icon

Čo robiť, keď rodičia uvidia súkromné fotky?

25. dec 2024

Baby je mi normalne zle.. rodicom , dochodcom som kupila tablet, samozrejme sparovala s googlom atd.. a dnes mi hovori mama, ze sa omylom sa preklikli na google fotky. Aj ked si triedim fotky tak len z galerie ale nie z googlu fotiek. Dnes som uz dala vypnut zalohovanie .. no k podstate idem. Ze oni pozerali fotky, videli fotky deti atd. Ale aj veci, ktore vidiet nemali, tak ja som sa zlu , ze co tam take intimne veci nase som im dala atd.. no hanba ako svet.. hned som to pomazala, vsetko vypla.. je mi uplne zle , ze take nieco videli moji rodicia.. som sa prisla len asi vyrozpravat.. no verim, ze zajtra na to zabudnu

Strana
z5
autor
25. dec 2024

Este doplnim, ze bolo to pripojene na moj mail, ved ja ho nepouzivam na mail ako taky.. inac by im google nesiel a rodicia maily nemaju..

autor
25. dec 2024

Este mi mama povedala, ze pozerali deti na velkej obrazovke a, ze zrazu moja p... ta ze hned to vypli.. no hruza des.. ze boli velmi prekvapeni

earlgrey
25. dec 2024

jasné a nedá sa vytvoriť nový gmail čo? 🤣

autor
25. dec 2024

@earlgrey mne to vobec nenapadlo tam nieco kontrolovat alebo vytvarat novy google.. ved naco.. proste je to mail, ktory nepouzivam na mail.. takze by im nemalo co chodit.. kupila som im to aby si vedeli pozriet program omsi, bazos atd.. dala som im tam aj whatsap aby sme sa videli

autor
25. dec 2024

@earlgrey nemusis ma hned zhadzovat... ked sa ti to nestalo tak nesud.. je mi zo mna zle.. nechapem na co to otvarali.. uz rozmyslam, ze ten tablet nebol dobry napad

stellarstar
25. dec 2024

Si sama na vine veď predtým si si to mama skontrolovať 🤷‍♀️

earlgrey
25. dec 2024

Ja ťa nezhadzujem, len som sa opýtala...

autor
25. dec 2024

@stellarstar tak som vedela, ze vo fotkach nic nie je, tablet bol novy.. no google fotky mi vobec nenapadlo.. sproste zalohovanie

sashka22
25. dec 2024

Toto je hneď prvá vec co kontrolujem frajerovi keď mam podozrenie 🤣🤣🤣 lebo je to presne také, ze to človeka ani nenapadne, co sa mu automaticky všetko zálohuje do Google účtu 😋 ale inak som sa pobavila, prepáč. Mne sa stalo to iste ale pri telefóne pre dcéru, len opačne, že ona videla mna 🙈 už si na to dávam pozor ale teda ideálne je mat vytvorený nový Gmail

petraa2022
25. dec 2024

To nie je ich vina, ze nieco otvorili. Ale chapem ta.

igiana
25. dec 2024

No poucila si sa do buducnosti. Zalohuj si vsetko iba na vlastnom disku doma, nie na internete.
Mozno ta aspon utesi, ze aj oni su manzelia a ziju intimne, v podstate si nic zle neurobila, ale je to velmi neprijemne. Su to tvoji rodicia a videli ta nahu aj ako dieta, bud rada, ze ta nevideli svokrovci 🙈

doriiis
25. dec 2024

No trapas.Tak ponaučenie do budúcna,že na cudzích zariadeniach nemáš dávať svoj účet.
Mala si jednoducho rodičom vytvoriť nový ucet

earlgrey
25. dec 2024

A stačilo dať doma...- odhlásiť zo všetkých zariadení...ono by to odhlásilo aj ich...a zajtra by si im to nastavila s novým gmail účtom

evaachesa
25. dec 2024

A ja že napíšeš že ti vymazali komplet všetky fotky ..to by asi viac zamrzelo. 😁

ivanakal
25. dec 2024

Nic zle neurobili... Mimochodom kazdy kto ma vsetkych 5 pokope si nevesia na google fotky svoje intimne fotky...Je to vlastne cloud (precitaj si nieco o tom)..vlastne kazdy kto ma vsetkych 5 pokope take fotky v mobile nema vobec.

