Dni plné lásky a náhle konflikty
Som zmätená z partnera. Sme spolu už roky vo vzťahu takže sa dokonale poznáme, lubime sa a samozrejme viem, že vo vzťahu sú dobre aj zle dni, obdobia. Nemali sme nikdy nejaké väčšie problémy. On je úžastny človek, nemá veľa zlých stránok ( aspoň nie take, čo by mne prekážali). Neviem ale, či som ja vekom viac precitlivena no pozorujem už dlhšie správanie, ktoré sa mi vôbec nepáči. Mame super krásne dni, plne lasky vtedy som v siedmom nebi, teším sa ako to mame krásne medzi sebou a teším sa čo prinesie budúcnosť, teším sa na každý další deň, aj on je uplne ideálny. A potom takpovediac z ničoho nič príde nejaký impulz z mojej strany ( niečo, čo chcem s ním komunikovať, riešiť) a pokial to nie je po jeho, tak zostane nepríjemný v zmysle že uniká komunikacii, ma odstup kľudne sa neozve počas dňa, nemá záujem riešiť to…ja naopak si poviem že ako sme včera mohli mat tak krasny deň a dnes on na to zabudol už? Ako iny človek? Nechodme do extrémov zase, nemá žiadnu psychickú poruchu ani rozdvojenu osobnosť to nie je zas take😀.
Iba neviem, či je to normálne a či sú chlapi takí. Dám príklad jednalo sa o jeden výlet spoločný rodinný a do poslednej chvíle sme ho nekomunikovali, v akom termíne to teda je ( vedela som zhruba kedy lebo dohadoval to s jeho rodičmi ale nebolo to nič záväzne, žeby ame museli ísť v konkrétny deň). Nakoniec som sa dozvedela že to už dohodol na konkrétny deň a ja som mu povedala, že až o deň neskôr môžme ísť ( mala som ešte niečo zajednane na ten druhý deň ráno).
Opakujem bol to výlet kde my sme sa mohli pridať kľudne aj o ten deň a nič by sa nestalo a on zase, že nie, ideme ten deň čo povedal on. Tak som mu to slušne vysvetlila v sms že ja môžem až potom, že neboli sme dohodnuti vyriešme to nejak k spokojnosti oboch strán, aj tak som tam nechcela byt tak dlho… a on na mna doslova vyletel nenapísal nič k veci iba zanadával že on na toto nemá čas a nervy atd a bolo po komunikacii. Uplne sa to dalo v pohode vyriešiť a mne zase prišlo ľúto, že včera krasny deň a dnes toto, ako môže tak prepnúť. Všímam si to pravidelne a je mi z toho smutno, lebo aj mu to poviem a nedochádza ku komunikacii ani náprave . Nepredstavujem si to takto, že nikdy neviem čo ma další deň čaká.
@anonym_autor nie je to normálne, a áno veľa mužov nevie komunikovať. Zbytočne sa upínaš na tie pekné chvíle. Vtedy asi ide všetko podľa jeho plánov, že? A nepoznáte sa ani zďaleka dokonale. Koľko rokov trvá teda vzťah?
@anonym_autor a takto sa správa celé roky?
Kolko mate rokov?
neblahaj si, ze je psychicky v poriadku.. nie je
@anonym_autor pochybujem, ze vam to funguje, tych zlych dni bude urcite viac ako tych dobrych.
@anonym_autor Proste jevto typický chlap. Chce aby bolo po ňom. A všeobecne chlapi nevedia komunikovať ako očakávajú ženy ,ani im to nemyslí ako ženám a ani to nemajú potrebu všetko riešiť ako ženy.
Vidím to denne v práci, vo vzťahoch aj počúvam id žien v okolí. Aj keď to väčšina neprizná.

A povedala si mu dopredu, ktore dni mozes a ktore nie? Aby sa vedel aj on zariadit a nic neriesil?