Dá sa zamilovať z pár stretnutí?
Ženy mne asi preplo... Strela som sa so známym 3-4 krát, poznáme sa cca týždeň tak aktívne že sa bavíme, inak sme len kolegovia z firmy. Mám pri ňom pocit že sa poznáme roky, sadli sme si hneď a vo všetkom máme rovnaké názory, tiež že ho mám veľmi rada a chcela by som byť s ním... Normálne sa cítim zaľúbená. Je to možné po pár dňoch hneď takto? Čo s tým mám robiť? Mám mu to povedať?
áno, dá...
Dá....a už sme spolu 15 rokov
Je to možné. Keď je to ten pravý, tak to vieš.
Áno dá
Skôr je to nejaké poblúznenie z "hormónov". Láska to nie je (ale môže z toho byť)
Aj na prvý pohľad! Po 2xtyzdnochcsme išli spolu na dovolenku. Keby mi to kedysi niekto povedal, poslal by som ho k psychiatrovi 😁😂...
Jasne, da
Da sa aj skor, ja som jedneho svojho byvaleho, prvy poriadny vztah, stretla na ulici. Naozaj len som ho zbadala iduc okolo a ostala som ako zmagnetizovana. Dali sme sa do reci a potom dokopy a normalne to bol pekny vztah, mali sme sa velmi radi. Nikdy by som tomu neverila, keby som to nezazila, ale odvtedy viem, ze laska sa da spoznat aj v sekunde.
...áno, žena to vie v priebehu sekundy. Je to zaujímave, ale áno, vie to hneď vycítit 🙂 A v podstate, ak ten chlap nie je lol, je akčný, imponuje, tak sa rozbieha chémia a už to ide 🙂
Super, gratulujem 😉
...nie nie nie, v žiadnom prípade mu nič také nehovor, že si zamilovaná. To by si pokafrala. Chlap musí mať pocit, že ta dobýva, inak prestaneš byt zaujímavá, budeš pre neho lacná korisť. Chlap toto nepotrebuje počuť takto po par dňoch. Myslím si, že nie je lol a vidieť to na tebe dostatočne, že prejavuješ o neho záujem. Hlavne neponáhľať na sex i keď určite by si veľmi rada. I keď je krásne čo cítiš, tak pomaly, vychutnávať 😉
Mne sa to stalo len z jedneho pohladu do oci.....
chlapovi by som to nikdy prvá nepovedala
A načo mu to povedať?

Áno je to možné. Nehovor mu to, ak to on necíti podobne, bude cítiť tlak alebo Ta len využije. Ved si užívaj co je, trávte spolu čas, vyznávať lásku si môžte aj neskôr, či?