Čo vás rozčuľuje na správaní vašich partnerov?
Čo neznášate keď robia vaši chlapi
@arninka Vyzlečie sa a nie aby to dal do koša na prádlo,je to na zemi pri posteli,v oboch kupelkach PRI košoch na prádlo,ponožky v obývačke,gate v kuchyni.Skúšala som čo sa dá,už to nerobím.Má plno iných mega vlastností a tak ma v živote podržal,že to prádlo už beriem ako súčasť domu a nemám to srdce a po tom čo pre mňa robí asi ani právo mu niečo vyčítať.Neoplatí sa za krátky život zaoberať sa prkotinami.
@arninka nádherne uprace, ale za 5 min je schopný urobiť ešte väčší bordel 😃 napr povysáva a umyjeme dlážku a potom si ide robiť večeru a zrazu všade milión omrviniek, čiže vlastne upratoval zbytočne 🤦♀️😃
@arninka keď ideme na nákup a on sa aj 3 hodiny motá okolo jedného regálu. Alebo keď sa dohodneme, ze ráno vstaneme o 6tej, lebo o 7,30h ideme z domu... Tak on si dá budík už na 5,30 aby stíhal a aj tak za ním čakáme, lebo on o 7,30 sa ešte len ide umyť a obliecť, a ešte potrebuje ísť do pivnice pre niečo a ešte do garáže odniesť 1000 veci a ešte sa zastaviť na benzínke umyť auto a je skoro 11h a ešte sme sa nikde nepohli 🤣 jeho syn mi koľkokrát povedal, že mám nervy zo železa, lebo jeho ex by ho nechala ráno doma a išla sama s deťmi 🙈
Keď si uprace od stola tanier ale nie aby ho dal rovno do umývačky ale nechá ho vedľa umývadlá. Alebo keď si odkroji chleba a nechá ho položený na chlebniku namiesto aby ho vložil naspäť
Prestala som riešiť takéto vtakoviny už veľmi dávno.
Ked ide vyhodit smeti z kosa, kos zavrie a neda do neho nove vrece. A ja vzdy automaticky hodim nieco do kosa bez vrec🥹
Keď si dava dole ponožky večer, keď už ideme spať , a hned vedľa postele si ich šupne na zem🙂
Čo sa týka veci a skrini sa nevyjadrujem🙂) ukladám mu veci každé dva dni. Nedá si na miesto nič kde patrí . Kde sú trička tam si dá tepláky alebo opacne :D Ale neriešim ako už som si zvykla
@arninka ty si zaplateny troll?
Ked ide na WC zo zasady 2 minuty predtym ako mame niekam odist a este sa na mna on urazi, ze ja si dovolim byt koli tomu nasrata😀
@flatwhite tak ty by si s mojim manželom nevydržala, keď ta na hnevajú 2 minúty 😄 môj sa ešte len začne umývať 🤣 a keď ma dobrý deň tak ešte sa musí oholiť a niekedy čakáme kým sa mu dobije strojček 🤣
@flatwhite moj toto dotiahol k dokonalosti. Pred odchodom si bud ide umyt vlasy alebo vytiahne vysavac 🙈 Cela rodina nastupena obuta pri dverach a on beha s vysavacom...
Preto si sa prave zaregistrovala, aby si zistila, co nas trapi na nasich partneroch? Hadam nam chces pomoct? Alebo pises clanok do bulvaru?
@arninka to s tým oblečením všade je asi nejaká diagnóza mužov či čo lebo aj moj ti robí ale aspoň sa snaží obmedziť sa na jedno miesto
Môj ma takú poruchu s parkovaním 🙄 vždy najprv hľadá miesto kde je najmenšia pravdepodobnosť že ho niekto šuchne, zároveň musí stáť presne v strede parkovacieho miesta, nikdy nie nakrivo, ani kolesá nemôžu byť vytočené do strany. Darmo nadávam že prší a on parkuje kilometer ďaleko 😅 niekedy fakt dlhšie parkujeme ako cestujeme 🤯
@luccija 😂
@simsalabim 😂
@lisymbia ma nejake extra faro?
@elenita to sedi, len aj na niektorych inych adeptov 🙂
@elenita 😅 nie nemá to len s parkovaním toto vyvádza 😀
@karolinakr tak nie je to žiadne Ferrari haha obyč bmw ale to robil aj keď mal fiat 😀
Keď ideme niekam preč, ja som už oblečená a obutá v chodbe a chytí do ruky vysávač, ktorý po zvyšok roka ani nezapne alebo si ide ostrihať nechty lebo prišla vhodna chvila…kým ležal pol dňa v posteli vhodna chvíľa nebola, ide ma rozjbat 🤣
@arninka ...no ked nerobia...ked neuprata za sebou...tu polozi, tam polozi, ...nieco opravi, namontuje...super od neho...ale naradie, navody, krabice tam ostanu stat aj mesiac...alebo kym nieco nebude potrebovat 🤦♀️...detto obaly, plechovky ...a mame 3 synov a ja nemienim po nich upratovat ich neporiadok co urobili...takze vecny boj, aby sa aspon synovia naucili po sebe upratovat.
@angeli121212 asi každý muž. Okrem môjho ex 🤣🤣 to on chodil s košom na prádlo a zbieral aj po mne 😬 ešte som sa nestihla vyzliecť a už stál pri mne, nech to hádžem rovno tam 😄
Môj terajší tiež ponožky vyzlieka všade, a potom chodím po byte a párujem, nech sa nestrácajú 🤣 ale to je také slabé oproti tomu, koľko na neho musíme čakať 😄 o týždeň ideme na víkend preč, asi poviem, že ideme deň skôr, aby sme vyrazili načas 🙈

Vyzuje si ponožky a zatlačí ich do roho v gauči,veci-(tepláky) zasadne musia byť na zemi(ked sa vyzlieka) , keď dýcha vydava zvuky a mňa to vytáča