icon

Čo robiť, keď suseda podvádza manžela?

10. jan 2025

Obaja boli už raz rozvedený, ona aj on boli podvedení. O to viac sa čudujem. Nejaký čas randili, nejaký čas žili spolu a vlani sa vzali. Jej byt dali do nájmu jeho bratrancovi, chlap tam má kanceláriu. Ona teraz vlastne pracuje v byte kde pred tým žila. Poznáme sa, s ňou máme rovnako staré deti. On je kolega z kancelárie.
Ako som k tomu prišla? Mám doma u seba mamu, pozoruje susedov. Pravdepodobne sa nudí. Jej pozorovania som si nevšímala ale po čase už dávajú zmysel. Jej chovanie v jeho prítomnosti je divné. Najlepšie sa do týchto veci nemiešať, ale už raz som jej poskytla nechtiac alibi a teraz chce zas. Nejak som sa vykrútila ale nechcem sa do toho zapiecť. Oficiálne od nej ani neviem, že nerobí nadčasi ale poskytuje,, iné,, ..
Čo by ste robili na mojom mieste?

vanilkovazmrzka
10. jan 2025

Nezapekaj sa do toho. Su to ich kolace nech si ich riesia aj jedia sami 🙂

domkakvet
10. jan 2025

Nemiesaj sa do toho a snaz sa im vyhybat.

januska12323
10. jan 2025

Nestaraj sa im do života a neposkytuj žiadne alibi. Mama by si tiež mohla nájsť iný koníček ako špehovať susedov.

tiezjedna
10. jan 2025

Nerobila by som vôbec nič. Tieto veci idú úplne mimo mňa. Pokiaľ je človek dospelý a svojprávny, je zodpovedný za svoje rozhodnutia.

alenka58
10. jan 2025

mama nech pozoruje ak je to jej životna nápln, ale ozaj starať sa do života susedov je krajne nevhodné

melanta
10. jan 2025

Ak by som vedela o tom, že niekto podvádza moju kamarátku, kamaráta, poviem to. Beriem to tak, že aj ja by som chcela vedieť, že ma muž podvádza a štvalo by ma, že ľudia mi to nepovedali, hoci o tom vedeli. Ale ty to nevieš, ty si len domýšľaš na základe toho, že tvoja mama je špicel a sleduje a robí si vlastné závery. Skôr rieš svoju mamu, nech sa venuje iným činnostiam a nech neroznáša reči. To je najhorší možný sused, niekto ako tvoja mama. Presne takýto ľudia roznášajú najmä reči, ktoré nie sú pravdivé.

simca06022011
10. jan 2025

divne spravanie v niekoho pozornosti je urcite hned znak podvadzania. Nemiesajte sa do toho. Ked tak sa znovu rozvedie.

thirstymonk
10. jan 2025

Nič... prečo by si ty s tym mala dačo robiť? Očividne ide o vzťah plný dôvery a lásky.

lenka7477
10. jan 2025

nerob nič ... a aj mame to vysvetli , nechajte ich žiť ich život

dominikakoll
Autor odpoveď zmazal
autor
10. jan 2025

@melanta mama je momentálne imobilná, bude u mňa kým nejde do kúpeľov. Potom sa uvidí...
K tomu podozreniu: najprv to bolo iba také 6e sa začervenaná, ako puberťačka. Ďalšie drobnosti. Ale čo sa stalo potom bolo už jednoznačne nevera. Z nášho okna im vidno do kancelárie. So susedom som v kancelárii desať rokov dobre spolu vychádzame

amazonka13
10. jan 2025

Ha. Záleží na tom, koľko máš vlastných problémov. Ak málo, montuj sa a rieš. Ak dosť, nerieš čo sa ťa netýka.

V živote sa všetko vráti.
Zlo k odosielateľovi. Láska k tomu, kto ju vysiela.
Klamstvá, polopravdy k tým, ktorí ich vypúšťajú z úst v snahe ublížiť.

