Dá sa naučiť predstierať sebavedomie?
Už mám dosť rokov a za tie roky sa mi nepodarilo byť sebavedomá, veriť si. Hlavne čo sa týka vzhľadu. A na ig vidím rôzne sebavedomé ženy, ktoré tiež nemajú peknú postavu ale srší to z nich, to ako si veria. Ja to nemám v povahe a ani mať nebudem, poznám sa. Chcela by som sa aspoň naučiť to predstierať. Oklamať ľudí, aby si mysleli že si verím a že ma moja postava vôbec netrápi a ich narážky neurazia. Dá sa to naučiť? Ak áno, ako to mám zo seba vyžarovať?
bud to máš v sebe alebo nie, naučit sa to dá , ale predstierat nie,
Nie
Zacni nieco so svojou postavou robiť a ver tomu, ze s tym pride aj sebavedomie a prirodzená radosť zo seba. A nemusíš nič predstierať....ľudia, ktorí su so sebou spokojní, to aj vyžarujú. Nestačí sa tváriť.....
mozes to tym "predstieranim" skusit, ale bacha, take hrane sebevedomie sa lahko zmeni na falos a to ta ludia prekuknu raz dva. Radsej na nom popracuj, ono sa "zrazu objavi"
Je to tak, buď to jednoducho v sebe máš alebo nie. Predstierať sa dá čokoľvek, ale veľmi ľahko sa to dá aj odhaliť, a to si myslím, že sa veľmi nestretne s pochopením 🙂
Chces ho vediet predstierat len na soc.sietach ako tie o ktorych pises, alebo aj v realite? Lebo na soc.sietach sa to predstierat da bez problemov, je vela takych ludi, co si zavesia fotky ako genialne vyzeraju a v realite ked ich stretnem (az na vynimky) tak tie fotky nezodpovedaju realite, lebo mega filtrov pouzivaju...ked ti toto chyba ku stastiu🤷♀️ V realite urcite sa to predstierat neda...otazka je, ci po lepsom sebavedomi ozaj tuzis a si ochotna pre to nieco spravit-napr zacat cvicit, zdravsie sa stravovat, povedzme zlepsit satnik, skusit novy look s vlasmi, ist na kozmetiku alebo si myslis,ze to sebavedomie ti pride ako same ako dar z neba len tak bez pricinenia😁 Ale ak ta to upokoji, minule pri venceni psa som stretla jednu asi 18-19rocnu babu, ktora bola ozaj mega velka-mohla mat aj dobrych 130kg beriem to od oka lebo tolko mala baba s ktorou som sa poznala kedysi, top mala pod prsia, mini obriu suknu tesne pod zadok, pneu tiekli zo vsetkych stran a celu na nohach kricala o zachranu doslova...nesudim take baby, ale to jej sebavedomie co mala, tak vyssie ako akakolvek baba modelkovskej postavy🤦♀️ a bolo to na nej tak neprirodzene a taaak naaataaahovalaaaa slovaaa leeeebooo onaaaa je nieeektoooo,ze az hruuuza🤷♀️🤦♀️ Takze zalezi co ozaj chces a ci si ochotna pre to nieco (ne)urobit🙂
Cize ťa trápi tvoja postava a chces sa naučiť predstierať že nie?
Fake it till you make it.. či tu to neplati? 🙂
Dá,ale väčšina ľudí ťa prečíta hneď,že to hráš.Vacsina ľudí,čo sebavedomie hra sú v podstate ti najhlucnejsi,najotravnejsi ľudia v skupine.
Predstierat asi nie. Naucit sa mozno postupne ano. Ale...
ja sa niekedy cudujem kolko sebavedomia maju niektori ludia... je to v nich.
Je to tak, buď to jednoducho v sebe máš alebo nie. Predstierať sa dá čokoľvek, ale veľmi ľahko sa to dá aj odhaliť, a to si myslím, že sa veľmi nestretne s pochopením 🙂
ako píše @nasasa_1 - dá sa to, ale odhalí ťa každý skúsenejší a sebavedomejší človek ... preto je najlepšie si to sebavedomie vybudovať ...
Da sa vybudovat, ak popracujes na tom, co Ti ho ubera
@anonym_autor hmmm, poznám ženu, ktorá má nejaké to kilečko na viac, ale vždy sa tak hrdo nesie, pekne oblečie, doladi doplnkami, že z nej to jej sebavedomie fakt srši a veľmi jej to pristane. Držím palceky aj tebe, aby si to svoje sebavedomie v sebe našla aj ty 😉👍

Podľa mňa sa to nedá. Mňa osobne pomáha skôr cvičiť, zdravo jesť, prečítať si nejaké knihy motivujúce.... Psychicky to človeka nakopne, ale nejaké predstieranie ťažko....