Čo robiť po odmietnutí dievčaťom, ktoré milujem?
Povedal som dievčaťu, ktoré milujem, že sa mi páči. Ale ona ma odmietla, ale mal som pocit predtým že sa jej ja páčim. Mám pocit že som jej to povedal príliš neskoro a všetko som zničil. Teraz už asi niekoho má. Veľmi ju milujem a stále si predstavujem že je s niekým iným. Čo mám robiť prosím? Dostal som záchvat a začal si ubližovať a v noci som sa zobudil a mal pocit že odchádzam z tela. A keď spím mám nočné mory. Toto sa jednoducho nedá riešiť. My už nikdy nebudeme spolu.
Ad jedna: kolko mas rokov? Ad dva: navstiv psychologa.
@1622 navštiv odborníka, ten ti pomôže
Tvoje ubližovanie si nieje prejav lásky ale nejakého iného problému
Požiadaj o pomoc, či už blízkeho človeka, ktorému dôveruješ alebo odborníka…
Casom si uvedomis, ze je zbytocne sa trapit kvoli niekomu, kto teba nema rad tak ako ty jeho. Teraz to nepochopis, ale tam niekde vo svete na teba caka ina, lepsia, este k tomu taka, ktora tvoje city bude opatovat. Co moze byt viac?! Nateraz nechaj emocie plynut, nedus ich v sebe, porozpravaj sa o tom s niekym, prip. vyhladaj psychologa, ked to budes takto prezivat dlhodobo a budes sa poskodzovat… lebo to uz hranici s potrebou odbornej pomoci.
Určite by som sa obrátila na odbornú pomoc, sám si nepomôžeš, len sa budeš ďalej utápať v žiali. Čím skôr si uvedomíš, že to tak malo byť, tým lepšie pre teba. 🙂 Ja viem, je to nechutné klišé, ale čas skutočne zahojí všetky rany, tak to proste je. Každý si tým prešiel..... Neskôr si na to spomenieš a budeš sa smiať, aký si bol hlúpy, že si si ubližoval kvôli dievčaťu. 🙂 Žiadna za to nestojí.
Máš 21 rokov a život pred sebou. Teraz sa ti to zdá veľmi ťažké, no časom príde do tvojho života niekto iný a pochopis, že to tak proste malo byť. To, že ju miluješ je ok, city sa ťažko ovládajú, no keďže to nie je obojstranné...nie ste si súdení. Každý človek prežije aj také sklamanie...nie si jediný. Ak si ublizujes, vyhľadaj čím skôr pomoc
jednoznacne by si sa mal porozpravat s odbornikom, nech ti poradi ako dalej. ak uz sa citis tak, ze si sam ublizujes, netreba to vobec brat na lahku vahu.
Nemiluješ ju a ani sám seba keď si ubližuješ, odporúčam návštevu odborníka a zver sa niekomu blízkemu.
Máš 21 rokov a život pred sebou. Teraz sa ti to zdá veľmi ťažké, no časom príde do tvojho života niekto iný a pochopis, že to tak proste malo byť. To, že ju miluješ je ok, city sa ťažko ovládajú, no keďže to nie je obojstranné...nie ste si súdení. Každý človek prežije aj také sklamanie...nie si jediný. Ak si ublizujes, vyhľadaj čím skôr pomoc
@7miriam77 A čo keď sme si súdení ale som to zničil
Vyhľadám pomoc psychológa. Ďakujem, ale prepáčte mi keď som vás zaťažil.
Vyhľadám pomoc psychológa. Ďakujem, ale prepáčte mi keď som vás zaťažil.
@1622 obklopuj sa len dobrymi priatelmi netrav vela casu sam. Chce to cas. Malo kto sa ozeni ci vyda za prvu lasku co spozna. Laska boli preto je taka uzasna

Ak ju naozaj milujes budeš jej priať šťastie aj s iným