Čo znamenajú kamarátove gestá?
Dievcata, ja neviem, ci si ja domyslam alebo co ale...
Mam kolegu, s ktorým som sa nikdy veľmi nebavila, len sme vždy vybavili co bolo treba (väčšinou cez telefon). Ale potom som častejšie potrebovala niečo urobiť a on mi s tým vždy rad pomohol, aj keď už bol na odchode z prace, vždy sa vrátil a nemal problém aj hodinu dlhšie ostať. Často ma chytil za ruku, díval sa uprene do očí, vypytoval sa ma, proste tak nejak sme si začali lepšie rozumiet ale v rámci kamarátstva kolegov. Keď sme mali firemnú akciu, tak sa ma pýtal,či idem, vravím,že nie. A ze ani on, lebo nemá s kým ale ak by som šla, tak rad pôjde so mnou (nešla som, mala som už niečo ine). Minulý týždeň, mi zas ráno volal lebo niečo potreboval a mňa akurát bolela hlava, tak mi doniesol tabletku do mojej kancelárie. Chvíľu pobudol, ako odchádzal tak ma pohladkal po hlave a dal mi pusu na vlasy. Potom mi ešte volal,ze aj masáž by pomohla ale už tam mam isto kolegyne. Odvtedy neviem prestať na neho mysliet. Včera zas mi chytil ruku a dosť dlho ma držal a hladkal, neviem ci to bolo len také "automaticke" lebo popri tom mi pomáhal s niečím na PC. Dnes som to už nevydržala a napísala som mu, že čo to má všetko znamenať, že teda nikto z kolegov sa nespráva ku mne tak ako on a teda ako to mam chápať. On mi odpísal len,ze nevie co myslim
Nechápem čo sa plašíš, nie že by si si užívala, že je k tebe taký, ty si mala byť tiež takáto a čas ukáže... veď kľud.
"Často ma chytal za ruku a díval sa uprene do očí" a "vrámci kamarátsva kolegov" mne teda nejde do jednej vety... a to mám medzi kolegami fakt dobrých kamošov 😂 záujem zjavne má, ale podľa reakcie na to, keď si sa ho na to priamo spýtala by som bola povedala, že o nič vážne (spolu s tou narážkou na masáž obzvlášť)... ak sa ti dostáva pod kožu, treba si to vyjasniť, prípadne stopnúť, skôr ako sa úplne namotáš a potom to bude akurát tak bolestivé a blbé na pracovisku, ak on nebude mať záujem o nič viac
Napisala si:
Potom mi ešte volal,ze aj masáž by pomohla, ale už tam mam isto kolegyne.
Naznacuje,ze by sa ti rad dostal do nohaviciek,len miesto pozvanky na kavu,chodi,ako pes,okolo horucej kaše.
Pomaličky si ťa namotava, ....a ty sa chytáš 🙂
No ja si neviem predstaviť, že ma kolega v kancli len tak hladká vlasy a drží za ruku. A ešte ze dosť dlho 🤷🏼♀️
"Často ma chytal za ruku a díval sa uprene do očí" a "vrámci kamarátsva kolegov" mne teda nejde do jednej vety... a to mám medzi kolegami fakt dobrých kamošov 😂 záujem zjavne má, ale podľa reakcie na to, keď si sa ho na to priamo spýtala by som bola povedala, že o nič vážne (spolu s tou narážkou na masáž obzvlášť)... ak sa ti dostáva pod kožu, treba si to vyjasniť, prípadne stopnúť, skôr ako sa úplne namotáš a potom to bude akurát tak bolestivé a blbé na pracovisku, ak on nebude mať záujem o nič viac
@lindous preto som mu dnes napísala, lebo som chcela vedieť o co a ci vlastne o niečo mu ide lebo teda ja sa mojicg kolegov nedotykam len tak ani sa ich nevypytujem privátne veci a pod. A on mi odpise, akoby sa nič nestalo
Keby chcel otvorene ti to povedat tak ti to povie otvorene co chce teraz mozes cakat ci z toho nieco vaznejsie bude alebo budes prenho len zabavka. Ja uprimne takych debilkov-frajerikov nemam rada a uz ako som to citala mi prislo dost odpudive jeho spravanie.
Napisala si:
Potom mi ešte volal,ze aj masáž by pomohla, ale už tam mam isto kolegyne.
Naznacuje,ze by sa ti rad dostal do nohaviciek,len miesto pozvanky na kavu,chodi,ako pes,okolo horucej kaše.
@tundra no práveže si nemyslím,že by išiel s každou do postele. A ďalšia vec, že teda nemám postavu modelky, a ani k nej blízko, tak len na sex by si mohol lepšie vybrať 😁
To ozaj ako dospelá žena nechápeš že si ťa pomaličky chytá na udicu?Robí to cez tieto nenápadne gestá aby si premýšľala nad ním. Niektorí chlapi proste vedia ako na to 😉. A možno ťa ani tak nechce, len skúša ci sa chytis...muži sú raz takí
A tebe sa páči?
