icon

Čo vás rozčuľuje na správaní vašich partnerov?

arninka
5. mar 2025

Čo neznášate keď robia vaši chlapi

alandra
5. mar 2025

Vyzuje si ponožky a zatlačí ich do roho v gauči,veci-(tepláky) zasadne musia byť na zemi(ked sa vyzlieka) , keď dýcha vydava zvuky a mňa to vytáča

really8
5. mar 2025

@arninka ked ma soplik vsade su soplave preckovky. Ale ze vsade aj na kuchynskej linke🤮

nops
5. mar 2025

@arninka Vyzlečie sa a nie aby to dal do koša na prádlo,je to na zemi pri posteli,v oboch kupelkach PRI košoch na prádlo,ponožky v obývačke,gate v kuchyni.Skúšala som čo sa dá,už to nerobím.Má plno iných mega vlastností a tak ma v živote podržal,že to prádlo už beriem ako súčasť domu a nemám to srdce a po tom čo pre mňa robí asi ani právo mu niečo vyčítať.Neoplatí sa za krátky život zaoberať sa prkotinami.

petracandle
5. mar 2025

@arninka nádherne uprace, ale za 5 min je schopný urobiť ešte väčší bordel 😃 napr povysáva a umyjeme dlážku a potom si ide robiť večeru a zrazu všade milión omrviniek, čiže vlastne upratoval zbytočne 🤦‍♀️😃

kavasmliekom
5. mar 2025

@arninka keď ideme na nákup a on sa aj 3 hodiny motá okolo jedného regálu. Alebo keď sa dohodneme, ze ráno vstaneme o 6tej, lebo o 7,30h ideme z domu... Tak on si dá budík už na 5,30 aby stíhal a aj tak za ním čakáme, lebo on o 7,30 sa ešte len ide umyť a obliecť, a ešte potrebuje ísť do pivnice pre niečo a ešte do garáže odniesť 1000 veci a ešte sa zastaviť na benzínke umyť auto a je skoro 11h a ešte sme sa nikde nepohli 🤣 jeho syn mi koľkokrát povedal, že mám nervy zo železa, lebo jeho ex by ho nechala ráno doma a išla sama s deťmi 🙈

sense
5. mar 2025

Keď si uprace od stola tanier ale nie aby ho dal rovno do umývačky ale nechá ho vedľa umývadlá. Alebo keď si odkroji chleba a nechá ho položený na chlebniku namiesto aby ho vložil naspäť

doriiis
5. mar 2025

Prestala som riešiť takéto vtakoviny už veľmi dávno.

luccija
5. mar 2025

@arninka keď si dá jedlo na tácku a je na gauči.Ked prepína telku ako Fantozzi a nič sa s ním nedá pozerať.Ked sedí v aute a ešte sa pre nieco vráti, alebo opačne ešte som není ani oblečená a už sedí v aute a suri ma

majlo1234
5. mar 2025

Ked ide vyhodit smeti z kosa, kos zavrie a neda do neho nove vrece. A ja vzdy automaticky hodim nieco do kosa bez vrec🥹

anonymes
5. mar 2025

Keď si dava dole ponožky večer, keď už ideme spať , a hned vedľa postele si ich šupne na zem🙂

Čo sa týka veci a skrini sa nevyjadrujem🙂) ukladám mu veci každé dva dni. Nedá si na miesto nič kde patrí . Kde sú trička tam si dá tepláky alebo opacne :D Ale neriešim ako už som si zvykla

balerina2025
5. mar 2025

@arninka ty si zaplateny troll?

