icon

Do ktorej hodiny prijímate dnes návštevy?

1. apr 2024

Do kedy /do Kolkáreň hod/príjmate dnes návštevníkov,kupačov?
Sesternica odkázala že prídu. Ona je schopná sa dotrepať aj o 8mej, no mne je to už nepríjemné

Strana
z2
hugigugin
1. apr 2024

Kupači u nás chodia v celej obci do 12:00.
Potom naj hopkaju doma.

klementinka58
1. apr 2024

Iba doobedu po omsi sa u nas nekupe

pribinak
1. apr 2024

Len doobedu chodia svagrovia a susedia. Ale ak by napr prišiel niekto z rodiny a siel by z ďaleka, tak ok

slavomira236
1. apr 2024

Tak zvykne sa chodit doobedu.

sissy27
1. apr 2024

Kupacov / sibacov vobec, navstevy kedykolvek, aj o tretej rano 😅

zuzanka.zuzu
1. apr 2024

akože o 19.38 ti sesternica ešte dala vedieť že prídu? 😂 no 1.velmi rýchle by som im vysvetlila nech už nechodia a 2.sesternica? ani starí rodičia by už neprišli (tým by som to povedala slušnejšie)... a je úplne jedno že máme doma 3r dieťa. inak to nebude ani neskôr.

viestta
1. apr 2024

O osmej vecer sa dotrepe na navstevu len uplny hulvat. Ine je ked sa dohodne vecerna oslava, ale toto je uz fakt cez ciaru. Nas by taka navsteva nasla v pyzame

deti95060810
1. apr 2024

tak ja som už v posteli.... 😉
u susedov som videla rodinné návštevy aj poobede ...
my kúpačov len doobeda.

alex49
1. apr 2024

návštevy sa hlásia dopredu a maximálne o piatej by som im otvorila. O osmej už majú smolu.

autor
1. apr 2024

@zuzanka.zuzu nie odkázala ešte na zelený štvrtok, že v pondelok privezie chlapcov na polievačku

bambulka1105
1. apr 2024

Ja tiez len doobeda., ale tento rok sa to poposuvalo.,,krstniatka dosli okolo 14:30., co mi nevadilo a brat so synom asi pred hodinou., ale minali sme sa cely den.,,a tak to vyslo co mi nevadilo., lebo som vedela, ze sa zdrzia chvilu., kedze vedel, ze chodime-mame rezim s detmi a chodime ich ,,riadit” cca v tom case., a povedala som si uz tych 10-20min ked posunueme raz za cas nevadi., no moj muz sa nezdrzal a vybehol nanho,., som sa hambila jak pes zanho :(.,,tak mi to doslo luto., cely den som sa tesila., a on z toho spravil taku ,,vedu”.,a cirkus.,., moj brat bol uzastny ,,zahryzol” si do jazyka a preniesol sa cez to., spolu sme to odlahcili.a otocili temu, vysibali ma a zdrzali sa chvilu a sli🙂.,

aeruginosa
1. apr 2024

Tak ta tvoja sesternica okolo slusnosti ani nesla. Po 20:00 na navstevu prist a este sibat/oblievat..🙄. Ak by mi zavolala, ze je na ceste, rovno by som ju stopla, ze my uz ideme pomaly spat a mame toho po celom dni dost.

gelifil
1. apr 2024

@bambulka1105 este ze brat ma rozum, ked muz je....

simca06022011
1. apr 2024

Doobeda. Sesternici by som napísala ze kupacov o rok
..

kamatopo
1. apr 2024

Moja sesternica chcela prísť kúpať v sobotu. Že aby to chalani postihali🤦😂😂😂. Tak neviem čo je horšie. 🤔

lakebabe
1. apr 2024

My neprijimame vobec 😄 ale o siedmej vecer nam volali kamaráti co bývajú 60 km od nas , ci neprídeme na návštevu , že ich malý by nás chcel vysibat este a im sa už nechce ist 😄 tak niektorí to maju asi bežné aj do desiatej večer 😄

ninusa221
1. apr 2024

Doobeda poobede už len návštevy

autor
1. apr 2024

@kamatopo tiež más podarenú sesternicu

kvietok2012
1. apr 2024

@bambulka1105 ja by som napísala aspon ospravedlňujúcu sms bratovi, mne by to nedalo... 🙃

kamatopo
1. apr 2024

Čo už rodinu si človek nevyberie.🤷. Ja som odmietla. Od kúpania je pondelok. 😉

isis234
1. apr 2024

Do obeda šibú chlapci a poobede dievčatá. Je 1. apríl . Nebol to žart?

nikdenikto
1. apr 2024

Jasné že už neprídu, keď ti napísala že vo štvrtok že prídu a doteraz neprišli 🙈 v príspevku to vyznelo, že ti to napísala pred chvíľou

autor
1. apr 2024

@nikdenikto v minulosti sa stalo že prišli okolo siedmej večer ale to mali jej synovia 5 a 7

ivik4
1. apr 2024

Stale nic ? Uz isto nepridu

ivangeline
1. apr 2024

Chodí sa doobeda.

isis234
1. apr 2024

Koniec. záverečná. Zamkni dvere. Korbáče nech odloží k budúcemu roku. Dobrú noc.

autor
1. apr 2024

@ivik4 o 19:30odchádzali od mojej mamy, a v dedine majú ešte ďalšiu sesternicu

nikdenikto
1. apr 2024

Tak sa poisti a napíš jej, že nevieš či teda mali v pláne sa ešte zastaviť, ale nech sa nehnevá, že si už idete ľahnúť.

zorkahorka
1. apr 2024

My kupacky do 12.h nestihame. Len v nasej dedine moji mali kupaci rodinu obehaju do 11.h, potom rychly obed, potom moja segra v meste a poobede moja rodina v inej dedine. Do posledného domu sme isli asi o pol 3. Vecer o 20.h by sme nesli nika. Ani by som nikoho neprijala

dadka1997
1. apr 2024

Sorry ale mi uz vecer o 8 mame kľud a ideme spať.. nebavila by som sa vobec ani trošku

Strana
z2