Dá sa pritiahnuť muž do života?
Baby stalo sa vám niekedy ze ste si vizualizovali muža a splnilo sa vám to? Ale myslím konkrétneho. Nepozná ma. Ja som ho videla na tinderi a mala som tam falošný profil, nakoľko som len chcela sa pozrieť akí muži tam sú a ci je tam niečo relevantné pre mňa. Nechcem tam svietiť dlho, nakoľko v práci a tak...chápete, nechcem aby sa o tom dozvedelo okolie, ze tam som. A písala som si s dosť veľa mužmi, ale tento so mnou zarezonoval tak, že na neho stále myslím. No z toho co písal, sa mi javí, ze nie je tak ešte úplne pripravený, alebo nemá extra chuť randit, ze to by muselo byt niečo výnimočné. A taktiež mi napísal, že je to problém, aby sa tesil aj na druhé rande. A ze nebol tam par mesiacov.. No teraz sa opäť zmazal. A ja rozmýšľam, či sa tam este niekedy zjaví a ze ci by mal záujem o mňa. 😅 Ale príde mi to, že on je všetkým čo som vždy chcela a myslím, že by som sa mohla hodiť aj ja jemu. Inak mam jeho Facebook, ale to je trápne mu napísať priamo 😅 Budem musieť asi niečo vymyslieť.
Ano, podla mňa lepšie mu napísať na fb, ako teraz cakat neviem kolko a striehnut, ci sa na tinderi znova objavi 😂
Ak je to ten pravý, cesty sa vám znova spoja.
Ale toho fb by som sa nebála, kľudne mu napíš.
@predavamknihy "Ak je to ten pravý, cesty sa vám znova spoja.".... To su pekne blaboly :P Casto krat su to uplne drobnosti, ktore posunu nas zivot uplne inym smerom. Okno prilezitosti sa niekedy na chvilku otvori - a ak nezareagujes, tak si svoju prilezitost "presrala". Funguje to vo vztahoch aj kariere. "Tych pravych" partnerov su tam vonku mraky.
@predavamknihy "Ak je to ten pravý, cesty sa vám znova spoja.".... To su pekne blaboly :P Casto krat su to uplne drobnosti, ktore posunu nas zivot uplne inym smerom. Okno prilezitosti sa niekedy na chvilku otvori - a ak nezareagujes, tak si svoju prilezitost "presrala". Funguje to vo vztahoch aj kariere. "Tych pravych" partnerov su tam vonku mraky.
@zelenina1 naozaj mraky? To sa mi až tak nezdá. Ja hľadám dosť špecificky co chcem a tento vyzerá že všetko spĺňa. 😁 Ale nechcem ho uháňať, podľa mňa muž by mal vyštartovať po žene.
Aj rozmýšľam že mu teda napíšem niečo vtipné. Akurát keď nebude mať záujem, tak to bude dosť trapas. 😂
Keď nebude chcieť, tak ti to môže byť úplne jedno, keďže sa ani nepoznáte...predpokladám podľa tvojho popisu, že ste sa vôbec nestretli atď.
Takže realita je vždy iná ako.virtualna skutočnosť.
Ty túžiš po niečom, čo si si sama vyprodukovala v hlave a dotyčný to vobec nemusí byť
A nie, myšlienkami ho určite neprilakas, ako také veci sa dejú možno len v rozprávkach, ako aj to, že je to ten pravý. Jeden pravý neexistuje...pretože v danom okamihu keď niekoho spoznáme motýle láska atď sa nám zdá práve on pravý. A o dva roky zas druhý....atď.
Ja neverím na také, že ak sa to má stať, tak sa to stane...
Ak som správne pochopila, kontaktovali ste sa výlučne na tinderi, kde si Ty, navyše, mala falošný profil. S komunikácie si pochopila, že asi nemá veľmi chuť randiť a nakoniec sa z tinderu aj zmazal...keby mal záujem komunikáciu rozvíjať, neurobil to, resp. komunikovali by ste inou cestou. Má on Tvoj facebook? Ak áno, počkaj, že vyštartuje...čo si ale myslím, že sa nestane. Ak by som ja bola v tejto situácii, nechala by som to tak.
daj si otázku čo môžeš stratit ak ti to nevyjde ??? nemáš čo stratit tu
Ahoj, ze mas jeho FB znamena,ze ste aj priatelmi? ci len vies, ktory je tam on?🙂 Inak ja si nemyslim,ze cez FB je pisanie priamo🙂 podla mna mas uplne jedno, ci je to tinder alebo FB, mne to pride rovnocenne😄 takze nevidim problem,aby si mu tam nacmarala🙂 Drzim palce
Ja neverím na také, že ak sa to má stať, tak sa to stane...
Ak som správne pochopila, kontaktovali ste sa výlučne na tinderi, kde si Ty, navyše, mala falošný profil. S komunikácie si pochopila, že asi nemá veľmi chuť randiť a nakoniec sa z tinderu aj zmazal...keby mal záujem komunikáciu rozvíjať, neurobil to, resp. komunikovali by ste inou cestou. Má on Tvoj facebook? Ak áno, počkaj, že vyštartuje...čo si ale myslím, že sa nestane. Ak by som ja bola v tejto situácii, nechala by som to tak.
