icon

Čo si myslíte o zoznamovaní sa cez Facebook?

14. aug 2024

S mužom

enmery
14. aug 2024

A na zastávke? A v práci?A v bare?A v reštike? A na festivale?A na svadbe bratranca?A na svadbe kamošky?A na dovolenke?A pri tankovaní? A v knižnici?A pri nákupe? A na úrade v rade?A v nemocnici? A v škole? A na intráku? A na fucking instagrame?A na Skype? A v MHD?A na brigáde? A v kine? A tak by som vedela pokračovať do nekonečna. Už vám z tých sociálnych sietí *epe. Už pochopte-nezáleží na mieste, ale na kvalite!😵‍💫

mamamasama
14. aug 2024

No ak si napíšete 3 správy a potom sa stretnete, tak nevidím problém

mamamasama
14. aug 2024

@enmery a tebe čo je? 🙈🤣😅

enmery
14. aug 2024

@mamamasama To sú všetky otázky na zoznámenie a miesto zoznámenia, ktoré si môžeš doplniť. A
s rovnakou otázkou. Často sa tu opakujú-nejde o miesto spoznania, ale osobu!🙄🙄🙄

autor
14. aug 2024

@mamamasama áno nejako tak ako píšeš... Napríklad v situácii keď sa "poznáme" tak z videnia ale nebola komunikácia aby sme sa navzájom spoznali.

autor
14. aug 2024

@enmery na instagrame...

marianarem
14. aug 2024

Normalne zoznamenie, kamarat si takto nasiel priatelku, uplne nahodne sa mu prihovorila.

autor
14. aug 2024

@marianarem to je milé 😊 chcela som pár názorov či to môžem skúsiť aj ja

annnna18
14. aug 2024

V pohode..mne muz napisal na facebooku bez toho aby sme sa poznali.. skusil a nic nestratil sme spolu uz 10 rokov 🙂 skus ved nic zato nedas

rozculena
14. aug 2024

tak snáď to nie je plastický chirurg z Los Angeles alebo vojak na misii a nechce sa s tebou hneď oženiť a presťahovať sa na Slovensko...

autor
14. aug 2024
vanilkovazmrzka
14. aug 2024

Zo zenou nie?

autor
14. aug 2024

@vanilkovazmrzka som žena páčia sa mi chlapi a nie ženy 🤔🙄

jamimo
14. aug 2024

nič pre mňa, ale... prečo nie? Poznám pár šťastných párov, kt. sa dali dokopy práve vďaka FB, alebo zoznamke.

patus_2
15. aug 2024

V dnešnej dobe je to asi úplne normálne. Zoznamky, Facebook, Instagram a ktovie čo ďalšie. Stále si však musíš zistiť, či je to skutočná osoba. Aby náhodou z 19-ročneho fešného mladého chlapa, nebol 55 ročny Ďuro. Ďalšia dôležitá vec, nikdy, naozaj nikdy, neposielaj žiadnu pikantnú fotku. Koľko máš rokov?

autor
15. aug 2024

@patus_2 18 a ja neposielam pikantné fotky 😅

tinqua
15. aug 2024

Mas 18, davaj si pozor. Keď nájdeš vhodný objekt zaujmu dajte hned stretko, je mozne ze usteris kopu času a nezapne ti hned fantaziu...lebo toto je zial problem, ktory vznika v online randiacom svete. Do tych dm sa kazdy zvladne tvarit akokolvek, bude ti pisat vzrusujuce story a popritom si bude zo zadku vytahovat trojdnove slipy. A ty budes ocarena vlastnou predstavivostou.

dharmasanata
15. aug 2024

No čo ja som sa zoznámila cez net, bol to prúser..za každým 😅

patus_2
15. aug 2024

Mňa stále zaujímalo, ako sa ľudia cez FB zoznámia. Len čakate, či vám niekto napíše? Alebo píšete prvé? Či je tam nejaká zoznamka?

autor
15. aug 2024

@dharmasanata tak moja staršia sestra si cez FB našla priateľa teda teraz je už manžel... Ale pamätám si že on jej napísal prvý

babababka
15. aug 2024

čo ma je dotoho,kto a kde sa zoznamuje.Riešim dôležitejšie veci.

peknyvladko
15. aug 2024

Urcite to skus, ale bud obozretna. Online svet, facebook obzvlast moze byt aj nebezpecne miesto, kedze nikdy nevies s istotou povedat kto je na druhej strane a o co mu v skutocnosti ide. A obzvlast ked si 18 rocne dievca. VELKY pozor.

masinka
15. aug 2024

No pokial ti napise random neznamy clovek ako si ho ocarila svojim zjavom a prejavom, vacsinou to je nejaky podvodnik. Realne sa skor zoznamis v nejakych FB skupinach kde mas ludi s podobnymi zaujmami. Ja som sa tak zoznamila v pestovatelskej skupine s chlapikom a ked som si k nemu prisla pre sadenicky, zistili sme ze nase deti boli tyzden predtym spolu v tabore 😀