Čo si myslím o svokrovcoch a môj muž to nevie
Keby moj muz vedel, co si naozaj myslim o jeho rodicoch, asi by bol velmi sklamany. Nie su to zli ludia. Ale keby som mala byt uplne uprimna, ich spravanie mi uz dlhsie lezie na nervy. Neustale rady, nevyziadane komentare, porovnavanie, ako ona to kedysi robila lepsie… a to nekonecne volanie, kedy sa zas ukazeme. Casto sa premaham, aby som to nevybuchla. Pred muzom drzim tvar, nechcem, aby sa citil medzi dvoma ohnami. Ale niekedy mam pocit, ze uz je to nad moje sily.
No ok a tvoji ridičia nemajú komentáre, nikdy nespomínajú, ako to robili oni, nezavolajú vám nikdy a nechcú vás vidieť.
Takto si zbytocne kaziť život nenávisťou. Vychovali Ti syna, má ich gény, možno zdedil aj povahu, nielen výzor. Tak si si ho nemala brať, keď sú takí hrozní.
Zbieranie frustrácie raz povedie k výbuchu u Teba a Tvoj muž nebude chápať, čo sa deje.
Ja som myslela že bývate u nich a svokra ti ráno o 6.30 stojí pri posteli
Veď toto sa dá pekne regulovať….mnozstvo telefonátov a otázka kedy prídete? Tvoji rodičia sa to nepýtajú?
Tak prečo nezastavíš nevyžiadane komentáre a rady ?
Prečo nereguluješ príliš časté telefonáty ?
A hlavne - prečo nepovieš mužovi ako ťa to unavuje, otravuje ? Nech to rieši on, diplomatický.
Čo takto byť úprimná a slušne, no otvorene povedať pred svokrovcami čo ti vadí? Oni určite o tvojich negatívnych pocitoch ani netušia. Zbytočne v sebe dusíš nevraživosť.
Ja som mužovi na rovinu hovorila od začiatku čo si myslím o svokrovi. Nieje zlý, zákerný človek, ale všetci máme svoje muchy.
Jemu sa to nepáčilo, ale časom sa mu otvorili oči.
Ale tak isto nemám problém povedať čo si myslím o mojich rodičoch. Nie sú dokonalý len zato, že sú moji. Tak isto ako ani ja nie som dokonalá.
Nebudeš sa môcť pretvarovať celý život. Raz ťa naserú, dostaneš nervy a všetky pravé pocity pôjdu von, ani nebudeš vedieť ako.
ja si tiež myslím o tých mojich všeličo a niekedy aj hodím po mužovi nejakú pripomienku, keď je to oprávnené (ale on má viac-menej rovnaký pohľad na nich). Ľudí nezmeníš, možno to bude ešte horšie... púšťaj to jedným uchom dnu a druhým von a zameraj sa na svoje veci...
Čiže ani k vašim nechodíte? ..., alebo len raz za rok? Tvoja mamka ti neradi? Veď nech ti radia svokrovci, ty urob tak, ako ti vyhovuje a si zvyknutá.
Moj muz je moj najblizsi clovek, takze sa pred nim nepretvarujeme a uprimne som mu povedala aj nazor na svokru a aj vsetko ostatne 🤷🏼♀️ neviem si predstavit pretvarovat sa vo vztahu a nepovedat ak mi nieco prekaza…ono sa to potom v cloveku hromadi a raz vybuchnes a nebude tvoj muz chapat co sa deje a preco.
Treba to slusne povedat. Ved nemusis na nich nadavat,ale muz by mal poznat tvoj nazor. To je potom,aky vztah takato pretvarka. My si hovorime vsetko,sme dospeli ludia,vieme spravovat emocie ani jeden z nas nie je egomaniak alebo jesitni. Normalne si hovorime,co sa nam nepaci. Ked sa nam zda,ze ten druhy to vidi inak,tak si to vydiskutujeme a porozpravame sa o tom. Vzdy je to lepsie ako dusit v sebe. Ved ta potom ani nepozna,ked nevyjadris svoj nazor.

treba povedat , lebo nechapem na co to v sebe dusis.