Čo znamenali jeho slová?
zeny nesudte ma som mlada zena a mala som styk s muzom z inej krajiny
po styku povedal this was love not fuck (pozname sa dlhsie a rozumeli sme si celkom aj povahovo)
co si myslite, ze tym myslel?
ja mam tolko myslienok, moznosti co tym mohol mysliet ci pozitivne ci negativne.
ci to myslel v dobrom? alebo zlom mysle? fakt neviem…
Povedal ze to bolo milovanie nie j@banie . Ako to myslel ukazu az jeho dalsie činy. Talk is cheap. Uvidis ci ten zaujem je nieco viac . Ja ho nepoznam mohol to mysliet len momentovo Alebo aj hlbsie.
Možno povedal to, co si chcela pocut. Ty chceš s ním vztah, že?
Dúfam že si nad odprezentovala dobre v medzinárodnom sexe 🙂
snáď to nebol Turek, Tunisan alebo Egypťan na dovolenke...
Nič to neznamená ako ten váš sex, za týždeň na teba zabudne.
Mali ste sex. End of story. Nič viac nečakaj.
Čo si čakala, že ti lásku bude vyznávať?
Nepovedal narovinu, že ťa "fuck-ol", nechcel byť vulgárny.
Mali ste sex. End of story. Nič viac nečakaj.
Čo si čakala, že ti lásku bude vyznávať?
Nepovedal narovinu, že ťa "fuck-ol", nechcel byť vulgárny.
@januska12323
@unicornlady
Vy dve nie ste celkom ok, alebo ste take nestastne z vlastneho zivota, ze tu potrebujete kopat do inych ludi?
Autorka, uvidis, ako sa to vyvinie, drzim ti palce, aby to dopadlo tak, ako chces. To co povedal, bolo pozitivne, ale len cas ukaze, ci z toho bude nieco viac.
@anonym_autor kolko sa poznate? Vyzera to na vztah?
Mozno ti "po" chcel len nieco pekne povedat, ale ak to bola jednorazovka na dovolenke, tam nejake zazraky necakaj, takych pribehov tu bolo...
dovolenková láska? Zdvorilý chlap, po sexe ti povedal pár milých slov, aby si sa necítila celkom "lacno"
@hanaxxx No ale uznaj. Autorka sa s ním najprv vyspí, a potom začne premýšľať, čo sa vlastne stalo? Veď buď mám vzťah, alebo chcem vzťah. Alebo išlo len o jednorázovku (neviem, či cudzinec, znamená, že je niekde na dovolenke, tak tam už asi duplom nemá očakávať vzťah. My sme zo strednej chodili do Talianska, chodilo sa z tej strednej každý rok. Tam jeden chalan sa naučil slovensky, lebo bol zvyknutý, že tam každý rok príde kopec Sloveniek a môže si užiť. So mnou nie. Ale boli tam aj baby, ktorým takéto jednorázovky nevadili. A tiež som mala spolužiačku, ktorá sa tak zaláskovala. A keď jej iná spolužiačka povedala pravdu, že ten chlap ju nemiluje, tak sa ešte aj rozosmútila. Neviem, čo čakala.)
Neviem si predstaviť, ako toto mohol myslieť negatívne. Bola to pochvala, síce asi bezvýznamná, ale bola.
@januska12323
@unicornlady
Vy dve nie ste celkom ok, alebo ste take nestastne z vlastneho zivota, ze tu potrebujete kopat do inych ludi?
Autorka, uvidis, ako sa to vyvinie, drzim ti palce, aby to dopadlo tak, ako chces. To co povedal, bolo pozitivne, ale len cas ukaze, ci z toho bude nieco viac.
@hanaxxx keby mali vzťah tak sa nepýta na jednu vetu po sexe
@hanaxxx keby mali vzťah tak sa nepýta na jednu vetu po sexe
@januska12323 ale ona sa pyta, ako to myslel a negativne to nemohol mysliet. Ci maju ci nemaju vztah je teraz bezpredmetne.
A kedze sa poznaju dlhsie, tak to urcite nebude dovolenkova znamost.
Že to nebol len sex, ale "prenikol" ti až do srdca 😁 užívaj si...ale nezabudaj sa chrániť 😉
@anonym_autor Tak ja osobne som mala takyto neviazany sex (mimo vztahu) iba raz resp. boli sme taky kamarati s benefitmi. Ja som sa akurat rozisla s priatelom po 7 rokoch prisiel mi do cesty velmi atraktivny kolega 😅, tak sme nejako v tejto faze skoncili par mesiacov... No a teda aj tento muz mi raz povedal rovnako, ze "Dokelu...u nas to ani neostava uplne pri tom sexe (fyzickom), ale je to brutalne milovanie a uz su v tom aj nejake city." Citila som to rovnako, ale uprimne...podla mna ani on a ani ja sme z tohto vztah nikdy nechceli, aj ked sme si rozumeli v mnohych veciach, ako partnery by sme nikdy fungovat nevedeli, to mi bolo jasne hned od zaciatku. A presne takto sme aj nas vztah ukoncili, s usmevom, z jedneho dna na druhy, ked sme sa pohli dalej a popriali si vsetko dobre. Spominam na to, ako na pekne, neviazane obdobie so super sexom 😁, ale to je asi vsetko. Takze uvidis...zbytocne by som sa ale nenamotavala.
@anonym_autor mala si sa spýtať jeho ak si tak rozumiete, čo mi ti tu teraz vyčarujeme z jednej vety? áno znie to pozitívne ale nemala by som ružové okuliare.
snáď to nebol Turek, Tunisan alebo Egypťan na dovolenke...
@lienocka2808 Ja si myslim, ze to bol Ind. 😂
@ivanakal to urcite nie, to by povedal "no problem sir, yes sir, all good sir" 🙂 🙂
ked styk, tak len slovensky a ziadny iny! tam by sa nedalo stratit v preklade
@ivanakal ale mohol to byť aj Grék alebo Talian.

ako ja mám vedieť,čo tým myslel? pretiahol teba alebo mňa?