Čo robiť, keď vás partner ignoruje?
Som nestastna v tom vztahu. Partner si robi co chce. Teda on moze vsetko a ja nemozem nic. On si ide vonku s kamaratmi ja ked chcem ist je peklo. Mame spolu dieta. Ja dnes v praci on vonku od 17:00 a ked som mu teraz telefonovala ze ked nepride domov do pol hodiny tak nech si ostane tam kde je tak sa mi vysmial do telefonu a povedal ze dobre.
ako sa do hory vola tak sa z nej ozyva... naucte sa navzajom komunikovat nastavte si pravidla ktore budete obaja dodrziavat ak teda chcete ostat spolu... manzelstvo je o komunikacii spoluziti tolerancii a spolocnej vychove deti
Spytaj sa sama seba ci dokazes nieco na tom zmenit, ak nie, tak ci je potrebne udrziavat taky vztah, kde ty si priviazana o radiator a on si lieta kade tade. Vlastne vies za co ta on ma? Ja sa obavam, ze v tom lepsom pripade ta povazuje za svoj majetok, v tom horsom len za opatrovatelku, sluzku a prilezitostny matrac...
Co myslis,preco je to peklo? Lebo on si mysli,ze ty budes vonku robit to iste,co robi on. Zamysli sa.
@marca12 Presne preto mam podozrenie ze ma podvadza
On VAS ma na haku
Máš decko s deckom
Tak ho zajtra predbehni a chod von od 17-22 ty 😃
@anonym_autor určite preč z tohto vzťahu..

Tak bud sa s nim rozides, alebo nechas zo seba robit handru, ak ti to teda financie dovoluju, ked ze mas dieta. Ak nie treba hladat pracu.