icon

Divný pocit z blízkeho kontaktu priateľovej sestry?

Dnes o 15:01

Mam priatela a ked som u nich tak jeho sestra ho casto objima hladka po hlave po chrbte a dava mu po zadku. Ja sa citim pritom divne. Nie je to ziarlivost ale proste citim sa pritom cudne..je take spravanie bezne ?

viestta
Dnes o 15:07

@anonym_autor bezne to nie je. Ak ti to vadi, tak jej to povedz.

motylik2559
Dnes o 15:09

@anonym_autor Ahoj a jeho sestra okrem tohto sa este ako sprava? Nie je taka, ze az nezdravo na brata naviazana? Samotne to co si opisala mi normalne nepride a kebyze nevies o tom,ze je to jeho sestra, tak si pomyslis, ze ohrdnuta milenka, ktora sa o nieco snazi🙈😄 Kazdopadne, skus ich spravanie, alebo aspon tej sestry jeho viac rozvinut, ale za mna toto normalne celkom nie je.

autor
Dnes o 15:11
@motylik2559

@anonym_autor Ahoj a jeho sestra okrem tohto sa este ako sprava? Nie je taka, ze az nezdravo na brata naviazana? Samotne to co si opisala mi normalne nepride a kebyze nevies o tom,ze je to jeho sestra, tak si pomyslis, ze ohrdnuta milenka, ktora sa o nieco snazi🙈😄 Kazdopadne, skus ich spravanie, alebo aspon tej sestry jeho viac rozvinut, ale za mna toto normalne celkom nie je.

@motylik2559 no priatel ked ma zoznamoval tak povedal ze dolezite je aby ma jeho sestra prijala lebo ze nanho ziarli ked ma priatelku.

bomba36
Dnes o 15:20
@anonym_autor

@motylik2559 no priatel ked ma zoznamoval tak povedal ze dolezite je aby ma jeho sestra prijala lebo ze nanho ziarli ked ma priatelku.

@anonym_autor rodinná hra na 6
Daj mu radšej zavčasu zbohom, lebo toto je na hlavu.

anonym_75adf8
Dnes o 15:21
@anonym_autor

@anonym_autor niektoré rodiny sú viac kontaktné, ale táto bude sibnuta Žiarliť na brata je choré.Ved by jej malo záležať, že má frajerku a je šťastný
Akú má mamu?majú aj otca či brať jej nahrádza otca

anonym_c6016b
Dnes o 15:22
@anonym_autor

@anonym_autor po tomto príspevku nieje divná len sestra, ale aj tvoj priateľ.

selest
Dnes o 15:31

Niektore rodiny su kontaktnejsie ale tak normalne. Tu mi pride ze sestra ziarli ze brat venuje pozornost niekomu inemu a takto s tebou "sutazi". Mala som chvilu takeho priatela a bolo to divne veru, doteraz neviem co to mali za vztah🤐

motylik2559
Dnes o 15:31
@anonym_autor

@anonym_autor Pre Boha! Opicia laska k vlastnemu bratovi? Tak to je chore. Autorka, ked spolu ostanete, tak v prvom rade si musi narobit poriadky so sestrou tvoj partner, lebo inak vam ona bude zasahovat do vztahu tak,ze vam ho moze zial aj znicit😐

anonym_7d6d61
Dnes o 15:52

No ty kokos 🤣🤣🤣 sestra ktorá žiarlí na brata, ktorý má priateľku
A nie, normálne to nie je a dala by som to patrične najavo

sova7
Dnes o 16:02
@anonym_autor

@anonym_autor to je trochu divné. Ale hlavne že ty si s tým v pohode mi s ním nie sme. Ja by som ho nechala sestre po tejto vete

domkakvet
Dnes o 16:57

@anonym_autor jeho sestra na teba ziarli, no dost chore a jeho vyjadrenie na to, lepsie utekat.

bomba36
Dnes o 17:10
@anonym_c6016b

@anonym_autor po tomto príspevku nieje divná len sestra, ale aj tvoj priateľ.

@anonym_c6016b a aj autorka keď na to pristúpila a nekopla ho do riti hneď ako vyslovil tú vetu o prijatí 😂

alienkami
Dnes o 17:12

Aký je medzi nimi vekový rozdiel?

cacianka
Dnes o 17:14
@motylik2559

@motylik2559 aj mne hneď vyrazilo poistky že je príliš na neho naviazaná, lebo majú niečo psycho, a ešte dáva najavo priateľke, že patrí jej , vlastní ho a len tak ľahko ho frajerke neprepustí. Jej správanie, obchytkavanie brata mi nepríde v poriadku, je príliš intímne, až lascívne. Dáva najavo svoju silnú prevahu - jaaaa som sestra kto je viac

alickapusinka
Dnes o 17:15

Nepisala si to už nahodou pred časom že ta sestra je chora a toto robí s tebe je to neprijemne že je mentalne postihnuta. A bude sa musieť jej brať o nu postarať ak sa rodičia pominu.Ak to nie je tvoj prípad tak zrejme bude asi na ženy.