gribka1
25. dec 2024

Tablet s Androidom? Čo si ich na novo neregistrovala? Nerozumiem tej lahkovaznosti. To akoby bolo tvoje zariadenie. Uf, no. A tie fotky s tvojou p** to aj tvár vidno? Akože sexy fotky? Ale omylom to objaviť a ešte dokázať pozerať na telke, tak sú celkom zbehli🤣.

ivik4
25. dec 2024

Chvalabohu ze ja fotky svojej pi.. ako si to nazvala nemam a ani mat nebudem .. a ani ziadne podobne😃. No to Ti verim ze si sa hanbila riadne

lila246
25. dec 2024

Jezkove oci to je trapas omg, popravde ale sa mi stalo raz nieeeco podobne, ujo mi dal mobil ze si mam pozriet fotky z dovci, tak si pozeram, plaz, kamienky, more a zrazu jeho stoporene prirodzenie 🙈 to uz bola fotka po dovolenke a nemala som ju vidiet, no nepriznala som sa ze som to videla, len som presla par fotiek naspat a tvarila sa ze nic… takze no,na miesto tvojich rodicov by sa tvarial ze som nic take nevidela

nelca84
25. dec 2024

Ja som dala mame notebook co nepouzivame, ale to by mi veru nenapalo prihlasit tam svoj google ucet. Sanozrejme, ze som jej vytvorila vlastny... no mas ponaucenie. Ak je to ovsem realne, lebo kto si uz uklada fotky svojej p...

andreakotesova
25. dec 2024

Môže ti byť zle jedine tak zo seba...

maxalla
25. dec 2024

:D trapas, ale rodicia to nejak uz preziju.. na dalsie Vianoce im mozes zaplatit terapiu, ak by sa z toho stale nespamatali..

jozeffezoj
25. dec 2024

Tak s tým už nespravíš nič.
Jedine nejaká sada výhovoriek ze to máš ešte z čias keď si mala frajera, muža a ze si nevedela ze to telefón ukladá. A vysvetli im zvyšok s tým prihlásením ktoré si potrebovala na to aby si im spustila google služby. Zvyšok už nevykecas.
Počítam ze sa ti ro už druhý krát nestane...

koniarova
25. dec 2024

Každé haló trvá tri dni. 😂 Pokiaľ nikto neumrel, nič sa nedeje.😉

lija22
25. dec 2024

no vykorculuj z toho, ze to nebola tvoja :D
no kazdopadne tak a co, si mlada krasna co by si sa neodfotila

lasona
25. dec 2024

No co uz stalo sa....každý cirkus trvá tri dni. Ja ta úplne chápem ze ta to nenapadlo...

autor
25. dec 2024

Spravaju sa akokeby sa nic nestalo, takze zajtra na to zabudnu.. no stalo sa.. uz to nezmenim.. aspon poucenie pre mna aj mozno pre inych do buducna

mircalla
25. dec 2024

Tak podla na taketo fotky si robia ale zufalci, nikdy som nechapala, naco si musi niekto fotit pohlavne organy.

autor
25. dec 2024

@mircalla ja viem presne na co to bolo... len som pozrela tu fotku a hned som zmazala.. no tam ostalo... no uz je to jedno

petraa2022
25. dec 2024

@mircalla asi tak👍

autor
25. dec 2024

@mircalla vcera tu cely mk videl jeden stoporeny penis.. tak som nakoniec rada, ze to videli len rodicia a nie cely net ako tu vcera

Strana
z5