icon

Dali by ste šancu mužovi, ktorý mal pomer s vydatou ženou?

Včera o 22:15

Dali by ste sancu na pohlad milemu, chapavemu,empatickemu chlapovi - poznam ho dlhsie osobne,zo zoznamky.
Jediny hacik je,ze mal dvakrat pomer s vydatou ženou.
Nebol by to ore vas riadny red flag?

Strana
z2
anonym_34d3ab
Včera o 22:18

Je to diskutabilné lebo možno aj on sám keď bol zadaný mohol podvádzať

anonym_b28399
Včera o 22:19

Nie, nedala.

autor
Včera o 22:21
@anonym_34d3ab

Je to diskutabilné lebo možno aj on sám keď bol zadaný mohol podvádzať

@anonym_34d3ab vraj nepodvadzal, ale ruku do ohna za to dat nemozem

anonym_c613bb
Včera o 22:21

@anonym_autor načo toto niekto veša na nos perspektívnej partnerke? Sú veci s ktorými sa netreba chváliť. Ale určite to nie je dôvod aby som mu nedala šancu. Myslíš ze chlap ktorý nespal s vydatou je zárukou že je lepší?

anonym_34d3ab
Včera o 22:22
@anonym_autor

@anonym_34d3ab vraj nepodvadzal, ale ruku do ohna za to dat nemozem

Tak to určite ruku do ohňa dať nemôžeš a aj ja aj ty aj hocikto môže povedať že niečo neurobil a opak je pravdou

autor
Včera o 22:26
@anonym_c613bb

@anonym_autor načo toto niekto veša na nos perspektívnej partnerke? Sú veci s ktorými sa netreba chváliť. Ale určite to nie je dôvod aby som mu nedala šancu. Myslíš ze chlap ktorý nespal s vydatou je zárukou že je lepší?

@anonym_c613bb nie je, len tu je otazka, ci ma nejake moralne zábrany,alebo s nim budem a urobi mi to iste

anonym_c6e128

Red flag ze si zacina s vydatymi zenami.
Double red flag, ze toto vesia na nos potencialnej frajerke.

autor
@anonym_34d3ab

Tak to určite ruku do ohňa dať nemôžeš a aj ja aj ty aj hocikto môže povedať že niečo neurobil a opak je pravdou

@anonym_34d3ab áno

anonym_c613bb
Včera o 22:44
@anonym_autor

@anonym_c613bb nie je, len tu je otazka, ci ma nejake moralne zábrany,alebo s nim budem a urobi mi to iste

@anonym_autor riešiš blbosti. Spal s vydatou. Nepodvadzal ženu. Ta žena podvádzala muža. On si užil, a?
Radšej sa zameraj na podstatnejšie veci. Spoznávajte sa.

lentakyterapeut
Včera o 22:44

Red flag napises a stratim zaujem.

enmery
Včera o 22:45
@lentakyterapeut

@lentakyterapeut Chvalabohu, tak neotravuj.

anonym_7281fe
Včera o 22:53

nedala

anonym_4f9f7c
Včera o 23:36
@anonym_c613bb

@anonym_autor riešiš blbosti. Spal s vydatou. Nepodvadzal ženu. Ta žena podvádzala muža. On si užil, a?
Radšej sa zameraj na podstatnejšie veci. Spoznávajte sa.

@anonym_c613bb výhovorka na ospravedlnenie sa vždy nájde, vedel že týmto rozbíja manželstvo a mal to na háku, sledoval len svoje uspokojenie
podobne sa môže zachovať aj voči nej

lentakyterapeut
Dnes o 00:45
@enmery

@lentakyterapeut Chvalabohu, tak neotravuj.

