Dokázali by ste mať vzťah s mužom v ženských šatách?
Moja posledná skúsenosť zo zoznamky..Chlap,45-ročný,rozvedený, s 8 a pol ročnou dcérou..Hneď v prvej správe,čo mi napísal,bolo,že hľadá spriaznenú dušu,ale má "tajomstvo"..Hneď mi blikali kontrolky 🙈 Keď som teda chcela objasnenie,vyliezlo z neho,že "má rád aj ženskú módu" 🙈 Ale teda,že iba v súkromí (to ma malo asi potešiť 🤦🏻♀️). Poďakovala som sa mu,že mi to napísal hneď na začiatku a ušetril mi tým čas,ale že teda si nebudeme rozumieť. A odvtedy sa zamýšľam nad tým,či reálne sú ženy,ktorým niečo takéto nevadí a nemali by problém mať vzťah s takýmto mužom? Teda viem minimálne o tretej manželke Brzobohatého,ktorá s ním ešte v pohode aj na verejnosť ide,keď je prezlečený za ženu,ale vy by ste sa k tomu ako postavili? Len podotýkam,že téma nie je fake,ani nie som troll,len ma naozaj zaujímajú názory iných žien..
Tak za mňa by šlo najmä o samotný dôvod, prečo si tie veci dotyčný oblieka. Teda ci tu ženskú módu má rád len preto, ze sa mu páči odev samotný, alebo ho aj vzrušuje to, keď sa oblečie za ženu.
Okrem toho je možné sa prezliekat do šiat opačného pohlavia len kvôli pobaveniu iných (Peter Marcin ako pani Mária je legendárny, rôzne travesty zábavné šou ).
Nevadilo by mi to. V niektorych kulturach je transvestizmus uplne normalny, to len tu je hned kazdy kvoli tomu uchylak alebo gej 😂
Tebe co na tom vadi?
Jedine na co by som si dala pozor by bolo ci ma vyriesenu svoju rodovu identitu.
@1ryba zeny v nohaviach a sakach ta nedvihaju zo stolicky? To predsa nie je ,,zenske"
A neverila by som mu, ze to je jeho jediné tajomstvo v tomto smere.
Mne by pripadal malo muzny, labilny, a takisto predstava, ze mu moze hrabnut aj v inom smere by mi nedovolila vobec nad vztahom s takym muzom uvazovat.
Tak, ak by sa iba obliekal...ale ak by začal aj artikulovať alebo sa inak prejavovat ako žena, to by som nedala
Nie nie a nie
Mam rada chlapov co majú testosterón a radšej budú chodiť v monterkach okolo domu ako v mojich tangacoch.
Keby si videla ako sa doma obliekam ja, tak tie ženské veci sú ešte v pohode :D
Vadilo. Žiaľ. Aši preto, ze sa cíti alebo chce cítiť ako žena. To nie je tom, že sa mu oaci ženská móda.
NIKDY
@lubossi daj fotku🙂
Jasné, že by mi to vadilo, hneď by som s tým ,,úchylom,, ukončila akýkoľvek kontakt, lebo toto normálne nie je...
Nuž, aj keby mal takýto chlap úplne jasno vo svojej sexualite, na mňa to posobilo tak silné nemuzne, že by to zničilo môj záujem o neho ako partnera...
Neverila by si, kolko Influ a hercov to robi, a ano aj na Slovensku a ano, aj v súkromí … polku z nich by ste prestali sledovat 😉
Nevadilo
Pre mňa osobne by to bol red flag, hodnotila by som to, že je úchyl, aj tolerancia má svoje limity
@maranta_leuconeura na mužov môže žena v mužských šatách pôsobiť sexi.
Muž v lodičkách a šatách pôsobi skôr vtipne a vlastne pre drvivú väčšinu úplne ale uplne anti-sexi.
Na mňa by taký chlap posobil rovnako ako ufnukany, nesamostatny a slabossky chlapik.. proste taká dokonalá paródia na chlapa.
@maranta_leuconeura hej ale pre klasicku hetero zenu to znizuje chut na sex s takym chlapom na nulu😁
Reálne poznám takého u nás v meste. Je to každého osobná vec co doma robí. Je mrte párov, žien, mužov co majú rôzne "uchylky". Ani si to len predstaviť neviete. Ja by som to ale nechcela doma mat.
niektorym zenam to nevadi, dokial im nezacnu ich polovicky brat aj ich ruz, puder a lak na nechty 😄😉
Takto.. Nie je to niečo co odsudzujem, nikomu tým neublizuje, ak ho to robí šťastným, prečo nie... ALE! mňa musí muž priťahovať. Páčia sa mi muzi ktori sú muzski, je to z nich cítiť, tie ochranárske typy.. Muž v šatách by mi atraktívny neprišiel. A to ide ruka v ruke s inými problémami vo vzťahu čiže ja by som s takým mužom nevedela byť. Ale neznamena to, že je to niečo hrozne a ze je ten muž zlým človekom alebo niečo.
Mala som vzťah. O tejto svojej zalube mi povedal asi po pol roku. U neho to islo aj dalej, bola to sexuálna úchylka či odchylka, vzrušovalo ho to. Tak ako ho vzrušovali vysoké stekle a silonky na mne. Ja sama som ho v ženskom nikdy nevidela. V civile je to skoro 2m chlapsky chlap, s mužským povolanim, jazdí na motorke. Nic ženské na nom nie je.
Svojej prvej žene to povedal po par rokoch vztahu, este na VŠ. Ticho to tolerovala, rovnako ako ja.
Vztah skončil, z ineho dovodu. A je pravda, že tu jeho zalubu som sa snažila vytesnit, čo to šlo. Pretoze áno, je to velmi nesexi a nepritazlive.
Istý amatérsky web je plný chlapov v ženskom oblečení, je ich medzi nami omnoho viac, než by sme mysleli.
@anonym Autorka, zapojíš sa ešte do diskusie? Prezraď nám o tomto mužovi viac. Aký typ človeka to bol v reálnom živote, čo ti o sebe ešte prezradil.
Ja by som s takým mužom nebola, ale nie preto, že by som to považovala za niečo úplne strašné, nechutné a nejaký redflag… len by sme sa v tomto smere asi nestretli, sedieť si s niekým po sexuálnej stránke je pre mňa vo vzťahu veľmi dôležité a tu by sme jeden druhému nevedeli dať to čo potrebujeme… ale viem si predstaviť, že sú ženy, ktorým to nevadí a dokonca aj také, ktoré to vzrušuje, sexualita je veľmi široké spektrum a toto mi príde ešte taký z bežnejších fetišov…
Nech si robí každý co chce ale pre mňa by to bolo antisexi. Pôsobilo by to na mňa nemuzne a späť s chlapom v šatách, hmmm. Pokial je to brane ako transvesty sov, ešte ok. Je to špecifický štýl.
Ale doma takeho muza nepotrebujem.
Keby mi to napísal hneď takto na začiatku, asi by som sa cez to nepreniesla. Chlapec má zlú taktiku lebo sú veci, ktoré je morálne správne uviesť hneď v začiatkoch, ale nemyslím, že do toho spadá aj tento prípad. Keby som ho už poznala dlhšie, bola zamilovaná, inak by to bol chlap, ktorého považujem za skvelého, možno by som sa vedela cez túto skutočnosť preniesť.

Ježíši, toto nie. Okamžite by som to ukončila, aj keby bol inak v pohode.