icon

Definícia manipulátora

21. feb 2025

Čo definuje manipulátora?

autor
Autor odpoveď zmazal
domkakvet
21. feb 2025

Ano je to manipulator, ale taky musel byt uz aj davno pred tym. Za osem rokov sa to uz muselo prejavit aj skor.

mandzula
21. feb 2025

Je jedno, ci je alebo nie je manipulator, je proste hnup.

damira90
21. feb 2025

Narcisko ..utrapenec. je plny komplexov lebo mu vsetko vadi a musi ta do....ť. az ked snim nebudes zistis co si mala vedla seba.

barka1
21. feb 2025

Naco tieto snahy o definicie?
Teraz je tu velmi moderne vsetky problémy vo vztahoch hadzat na "narcistov a manipulátorov" a podobné privlastky. A zena sa hned citi lepšie, ak jej chlap dostane takuto nálepku.
Mate krizu vo vztahu, on sa začal snažit, ty sa už snažit nechceš. Sama píšeš, že nie si idealna (tak ako nikto). Takže pravda bude asi niekde uprostred.
Máte dve deti. Tak si rozmysli, či chceš este nieco urobit so vztahom, alebo ho ukončit, tak, ako ti tu vacsina zien poradí.

kylie1983
21. feb 2025

Za mna je manipulátor. A hlavne nezabúdaj, ze deti si z toho vášho/jeho správania spravia vzorec, ze tak to ma byt. Takze kvôli ním hlavne by som to riešila, ked uz teda tebe to toľké roky “nevadí”

lonely66
Odpoveď bola odstránená
123nikolaa123
21. feb 2025

Nesnaž sa to definovať, nič ti to nevyrieši…

123nikolaa123
21. feb 2025

Nevidím to až tak strašne, skôr akoby bežné problémy vo vzťahu…

autor
Autor odpoveď zmazal
kylie1983
21. feb 2025

Máte deti dievčatá ci chlapcov

123nikolaa123
21. feb 2025

Poviem ti pravdu, rovnako som to videla ja, že toto nie je zdravé prostredie pre výchovu dieťaťa, preto som ukončila vzťah po 17 rokoch, ale skratka mi to z tvojho príspevku tak neprišlo

michal_dr
21. feb 2025

@autorka

Kritizovať, vulgárne nadávať... hm, máte to veľmi zaujímavý vzťah/nevzťah.

Povedal by som, že si ta tvoj partner "neváži" čo znamená len jedno... ľahostajnosť a to je v podstate koniec.
Neviem, nech sme mali s ex nezhody, nikdy, nikdy sme si nepovedali hanlivého slova voči sebe. Je to rešpekt a úcta jeden voči druhému. U mňa tu v tomto bode končí zmysel, pretože to je dosť cez čiaru.

@autorka, ty však sama najlepšie vieš, sama si určuješ hranicu, kedy "dosť"...
Vzťah je okrem iného vážiť si jeden druhého, podporiť, pomôcť, podržať, byť oporou... nepoznám tvojho partnera/manžela, z toho čo však píšeš... si mu ľahostajná.

Rozhodnutie je len na tebe samej...

BLOW - It's All a Lie (Live at Studio Ferber)

https://www.youtube.com/watch?v=KTqA4AIgSpc
biba_18
22. feb 2025

@barka1 kríza vo vzťahu lebo on jej nadáva keď niečo nie je podľa jeho vkusu, no hej…

biba_18
22. feb 2025

@123nikolaa123 tebe bežne muž vulgárne nadáva?

damira90
22. feb 2025

Bordel mu vadi....ak zacal sním s upratanim..pranim.napr ty si uz nebudes dovolit odddychnut ... len tak, ani doma. On to bude uz videt...clovek sa mení účelovo ,podstata co si vsima je v ňom len otazka kedy buchne zas. Inak deti to vidia....

anketkarka
22. feb 2025

Ste pekná dvojica. Obaja. Pre mňa toto je už mŕtvy vzťah kde si ani jeden neváži toho druhého. On sa aspoň snažil to zachrániť a zmeniť sa ako si to vraj chcela. Ale robiš z neho asi často debila, lebo on si to dá a dovolí Ti to. Druhého takého debila asi ťažko nájdeš. On je aspoň ochotný Ti toho debila robiť. Ty si ale dospela k bodu, keď nie si ochotná s debilom spávať. Konečná.

autor
Autor odpoveď zmazal
anketkarka
22. feb 2025

@autorka prepač, to nemal byť útok na Teba. Vychádzam z toho, čo si napísala. Podľa mňa ste sa našli. Zrkadlíte jeden druhému, čo potrebujete. Obaja si nevážite toho druhého. Ty si to už zabalila, lebo on sa aspoň snažil o záchranu. Veľmi by som sa čudovala, keby ste toto rozchodili a boli spolu ešte šťastní