@enmery preco musis ukazovat svoju hlupost ?

anonym_9d0394
Dnes o 00:46

Mozno prisiel na to preco to robil a uz to robit nebude.. mozno bude s tebou a popri bude mat pomer s vydatou. Ja realne poznam ludi co toto bavi! Mat milenca, milenku, je to pre nich adrenalin a vraj korenie zivota 🤮. Na druhej strane ja som si isty cas tiez pritahovala len zenacov, uz som bola zufala, normalny chlap ma neoslovil v tom case. Musela som si vyjasnit sama so sebou veci aby som sa niekam pohla, preto by som ho hned neodsudila ale urcite si na neho davala vacsi pozor 😉

anonym_666319
Dnes o 06:31

Ano, on bol zrejme nezadany. Moralne zabrany mali mat tie vydate zeny, nie on. Ale zalezalo by aj od toho, ako sa k tomu vyjadruje on.

jimbean
Dnes o 06:34

Mas tolko napadnikov, ze nimi mozes plytvat? Nemusel ti to vobec hovorit, on nikoho nepodvadzal, to ta druha strana. Ak chces hladat a najst red flagy, tak ich najdes v minulosti kazdeho cloveka, aj vo svojej.

zeldia
Dnes o 06:37

@anonym_autor na mňa je neako moc pravdovravný😂 mne by ani tsk nevadilo s kým spal ale že to rozoberá verejne. Aj o tebe to bude hovoriť? Spal som s dvoma vydatými a jednou čo sa na mňa pytsla z MK.

autor
Dnes o 07:02
@anonym_666319

Ano, on bol zrejme nezadany. Moralne zabrany mali mat tie vydate zeny, nie on. Ale zalezalo by aj od toho, ako sa k tomu vyjadruje on.

@anonym_666319 ale aj on podla mna mal nejake mat, to mu nevadilo,ze nici niekomu rodinu?

autor
Dnes o 07:02
@zeldia

@anonym_autor na mňa je neako moc pravdovravný😂 mne by ani tsk nevadilo s kým spal ale že to rozoberá verejne. Aj o tebe to bude hovoriť? Spal som s dvoma vydatými a jednou čo sa na mňa pytsla z MK.

@zeldia no ved toto, bude o mne hovorít,ukazovat fotky, hovoril ktora aka bola v posteli, alu mala postavu ci prsia :D

autor
Dnes o 07:03
@jimbean

Mas tolko napadnikov, ze nimi mozes plytvat? Nemusel ti to vobec hovorit, on nikoho nepodvadzal, to ta druha strana. Ak chces hladat a najst red flagy, tak ich najdes v minulosti kazdeho cloveka, aj vo svojej.

@jimbean ale tak toro je do istej miery red flag, ja tiez nejake red flagy mam

autor
Dnes o 07:03
@anonym_4f9f7c

@anonym_c613bb výhovorka na ospravedlnenie sa vždy nájde, vedel že týmto rozbíja manželstvo a mal to na háku, sledoval len svoje uspokojenie
podobne sa môže zachovať aj voči nej

@anonym_4f9f7c toho sa obávam

autor
Dnes o 07:04
@lentakyterapeut

@lentakyterapeut preco? A nie je to red flag?:D

huxy
Dnes o 07:19
@anonym_autor

@anonym_666319 ale aj on podla mna mal nejake mat, to mu nevadilo,ze nici niekomu rodinu?

@anonym_autor presne ako píšeš. Aj keď on sám nepodvádzal, bol účastníkom nevery. Žiadne morálne hodnoty, to by nebol muž o ktorého by som stála.

moonlight1210
Dnes o 07:25
@jimbean

@jimbean coho ma urcite malo, je zivot. Ma len jeden, takze si treba rozmysliet, na koho nim bude plytvat.
Vrhnut sa do vztahu s niekym, len preto, ze mozno potom uz ziaden zaujemca nebude a minut roky na trapenie, to je ovela horsie, ako zit sama.
To uz radsej byt vyberava, aj ked moznosti je malo.

Ak nevie muz rozmyslat, musi za nich oboch zena.

terezia74
Dnes o 07:26

@anonym_autor ja som asi už stará, ale mne tak neskutočne prekáža to pomenovanie red flag v každom tvojom príspevku 🤦

jimbean
Dnes o 07:27
@moonlight1210

@jimbean coho ma urcite malo, je zivot. Ma len jeden, takze si treba rozmysliet, na koho nim bude plytvat.
Vrhnut sa do vztahu s niekym, len preto, ze mozno potom uz ziaden zaujemca nebude a minut roky na trapenie, to je ovela horsie, ako zit sama.
To uz radsej byt vyberava, aj ked moznosti je malo.

Ak nevie muz rozmyslat, musi za nich oboch zena.

