icon

Čo znamená "nemáš čo ponúknuť"?

1. júl 2025

Co by ste si mysleli o chlapovi, ak by Vam napisal: "davno mi nemas co ponuknut" ?

Strana
z2
biancaa3
1. júl 2025

Nemyslela by som si nič poslala by som ho niekam …a dalej by som ho neriešila….
Ak to je len taky chlap nie priatel alebo manžel to by bolo asi horšie ale to nepišeš tak by som ho poslala niekam a myslim ze to nie je chlap ale chlapec ked niečo take rozprava…

zuzanita1609
1. júl 2025

A kto ti čo núkal? Hľadaj iné "samoobsluhy".... odpoveď pre narcisa 😁.

unicornlady
1. júl 2025

dobre, že si sa ho zbavila, takého nepotrebuješ

( a podľa správy možno on ukončil niečo, ale to je jedno, ide o to, že takého v živote nepotrebuješ)

sense
1. júl 2025

Že nema záujem

lucia13022023
1. júl 2025

Ze je debil

barka1
1. júl 2025

Dotklo by sa ma to a už nikdy by som s ním nechcela mať nič spoločné.

sszuzu8
1. júl 2025

Každému podľa zásluh 🤣to bol s tebou lebo z teba niečo mal? A keď podľa jeho slov nemá tak už nie si hodná aby s tebou bol? Hlupák

bluka2
1. júl 2025

nic by som si nemyslela, nic by som neodpisala, kapitola uzavreta

zuzubb007
1. júl 2025

Že je úbožiak, a zablokovala by som ho všade, že by nemal žiadnu šancu na kontakt

pralinka25
1. júl 2025

odpovedala by som ze nie som eshop ani samoska a ze tiez nie je zrovna top restauracne menu mischelinskej restauracie z neho.

goodidea
1. júl 2025

Myslel by som si o ňom že mu ty dávno nemáš čo ponúknuť

madeincssr
1. júl 2025

Ze ma nezdravo prerastene sebavedomie. A ze nie ste kompatibilni ani ako kamarati, nieto viac.

gribka1
1. júl 2025

No veď mu nemáš čo ponúknuť. Nič viac ani nič menej.

balerina2025
1. júl 2025

je to debil, takto sa nevyjadruje
a zjavne tam uz nie je laska z jeho strany

lindous
1. júl 2025

Záleží čo si mu ponúkala doteraz 😅 bez kontextu a toho aký vzťah bol medzi vami by som ho hneď neodsudzovala, že je taký a onaký... každopádne, jednoducho nemá nezáujem pokračovať v čomkoľvek čo medzi vami bolo...

biba_18
1. júl 2025

fuuuha. no tak by som mu nenúkala nič a hľadala si nového chlapa. odo mňa by už nečítal a nepočul ani makke f…

gribka1
1. júl 2025

Prečo na neho takto, čo keď práve autorka je až otravná. Absolútne nevieme v akom kontexte toto.

biba_18
1. júl 2025
@gribka1

Prečo na neho takto, čo keď práve autorka je až otravná. Absolútne nevieme v akom kontexte toto.

@gribka1 ak dávno, tak to mal povedať dávno…

gribka1
1. júl 2025
@biba_18

@gribka1 ak dávno, tak to mal povedať dávno…

@biba_18 No veď, ak to bolo dávno, prečo s ním ešte komunikuje...

biba_18
1. júl 2025
@gribka1

@biba_18 No veď, ak to bolo dávno, prečo s ním ešte komunikuje...

@gribka1 veta “už dávno mi nemáč čo ponúknuť” pre mňa znamená že je to síce dávno ale on jej to povedal teraz…

gribka1
1. júl 2025
@biba_18

@gribka1 veta “už dávno mi nemáč čo ponúknuť” pre mňa znamená že je to síce dávno ale on jej to povedal teraz…

@biba_18 Chápem, len ten vzťah či nevzťah už asi dávno nefunguje, nemôže to byť pre ňu snáď novinka.

biba_18
1. júl 2025
@gribka1

@biba_18 Chápem, len ten vzťah či nevzťah už asi dávno nefunguje, nemôže to byť pre ňu snáď novinka.

@gribka1 🤷‍♀️ teraz už vie naisto…

sissy27
1. júl 2025

No ja by som chcela poznat sirsi kontext… ale tak v principe - nema zaujem, nepotrebujes si o tom nic specialne mysliet, musis to len akceptovat.

tykat
1. júl 2025

Nic, vymazala by som ho.z hlavy, zjavne ho otravujes a nestoji o kontakt s tebou.

espeo
1. júl 2025

Ja by som chcela vedieť, čo ponúka (dáva) on tebe

andrejka2424
1. júl 2025

Neviem, ale hnusia sa mi sebavedomí a arogantní muži ,ktorí sami seba vidia inou optikou ako zvyšok zemegule. Radšej hĺadaj niekoho, kto sa bude chovať k tebe ako k princeznej a nie ako k bezcennej handre.

kvietok1233
1. júl 2025

Nech ide do pi 🤣

zuzanita1609
1. júl 2025

Áno,tak by som to pochopila aj ja. On je niečo viac a vie asi veľa ponúknuť,ale zhodí niekoho,akokeby bola už len vzduch... arogantný trpák. Dalo sa to napísať aj menej povýšenecky.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
domka222
1. júl 2025

Ponúkla by som mu disko,to nikdy neješ sám 😀

Strana
z2