@monro on nemá môj fb ani fotku. On tu falošnú volal aj von ale nechcela som, logicky 🤣 tak povedal ze už ma dosť celého tinderu a je čas sa zmazať
Ahoj, ze mas jeho FB znamena,ze ste aj priatelmi? ci len vies, ktory je tam on?🙂 Inak ja si nemyslim,ze cez FB je pisanie priamo🙂 podla mna mas uplne jedno, ci je to tinder alebo FB, mne to pride rovnocenne😄 takze nevidim problem,aby si mu tam nacmarala🙂 Drzim palce
@motylik2559 ja len viem ktorý je on, keďže mal na tinderi veľa osobných údajov, nebolo ho ťažké nájsť.
@motylik2559 Ďakujem 😘
Keď nebude chcieť, tak ti to môže byť úplne jedno, keďže sa ani nepoznáte...predpokladám podľa tvojho popisu, že ste sa vôbec nestretli atď.
Takže realita je vždy iná ako.virtualna skutočnosť.
Ty túžiš po niečom, čo si si sama vyprodukovala v hlave a dotyčný to vobec nemusí byť
A nie, myšlienkami ho určite neprilakas, ako také veci sa dejú možno len v rozprávkach, ako aj to, že je to ten pravý. Jeden pravý neexistuje...pretože v danom okamihu keď niekoho spoznáme motýle láska atď sa nám zdá práve on pravý. A o dva roky zas druhý....atď.
@vilma7 áno ja viem, že som si vyprodukovala, ale písala som si už so stovkami mužov, proste viem, že tento ma take reakcie a názory, ktoré sa mi páčia alebo su v súlade so mnou. Samozrejme nemusí to vyjsť. Ale aj on mi písal co hľadá a co by chcel a podla mňa spĺňam do bodky jeho preferencie. Otázka je len ci sa mu budem páčiť fyzicky si myslím.
@zelenina1 priklanam sa k tvojmu nazoru.
a kto tvrdi, ze ked je tan pravy, tak sa jej pripletie do zivota asi pozera lne vela tureckych telenoviel .-)
podla mna ti dal jasne najavo, ze ziaden vztah nechce riesit... muzi v tom nezvyknu menit nazor. ale ako sa poznam, cez ten facebook by som mu ajtak napisala. minimalne teda v casoch, ked som bola nezadana. clovek si totiz potrebuje nabit nos sam, to je neprenosna skusenost.
podla mna ti dal jasne najavo, ze ziaden vztah nechce riesit... muzi v tom nezvyknu menit nazor. ale ako sa poznam, cez ten facebook by som mu ajtak napisala. minimalne teda v casoch, ked som bola nezadana. clovek si totiz potrebuje nabit nos sam, to je neprenosna skusenost.
@kiwi3 on doslova povedal, že ho nebaví randenie, a ze ked sa niečo pekne ukáže, tak prečo nie, ale ze väčšina žien je takych, ze sa neteší na ďalšie rande...
A vymenili ste si aspoň fotku?
Ste aspoň z jedného okresu, okolia?
Ty ho.mas na FB, takže asi aj on teba? Tak potom počkaj, kým sa ozve. Možno sa odhlásil aj z dôvodu, že už našiel co hľadal.
A čuduješ sa, že sa mu nechce randiť cez Tinder, keď má skúsenosti s falošnými profilmi?
A čuduješ sa, že sa mu nechce randiť cez Tinder, keď má skúsenosti s falošnými profilmi?
@sifo a aký je to rozdiel ci tam dám svoju fotku, alebo si budem pisat pod mojou alebo on pod svojou keď nemá aj tak záujem sa stretnúť? Takých ľudí je tam kopec, rovnako ako psychicky narušených.
Rozdiel je obrovský. Keď sa takto ženy hrajú s falošnými profilmi, buď sa nechcú stretnúť, lebo by bolo zrejmé, že klamala, alebo sa prizná, že klamala aby sa s ňou stretol a pochopil to a hneď na prvom rande sedí so ženou, o ktorej vie, že ho klamala.
Falošné profily je len časť negatívnych vecí, s ktorými sa na zoznamkách 90% mužov stretáva.
Rozdiel je obrovský. Keď sa takto ženy hrajú s falošnými profilmi, buď sa nechcú stretnúť, lebo by bolo zrejmé, že klamala, alebo sa prizná, že klamala aby sa s ňou stretol a pochopil to a hneď na prvom rande sedí so ženou, o ktorej vie, že ho klamala.
Falošné profily je len časť negatívnych vecí, s ktorými sa na zoznamkách 90% mužov stretáva.
@sifo tak ja som tam bola len presondovať. Z druhej strany - častokrát mi muži nadavali, a ja som sa citila menej “ja” v tom zainteresovaná, keď vlastne nadavali inej. Takže by som si druhýkrát už s mojimi fotkami, lajkla už len tých, čo mi vyšli normálni a relevantní pre mňa. Mne je nepríjemne písať s milión chlapmi a potom ich stretavat na ulici napríklad.

Ak je to ten pravý, cesty sa vám znova spoja.
Ale toho fb by som sa nebála, kľudne mu napíš.