To ozaj ako dospelá žena nechápeš že si ťa pomaličky chytá na udicu?Robí to cez tieto nenápadne gestá aby si premýšľala nad ním. Niektorí chlapi proste vedia ako na to 😉. A možno ťa ani tak nechce, len skúša ci sa chytis...muži sú raz takí
@mischy00 a mne ide teraz hlava vybuchnut. Ale nebudem ja sa ho už nič pýtať a budem sa s ním baviť len ako s kolegom.
O nieco zaujem ocividne ma, otazne je, ci chce iba fyzicky kontakt (resp aby si sa ty namotala), alebo viac. Ta odpoved mohla byt preto taka, ze este sa neciti safe otvorene sa s tebou bavit o takych veciach ohladom nejakeho typu vztahu a nevie, co si k tebe zatial moze dovolit, tak mozno chce, aby si ty zacala o tom hovorit konkretnejsie. Alebo sa vykruca, lebo naozaj nema zaujem o nic vazne, iba ho bavi namotavat.
Tak počkaj ako sa to bude vyvíjať🙂 ak si ty slobodná on slobodný ide leto prechádzky,vatra,zmrzlina bicykel môžete začať randit 🙂 len opatrne nakoľko spolu pracujete budeš ho ram mat aj keď to nevinde.
Tak nepredbiehaj a daj si pozor, aby si sa nenamotala skôr ako on. Neviem, čo ti mal akože odpísať? Prekvapila si ho.
Vo firme mame takéto kusy, sú to atraktívny muži a schválne robia tieto veci tým, menej atraktívnym kolegyniam. A kolegyne sú potom ako vo vytrzeni....pre chlapov veľká sranda, mne je to skôr trápne a je mi ich ľúto 😐
Tak počkaj ako sa to bude vyvíjať🙂 ak si ty slobodná on slobodný ide leto prechádzky,vatra,zmrzlina bicykel môžete začať randit 🙂 len opatrne nakoľko spolu pracujete budeš ho ram mat aj keď to nevinde.
@slavka1988 on robí nocne, ja denne, takže sme tak hodinku spolu vo firme. A v podstate keby nechcem tak ani sa nevidíme. Alebo keď on nechce, ako dnes, sme sa nevideli,nepočuli a vedel,že dnes robím. Asi aj preto som mu potom napísala.
Že hladka a bozkáva na vlasy! No tak to teda určite by som kolegovi nedovolila.
Tak nepredbiehaj a daj si pozor, aby si sa nenamotala skôr ako on. Neviem, čo ti mal akože odpísať? Prekvapila si ho.
@gribka1 prekvapila? Neviem. Ono aj keď som mu písala, tak jeho odpovede boli také jednoduché,žiaden zaujem. Preto fakt neviem co si myslieť. Radšej nic
@letfenixa Mne tiež tie opisy prišli ako silné prekračovanie osobných hraníc.
Že hladka a bozkáva na vlasy! No tak to teda určite by som kolegovi nedovolila.
@letfenixa no bolo mi to príjemné od neho. Kebyže mi to iný kolega spraví, tak mu jednu vrazim asi
Z písaného by som závery nerobila. Nie je každý spisovateľ. Veľakrát sa ľudia pochopia ináč, ako to bolo myslené. Ale netvrdím, že má záujem, možno si mu sympatická a je iba milý. Aké to už musíš vidieť ty, ako sa napr. správa k iným ženám, kolegyniam.
Z písaného by som závery nerobila. Nie je každý spisovateľ. Veľakrát sa ľudia pochopia ináč, ako to bolo myslené. Ale netvrdím, že má záujem, možno si mu sympatická a je iba milý. Aké to už musíš vidieť ty, ako sa napr. správa k iným ženám, kolegyniam.
@gribka1 no to neviem, nočné máva viac menej len s 2 kolegami, s ostatnými z dennej neviem aké má vzťahy.
Ten jeho sposob prejavovania naklonnosti mi pride nechutny a skor si myslim, ze sa chce len pobavit.
Joooj, tieto začiatky sú také zlatéeee 🙂, užívaj si to. ❤️
Tak to je super len si daj pozor aby ta len benamotaval keď sa tváril v štýle ja nič ja egreš
Tak zrejme považuje za normálne, keď nejakú kolegyňu môže obchytkávať a bozkávať na vlasy. Ale keď ťa pleskne po zadku a chytí za chacharu, tak by si mala zbystriť pozornosť.
to,čo opisuješ,je teda veľmi čudné,to sú veľmi intímne gestá a nerobia sa iba tak medzi kolegami.
Aj.mna takto.volakedy dávno namontoval kolega, ktorý nebol absolútne.moj typ, ale nie dotykmi...len teda skutkami. A namotal ma. Nakoniec vysvitlo že má priateľku, talu skôr na sex ale.velmi veľa rokov. Do mňa síce bol zaľúbený, ale nemyslel si že má namota...nakoniec nechcel.ani vzťah a áno nič. Dodnes spolu pracujeme ako.lolegovia, našťastie sme to.nejako.vedeli skĺbiť atď ja som bola aj jeho vedúca atd.
Toť moja skúsenosť.

Že nerozumie...
Tak som to nechala tak,vravím,že ok, nebudem to ďalej riešiť. Ako by ste toto chápali vy?