flatwhite
5. mar 2025

Ked ide na WC zo zasady 2 minuty predtym ako mame niekam odist a este sa na mna on urazi, ze ja si dovolim byt koli tomu nasrata😀

kavasmliekom
5. mar 2025

@flatwhite tak ty by si s mojim manželom nevydržala, keď ta na hnevajú 2 minúty 😄 môj sa ešte len začne umývať 🤣 a keď ma dobrý deň tak ešte sa musí oholiť a niekedy čakáme kým sa mu dobije strojček 🤣

simsalabim
5. mar 2025

@flatwhite moj toto dotiahol k dokonalosti. Pred odchodom si bud ide umyt vlasy alebo vytiahne vysavac 🙈 Cela rodina nastupena obuta pri dverach a on beha s vysavacom...

terry658
5. mar 2025

@arninka nepočúva. Niečo mu poviem a on to ani nezaregistruje.
Špinavé ponožky na gauči, oblečenie na gauči,stoličkách,schodoch,špajzi prosto všade.
Všetko mu trvá dlho. To je taký slimáčik. Ja oblečiem seba,deti, učešem seba a dcéru, zbalím veci, všetci na neho čakáme.

oli18
5. mar 2025

Preto si sa prave zaregistrovala, aby si zistila, co nas trapi na nasich partneroch? Hadam nam chces pomoct? Alebo pises clanok do bulvaru?

angeli121212
5. mar 2025

@arninka to s tým oblečením všade je asi nejaká diagnóza mužov či čo lebo aj moj ti robí ale aspoň sa snaží obmedziť sa na jedno miesto

lisymbia
5. mar 2025

Môj ma takú poruchu s parkovaním 🙄 vždy najprv hľadá miesto kde je najmenšia pravdepodobnosť že ho niekto šuchne, zároveň musí stáť presne v strede parkovacieho miesta, nikdy nie nakrivo, ani kolesá nemôžu byť vytočené do strany. Darmo nadávam že prší a on parkuje kilometer ďaleko 😅 niekedy fakt dlhšie parkujeme ako cestujeme 🤯

elenita
6. mar 2025

@lisymbia nema obsedantno-kompulzivnu poruchu? Toto by som teda nedavala 🙈

karolinakr
6. mar 2025

@luccija 😂

karolinakr
6. mar 2025
karolinakr
6. mar 2025

@lisymbia ma nejake extra faro?

karolinakr
6. mar 2025

@elenita to sedi, len aj na niektorych inych adeptov 🙂

lisymbia
6. mar 2025

@elenita 😅 nie nemá to len s parkovaním toto vyvádza 😀
@karolinakr tak nie je to žiadne Ferrari haha obyč bmw ale to robil aj keď mal fiat 😀

nicoletta98
6. mar 2025

Keď ideme niekam preč, ja som už oblečená a obutá v chodbe a chytí do ruky vysávač, ktorý po zvyšok roka ani nezapne alebo si ide ostrihať nechty lebo prišla vhodna chvila…kým ležal pol dňa v posteli vhodna chvíľa nebola, ide ma rozjbat 🤣

euka210
6. mar 2025

@arninka ...no ked nerobia...ked neuprata za sebou...tu polozi, tam polozi, ...nieco opravi, namontuje...super od neho...ale naradie, navody, krabice tam ostanu stat aj mesiac...alebo kym nieco nebude potrebovat 🤦‍♀️...detto obaly, plechovky ...a mame 3 synov a ja nemienim po nich upratovat ich neporiadok co urobili...takze vecny boj, aby sa aspon synovia naucili po sebe upratovat.

kavasmliekom
6. mar 2025

@angeli121212 asi každý muž. Okrem môjho ex 🤣🤣 to on chodil s košom na prádlo a zbieral aj po mne 😬 ešte som sa nestihla vyzliecť a už stál pri mne, nech to hádžem rovno tam 😄
Môj terajší tiež ponožky vyzlieka všade, a potom chodím po byte a párujem, nech sa nestrácajú 🤣 ale to je také slabé oproti tomu, koľko na neho musíme čakať 😄 o týždeň ideme na víkend preč, asi poviem, že ideme deň skôr, aby sme vyrazili načas 🙈