motylik2559
Dnes o 17:22
@cacianka

@motylik2559 aj mne hneď vyrazilo poistky že je príliš na neho naviazaná, lebo majú niečo psycho, a ešte dáva najavo priateľke, že patrí jej , vlastní ho a len tak ľahko ho frajerke neprepustí. Jej správanie, obchytkavanie brata mi nepríde v poriadku, je príliš intímne, až lascívne. Dáva najavo svoju silnú prevahu - jaaaa som sestra kto je viac

@cacianka Asi tak, no otras😄 Az mi je luto autorky, ale byt nou, ak si jej partnet nespravi poriadky s doslova milovanou sestrickou, tak by som mu radsej dala bye bye nez znasat do buducna zvratene chvile a rozbroje od tej psychosky😁

anonym_7bff8d
Dnes o 17:30

@anonym_autor Ahoj. Nie si jediná. Aj môj - už manžel ma takýto chorý vztah so sestrou resp.ona s nim. Ona by s nim najradsej spavala, keby mohla. Same dotyky, neznostky, skrabkanie, hladkanie - jednoducho na grc. Vyriesila som to tak, ze sa s nou uz absolutne nestykam zopar rokov.

cacianka
Dnes o 17:39
@motylik2559

@cacianka Asi tak, no otras😄 Az mi je luto autorky, ale byt nou, ak si jej partnet nespravi poriadky s doslova milovanou sestrickou, tak by som mu radsej dala bye bye nez znasat do buducna zvratene chvile a rozbroje od tej psychosky😁

@motylik2559 podľa mňa je ok ak majú súrodenci dobrý vzťah, objatie na privítanie po dlhšom čase, aj pobuchat po chrbte občas v štýle čau krpec, ako keď boli malí, alebo keď jej on šplechne čau ségra, vybuchlo ti fén? Drobnosti občas. Ok. Ale keď už autorka píše sem, tak je to horšie ako zlé.
Chce to rozhovor s frajerom, či si uvedomuje prehnane prejavy intimity medzi súrodencami, nechcem preháňať, ale obrazne - malý krok od incestu... Podľa jeho reakcie a následného správania 🤷🤷

enmery
Dnes o 17:46

Táto žena neprijme nikdy žiadnu, môžeš sa postaviť aj na hlavu. Tento chorý vzťah sa budoval celý ich zivot, kvôli Tebe ho ona ani on nezmení, keďže ti toto povedal a co teraz?Bud to budeš akceptovať alebo pôjdeš ďalej a necháš ho prepnutej žiarlivej sestričke.

sisska96
Dnes o 17:47

Fuha choré

motylik2559
Dnes o 17:49
@cacianka

@motylik2559 podľa mňa je ok ak majú súrodenci dobrý vzťah, objatie na privítanie po dlhšom čase, aj pobuchat po chrbte občas v štýle čau krpec, ako keď boli malí, alebo keď jej on šplechne čau ségra, vybuchlo ti fén? Drobnosti občas. Ok. Ale keď už autorka píše sem, tak je to horšie ako zlé.
Chce to rozhovor s frajerom, či si uvedomuje prehnane prejavy intimity medzi súrodencami, nechcem preháňať, ale obrazne - malý krok od incestu... Podľa jeho reakcie a následného správania 🤷🤷

@cacianka Veru🙈 dojde mi tej sestry spravanie docela zvratene, a teda sa cudujem ako aj reagoval autorkin partner, ze si musi sestru ziskat🤦‍♀️ Teraz mi len tak napadlo😂🙈, ze nakoniec si ju autorka tak ziska, ze bude sestra osahavat aj autorku😂🙈🙈 (vtip, aj ked v tomto pripade mozno aj realny🙈)

anonym_48b1c7
Dnes o 18:39
@anonym_7bff8d

@anonym_autor Ahoj. Nie si jediná. Aj môj - už manžel ma takýto chorý vztah so sestrou resp.ona s nim. Ona by s nim najradsej spavala, keby mohla. Same dotyky, neznostky, skrabkanie, hladkanie - jednoducho na grc. Vyriesila som to tak, ze sa s nou uz absolutne nestykam zopar rokov.

@anonym_7bff8d Tvoj manzel asi tiez nebude uplne ok, ked jej to dovoli. On nevie otvorit usta? Preboha. Akoze sorry, mne by sa zhnusil a uz absolutne by som si nikoho takeho nebrala.

autor
Dnes o 19:54
@alienkami

Aký je medzi nimi vekový rozdiel?

@alienkami 15 rocny ona je mladsia

anonym_5dd2c0
Dnes o 20:35

Je to čudné.Cudne by bolo ak by sa tak správa aj on ku nej