tam rada"
to si ale myslíš iba ty
Ja by som sa opýtala,že kedy bude tá chata
spýtaj sa, koĺko chát bude ešte v tomto roku?

Podľa mňa si sa mala ozvať ty jej a spýtať sa na detailnejšie info. 🤷🏼♀️ alebo aspoň jej napísať