@anonym_autor Kazdy ma "red flagy", nikto nebude 100% zapadat do tvojho vysnivaneho konceptu. Otazka je pocet, zavaznost a aj to, ci bude chyby opakovat. Ak bol v mladosti niekto proutnik a uziva si, neznamena to, ze ak to robil v nejakom veku, ze nedospel a stacilo. Ale to sa na prvy pohlad zistit neda.
@moonlight1210 ano, zivot je jeden a preto nim ludia plytvaju, ze 10 rokov hladaju top dokonaleho, az zistia, ze top nikto nie je, ani ony a normalni ludia sa medzi tym davno usadili a jej zostali akurat oci pre plac... 🙂

anonym_6585da
Dnes o 07:54

Moj partner mal tiez takto 2x dlhorocne a preto aj ostal slobodny. Nadsena som z toho nebola, ale uz sme spolu dlho a tiez mam nejaku minulost.

moonlight1210
Dnes o 07:56
@jimbean

@anonym_autor Kazdy ma "red flagy", nikto nebude 100% zapadat do tvojho vysnivaneho konceptu. Otazka je pocet, zavaznost a aj to, ci bude chyby opakovat. Ak bol v mladosti niekto proutnik a uziva si, neznamena to, ze ak to robil v nejakom veku, ze nedospel a stacilo. Ale to sa na prvy pohlad zistit neda.
@moonlight1210 ano, zivot je jeden a preto nim ludia plytvaju, ze 10 rokov hladaju top dokonaleho, az zistia, ze top nikto nie je, ani ony a normalni ludia sa medzi tym davno usadili a jej zostali akurat oci pre plac... 🙂

@jimbean ak sa zene nezdali dost vtedy, neboli by nikdy. To je len spomienkovy optimizmus a prenasanie na druheho svojej predstavy Co by bolo keby.
Nie, nebolo by nic a nefungovalo by to.

Ak to dotycny niekam v zivote neskor dotiahol, je skvely manzel, ci sa zmenil, tak to bolo prave preto, ze zil inak a neboli sme spolu. Takze rozmyslat, ze som vyberala a prehlupila, ked som mala moznost byt s nim, je samo o sebe nezmysel. Lebo v nasom pribehu spolu mohol byt ten vyvoj uplne iny a toxicky.

Kazdopadne myslenie v intenciach “Mas tolko napadnikov, ze nimi mozes plytvat?” je hlupost. Znie to ako No nic, vyberiem si teda aspon to mensie zlo.

Nejde o hladanie dokonalosti. Ale toho, ktory zapasuje k tvojim nedokonalostiam. Ked to tak necitis, nema zmysel to silit. Nebude to fungovat.
Je to ako kupit aspon daku vec, a potom kazdy den, co na nu pozeras rozmyslat, ako ju chces radsej vymenit a skoda minutych penazi.

jimbean
Dnes o 08:02
@moonlight1210

@jimbean ak sa zene nezdali dost vtedy, neboli by nikdy. To je len spomienkovy optimizmus a prenasanie na druheho svojej predstavy Co by bolo keby.
Nie, nebolo by nic a nefungovalo by to.

Ak to dotycny niekam v zivote neskor dotiahol, je skvely manzel, ci sa zmenil, tak to bolo prave preto, ze zil inak a neboli sme spolu. Takze rozmyslat, ze som vyberala a prehlupila, ked som mala moznost byt s nim, je samo o sebe nezmysel. Lebo v nasom pribehu spolu mohol byt ten vyvoj uplne iny a toxicky.

Kazdopadne myslenie v intenciach “Mas tolko napadnikov, ze nimi mozes plytvat?” je hlupost. Znie to ako No nic, vyberiem si teda aspon to mensie zlo.

Nejde o hladanie dokonalosti. Ale toho, ktory zapasuje k tvojim nedokonalostiam. Ked to tak necitis, nema zmysel to silit. Nebude to fungovat.
Je to ako kupit aspon daku vec, a potom kazdy den, co na nu pozeras rozmyslat, ako ju chces radsej vymenit a skoda minutych penazi.

@moonlight1210 ludia sa hlavnymi crtami nemenia, max niektore obrusia. Dokazom su diskusie, ako ho chcela zmenit a ... 🙂 Ten isty clovek sa sprava podobne v kazdom vztahu. Pracant zostane pracantom a lenivec lenivcom.

Strana
z2