A mame nech sa v kúpeľoch polepší, fyzicky aj po duševnej stránke ...

ina2405
10. jan 2025

Alibi by som jej neposkytla a nemiešala sa do toho, možno sa spamätá skôr, než si spraví vo vzťahu ešte viac škody...

bg92
10. jan 2025

ruky prec od toho

carrot_apple
10. jan 2025

vrámci "kamarátstva" jeden krát ju zakryť...OK, ale viac krát by som už odmietla, normálne by som jej povedala, že to nieje tvoja starosť,ak chce muža podvádzať, nech si nájde iného na krytie, a reči typu, že nech sa spamätá, že prečo to robí,že ak nieje vo vzťahu spokojná, nech sa s ním porozpráva atď...by som nechcela z úst vypustiť, je už raz rozvedená, nebude to len tak pre nič, za nič...

autor
10. jan 2025

Plánovali sme kino s deťmi, mala som vyzdvihnúť z škd aj jej dieťa, už sme čakali pred sálou keď volala že ju nemáme čakať uvidíme sa po. Čakala nás po premietaní, a povedala mi, aby som jej mužovi nič nehovorila, lebo.... proste omáčka.
Mama videla čo videla, ja som bola s deťmi v kine nevidela som nič, okrem jej roztrnutých pančúch. O týždeň neskôr navrhla spoločný program, ale zas som jej mala postrážiť dieťa,. lenže som sa vyhovorila. Pravdepodobne si našla inú. ,,obeť,, na alibi, tak som ,,mohla zazrieť,, čo sa u nej rozumie pod pojmom nadčasy.
Ani náhodou sa im nechcem montovať do vzťahu, ale zároveň nechcem klamať dlhoročnému kolegovi. Až donedávna sme mali dosť spoločných programov , výlety grilovačky. Ja sa zo všetkého vykrúcam a jemu je to už asi podozrivé, lebo sa vypytoval či sme sa pochytili.
Najlepšie by bolo prerušiť vzťahy, či nejak naznačiť že má v práci presunúť stôl ďalej od okna?

opuska
10. jan 2025

takisto by som to absolutne neriesila. je to ich zivot, ich vec, ich osobne problemy. pokial ta do toho nezatahuju, tak sa toho stran.

carrot_apple
10. jan 2025

ak to tak citiš, že je dlhoročný správny kolega, povedz mu to priamo, že je podvádzaný, a hotovo. ostatné nechaj na neho. ty len povedz, že ONA je neverná.

matkahelka
10. jan 2025

To niekto trtka pri zazatom svetle a nezatiahnutych zaluziach a robi pecko v priamom prenose dochodkyniam? a nie, nehovorila by som nic. taketo veci sa zvyknu otocit a zla budes ty.

lenka7477
10. jan 2025

bože , na čo tu vypisuješ , kto , kde bol, kto bol v kine ...celý príbeh - jednoducho to nerieš a hotovo . Tuším o tom potrebuješ klebetiť ...

trdelnik234
10. jan 2025

Ahoj, co presne si videla? To je velmi dolezite.
Mozes odprisahat,ze to bola ona?
Ze si tam on nikoho nevodi?
A ty si ich teda spolu s mamkou spehovala cez okno?
Sorry,ale ako ja to je fakt niekto tak blby,ze si to rozdava v kancli za takychto podmienok?
Zavolaju si ju niekam bokom a povedz jej,ze bola videna jak sulozi s kolegom a ze kryt ju a robit jej dietatu babysittera nebudes
Jednoduche,ze?

trdelnik234
10. jan 2025

@matkahelka
Mne to pride ako troll.
Tak blby nie je nikto.
V ktorom meste sa take veci deju?

rorino
10. jan 2025

Nemiesaj sa do toho,a rovno j
ej povedz,že už žiadne sľuby neloskytnes