Dlhoročný kamarát prezradil moje tajomstvo. Čo teraz?
Ahojte baby, mám dlhoročného kamaráta s ktorým sa poznám veľmi veľa rokov, sme len kamaráti, nič iné, ale máme voči sebe dôveru a veľa krát sme mali veľmi osobné rozhovory medzi sebou. On o mne vie veci a ja o ňom, ktoré nevedia ani naši najbližší. Každopádne zistila som že vyzradil jedno moje dôverne tajomstvo inej osobe a ja neviem ako sa voči nemu zachovať. On to zatiaľ nevie že to vie... Ako by ste sa zachovali vy? Som osoba 30+ ročná, ide o to že možno sa vám bude zdať že riešim škôlkarské veci, ale jednoducho som voči nemu stratila dôveru. Veľa kamarátov nemám, a on patril medzi tých na prvom mieste....
Kamarát je človek ktorému veríš ja by som sa ho otvorene opýtala prečo to spravil v kamarátsve je otvorená diskusia nieje to tvoj muž nemusíš chodiť okolo neho požpičkách
rozhodne by som chcela dôkladné vysvetlenie, prečo to urobil. Od toho by sa odvíjala dôvera/nedôvera v budúcnosti, ale aj keby som prípadne jeho vysvetlenie pochopila, asi by som bola v budúcnosti v rozhovoroch s ním opatrnejšia. Samozrejme, závisí to aj od toho, aké závažné bolo prezradené tajomstvo
Ponaucenie pre teba, ze mas byt opatrna v tom, co s kym zdielas. A pokial je to skutocne sukromna vec, ktora ked sa dostane na verejnost, tak Ti moze napriklad sposobit problemy, doporucujem Ti to nehovorit nikomu. Vyzradil dovernu vec, dovera je prec. Aspon u mna by to tak bolo a dost by som sa obavala o to, ze povie aj dalsie veci.
Keď niekomu niečo povieš, vždy je šanca,že to povie len jednej osobe..tá ďalšia tiež len jednej. Okolnosti prečo bývajú rôzne. Nemusí to byť úmysel tebe ublížiť .
Nič by som nehovorila. Načo?Už sa to neodstane a budete sa obidvaja cítiť zle.
Máš poučenie do budúcna,,že nikomu nepovedať,ak chceš udržať tajomstvo na 100%.

Áno, stratila by som dôveru, ale najprv sa ho na to opýtaj.