icon

Čo robiť, keď vás partner ignoruje?

16. jan 2025

Som nestastna v tom vztahu. Partner si robi co chce. Teda on moze vsetko a ja nemozem nic. On si ide vonku s kamaratmi ja ked chcem ist je peklo. Mame spolu dieta. Ja dnes v praci on vonku od 17:00 a ked som mu teraz telefonovala ze ked nepride domov do pol hodiny tak nech si ostane tam kde je tak sa mi vysmial do telefonu a povedal ze dobre.

domkakvet
16. jan 2025

Tak bud sa s nim rozides, alebo nechas zo seba robit handru, ak ti to teda financie dovoluju, ked ze mas dieta. Ak nie treba hladat pracu.

kacena4
16. jan 2025

ako sa do hory vola tak sa z nej ozyva... naucte sa navzajom komunikovat nastavte si pravidla ktore budete obaja dodrziavat ak teda chcete ostat spolu... manzelstvo je o komunikacii spoluziti tolerancii a spolocnej vychove deti

viestta
16. jan 2025

Spytaj sa sama seba ci dokazes nieco na tom zmenit, ak nie, tak ci je potrebne udrziavat taky vztah, kde ty si priviazana o radiator a on si lieta kade tade. Vlastne vies za co ta on ma? Ja sa obavam, ze v tom lepsom pripade ta povazuje za svoj majetok, v tom horsom len za opatrovatelku, sluzku a prilezitostny matrac...

marca12
16. jan 2025

Co myslis,preco je to peklo? Lebo on si mysli,ze ty budes vonku robit to iste,co robi on. Zamysli sa.

autor
16. jan 2025

@marca12 Presne preto mam podozrenie ze ma podvadza

kitycat
16. jan 2025

On VAS ma na haku

jozeffezoj
16. jan 2025

Máš decko s deckom

kristinka92
16. jan 2025

Tak ho zajtra predbehni a chod von od 17-22 ty 😃

michal_dr
17. jan 2025

@autorka
Žiadna úcta, žiaden rešpekt voči tebe ako partnerke a to si matkou i jeho dieťaťa.

Toto má veľmi ďaleko od vzťahu...

Ale ty si rozumieš, ty vieš čo v živote chceš...
Osobne by som takého partnera vo vzťahu nechcel... načo... nechápem...

micusa2222
4. sep 2025

@anonym_autor určite preč z tohto vzťahu..