Čo si myslíte o zoznamovaní sa cez Facebook?
S mužom
No ak si napíšete 3 správy a potom sa stretnete, tak nevidím problém
@enmery a tebe čo je? 🙈🤣😅
@mamamasama To sú všetky otázky na zoznámenie a miesto zoznámenia, ktoré si môžeš doplniť. A
s rovnakou otázkou. Často sa tu opakujú-nejde o miesto spoznania, ale osobu!🙄🙄🙄
@mamamasama áno nejako tak ako píšeš... Napríklad v situácii keď sa "poznáme" tak z videnia ale nebola komunikácia aby sme sa navzájom spoznali.
@enmery na instagrame...
Normalne zoznamenie, kamarat si takto nasiel priatelku, uplne nahodne sa mu prihovorila.
@marianarem to je milé 😊 chcela som pár názorov či to môžem skúsiť aj ja
V pohode..mne muz napisal na facebooku bez toho aby sme sa poznali.. skusil a nic nestratil sme spolu uz 10 rokov 🙂 skus ved nic zato nedas
tak snáď to nie je plastický chirurg z Los Angeles alebo vojak na misii a nechce sa s tebou hneď oženiť a presťahovať sa na Slovensko...
@rozculena nie
Zo zenou nie?
@vanilkovazmrzka som žena páčia sa mi chlapi a nie ženy 🤔🙄
nič pre mňa, ale... prečo nie? Poznám pár šťastných párov, kt. sa dali dokopy práve vďaka FB, alebo zoznamke.
V dnešnej dobe je to asi úplne normálne. Zoznamky, Facebook, Instagram a ktovie čo ďalšie. Stále si však musíš zistiť, či je to skutočná osoba. Aby náhodou z 19-ročneho fešného mladého chlapa, nebol 55 ročny Ďuro. Ďalšia dôležitá vec, nikdy, naozaj nikdy, neposielaj žiadnu pikantnú fotku. Koľko máš rokov?
@patus_2 18 a ja neposielam pikantné fotky 😅
Mas 18, davaj si pozor. Keď nájdeš vhodný objekt zaujmu dajte hned stretko, je mozne ze usteris kopu času a nezapne ti hned fantaziu...lebo toto je zial problem, ktory vznika v online randiacom svete. Do tych dm sa kazdy zvladne tvarit akokolvek, bude ti pisat vzrusujuce story a popritom si bude zo zadku vytahovat trojdnove slipy. A ty budes ocarena vlastnou predstavivostou.
No čo ja som sa zoznámila cez net, bol to prúser..za každým 😅
Mňa stále zaujímalo, ako sa ľudia cez FB zoznámia. Len čakate, či vám niekto napíše? Alebo píšete prvé? Či je tam nejaká zoznamka?
@dharmasanata tak moja staršia sestra si cez FB našla priateľa teda teraz je už manžel... Ale pamätám si že on jej napísal prvý
čo ma je dotoho,kto a kde sa zoznamuje.Riešim dôležitejšie veci.
Urcite to skus, ale bud obozretna. Online svet, facebook obzvlast moze byt aj nebezpecne miesto, kedze nikdy nevies s istotou povedat kto je na druhej strane a o co mu v skutocnosti ide. A obzvlast ked si 18 rocne dievca. VELKY pozor.
No pokial ti napise random neznamy clovek ako si ho ocarila svojim zjavom a prejavom, vacsinou to je nejaky podvodnik. Realne sa skor zoznamis v nejakych FB skupinach kde mas ludi s podobnymi zaujmami. Ja som sa tak zoznamila v pestovatelskej skupine s chlapikom a ked som si k nemu prisla pre sadenicky, zistili sme ze nase deti boli tyzden predtym spolu v tabore 😀

A na zastávke? A v práci?A v bare?A v reštike? A na festivale?A na svadbe bratranca?A na svadbe kamošky?A na dovolenke?A pri tankovaní? A v knižnici?A pri nákupe? A na úrade v rade?A v nemocnici? A v škole? A na intráku? A na fucking instagrame?A na Skype? A v MHD?A na brigáde? A v kine? A tak by som vedela pokračovať do nekonečna. Už vám z tých sociálnych sietí *epe. Už pochopte-nezáleží na mieste, ale na kvalite!😵💫