Čo znamená "nemáš čo ponúknuť"?
Co by ste si mysleli o chlapovi, ak by Vam napisal: "davno mi nemas co ponuknut" ?
A kto ti čo núkal? Hľadaj iné "samoobsluhy".... odpoveď pre narcisa 😁.
dobre, že si sa ho zbavila, takého nepotrebuješ
( a podľa správy možno on ukončil niečo, ale to je jedno, ide o to, že takého v živote nepotrebuješ)
Že nema záujem
Ze je debil
Dotklo by sa ma to a už nikdy by som s ním nechcela mať nič spoločné.
Každému podľa zásluh 🤣to bol s tebou lebo z teba niečo mal? A keď podľa jeho slov nemá tak už nie si hodná aby s tebou bol? Hlupák
nic by som si nemyslela, nic by som neodpisala, kapitola uzavreta
Že je úbožiak, a zablokovala by som ho všade, že by nemal žiadnu šancu na kontakt
odpovedala by som ze nie som eshop ani samoska a ze tiez nie je zrovna top restauracne menu mischelinskej restauracie z neho.
Myslel by som si o ňom že mu ty dávno nemáš čo ponúknuť
Ze ma nezdravo prerastene sebavedomie. A ze nie ste kompatibilni ani ako kamarati, nieto viac.
No veď mu nemáš čo ponúknuť. Nič viac ani nič menej.
je to debil, takto sa nevyjadruje
a zjavne tam uz nie je laska z jeho strany
Záleží čo si mu ponúkala doteraz 😅 bez kontextu a toho aký vzťah bol medzi vami by som ho hneď neodsudzovala, že je taký a onaký... každopádne, jednoducho nemá nezáujem pokračovať v čomkoľvek čo medzi vami bolo...
fuuuha. no tak by som mu nenúkala nič a hľadala si nového chlapa. odo mňa by už nečítal a nepočul ani makke f…
Prečo na neho takto, čo keď práve autorka je až otravná. Absolútne nevieme v akom kontexte toto.
No ja by som chcela poznat sirsi kontext… ale tak v principe - nema zaujem, nepotrebujes si o tom nic specialne mysliet, musis to len akceptovat.
Nic, vymazala by som ho.z hlavy, zjavne ho otravujes a nestoji o kontakt s tebou.
Ja by som chcela vedieť, čo ponúka (dáva) on tebe
Neviem, ale hnusia sa mi sebavedomí a arogantní muži ,ktorí sami seba vidia inou optikou ako zvyšok zemegule. Radšej hĺadaj niekoho, kto sa bude chovať k tebe ako k princeznej a nie ako k bezcennej handre.
Nech ide do pi 🤣
Áno,tak by som to pochopila aj ja. On je niečo viac a vie asi veľa ponúknuť,ale zhodí niekoho,akokeby bola už len vzduch... arogantný trpák. Dalo sa to napísať aj menej povýšenecky.
Ponúkla by som mu disko,to nikdy neješ sám 😀

Nemyslela by som si nič poslala by som ho niekam …a dalej by som ho neriešila….
Ak to je len taky chlap nie priatel alebo manžel to by bolo asi horšie ale to nepišeš tak by som ho poslala niekam a myslim ze to nie je chlap ale chlapec ked niečo take rozprava…