icon

Dokázali by ste mať vzťah s mužom v ženských šatách?

7. sep 2024

Moja posledná skúsenosť zo zoznamky..Chlap,45-ročný,rozvedený, s 8 a pol ročnou dcérou..Hneď v prvej správe,čo mi napísal,bolo,že hľadá spriaznenú dušu,ale má "tajomstvo"..Hneď mi blikali kontrolky 🙈 Keď som teda chcela objasnenie,vyliezlo z neho,že "má rád aj ženskú módu" 🙈 Ale teda,že iba v súkromí (to ma malo asi potešiť 🤦🏻‍♀️). Poďakovala som sa mu,že mi to napísal hneď na začiatku a ušetril mi tým čas,ale že teda si nebudeme rozumieť. A odvtedy sa zamýšľam nad tým,či reálne sú ženy,ktorým niečo takéto nevadí a nemali by problém mať vzťah s takýmto mužom? Teda viem minimálne o tretej manželke Brzobohatého,ktorá s ním ešte v pohode aj na verejnosť ide,keď je prezlečený za ženu,ale vy by ste sa k tomu ako postavili? Len podotýkam,že téma nie je fake,ani nie som troll,len ma naozaj zaujímajú názory iných žien..

Strana
z5
grof_monte_christo
7. sep 2024

Ježíši, toto nie. Okamžite by som to ukončila, aj keby bol inak v pohode.

jaskolka
7. sep 2024

Tak za mňa by šlo najmä o samotný dôvod, prečo si tie veci dotyčný oblieka. Teda ci tu ženskú módu má rád len preto, ze sa mu páči odev samotný, alebo ho aj vzrušuje to, keď sa oblečie za ženu.
Okrem toho je možné sa prezliekat do šiat opačného pohlavia len kvôli pobaveniu iných (Peter Marcin ako pani Mária je legendárny, rôzne travesty zábavné šou ).

maranta_leuconeura
7. sep 2024

Nevadilo by mi to. V niektorych kulturach je transvestizmus uplne normalny, to len tu je hned kazdy kvoli tomu uchylak alebo gej 😂
Tebe co na tom vadi?

1ryba
Odpoveď bola odstránená
maranta_leuconeura
7. sep 2024

Jedine na co by som si dala pozor by bolo ci ma vyriesenu svoju rodovu identitu.

maranta_leuconeura
7. sep 2024

@1ryba zeny v nohaviach a sakach ta nedvihaju zo stolicky? To predsa nie je ,,zenske"

grof_monte_christo
7. sep 2024

A neverila by som mu, ze to je jeho jediné tajomstvo v tomto smere.

tenerifka
7. sep 2024

Mne by pripadal malo muzny, labilny, a takisto predstava, ze mu moze hrabnut aj v inom smere by mi nedovolila vobec nad vztahom s takym muzom uvazovat.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
hipuska
7. sep 2024

Tak, ak by sa iba obliekal...ale ak by začal aj artikulovať alebo sa inak prejavovat ako žena, to by som nedala

lakebabe
7. sep 2024

Nie nie a nie
Mam rada chlapov co majú testosterón a radšej budú chodiť v monterkach okolo domu ako v mojich tangacoch.

lubossi
7. sep 2024

Keby si videla ako sa doma obliekam ja, tak tie ženské veci sú ešte v pohode :D

vilma7
7. sep 2024

Vadilo. Žiaľ. Aši preto, ze sa cíti alebo chce cítiť ako žena. To nie je tom, že sa mu oaci ženská móda.

solinkarka
7. sep 2024

NIKDY

dskjhfdlkdjhl
7. sep 2024

@lubossi daj fotku🙂

danyelia
7. sep 2024

Jasné, že by mi to vadilo, hneď by som s tým ,,úchylom,, ukončila akýkoľvek kontakt, lebo toto normálne nie je...

beronsche
7. sep 2024

Nuž, aj keby mal takýto chlap úplne jasno vo svojej sexualite, na mňa to posobilo tak silné nemuzne, že by to zničilo môj záujem o neho ako partnera...

barborachors
7. sep 2024

Neverila by si, kolko Influ a hercov to robi, a ano aj na Slovensku a ano, aj v súkromí … polku z nich by ste prestali sledovat 😉

justxme
7. sep 2024

Nevadilo

petronela1985
7. sep 2024

Pre mňa osobne by to bol red flag, hodnotila by som to, že je úchyl, aj tolerancia má svoje limity

beronsche
7. sep 2024

@maranta_leuconeura na mužov môže žena v mužských šatách pôsobiť sexi.
Muž v lodičkách a šatách pôsobi skôr vtipne a vlastne pre drvivú väčšinu úplne ale uplne anti-sexi.
Na mňa by taký chlap posobil rovnako ako ufnukany, nesamostatny a slabossky chlapik.. proste taká dokonalá paródia na chlapa.

veronika2021
7. sep 2024

@maranta_leuconeura hej ale pre klasicku hetero zenu to znizuje chut na sex s takym chlapom na nulu😁

zojazoja
7. sep 2024

Reálne poznám takého u nás v meste. Je to každého osobná vec co doma robí. Je mrte párov, žien, mužov co majú rôzne "uchylky". Ani si to len predstaviť neviete. Ja by som to ale nechcela doma mat.

egonsk
7. sep 2024

niektorym zenam to nevadi, dokial im nezacnu ich polovicky brat aj ich ruz, puder a lak na nechty 😄😉

lucia13022023
7. sep 2024

Takto.. Nie je to niečo co odsudzujem, nikomu tým neublizuje, ak ho to robí šťastným, prečo nie... ALE! mňa musí muž priťahovať. Páčia sa mi muzi ktori sú muzski, je to z nich cítiť, tie ochranárske typy.. Muž v šatách by mi atraktívny neprišiel. A to ide ruka v ruke s inými problémami vo vzťahu čiže ja by som s takým mužom nevedela byť. Ale neznamena to, že je to niečo hrozne a ze je ten muž zlým človekom alebo niečo.

barka1
7. sep 2024

Mala som vzťah. O tejto svojej zalube mi povedal asi po pol roku. U neho to islo aj dalej, bola to sexuálna úchylka či odchylka, vzrušovalo ho to. Tak ako ho vzrušovali vysoké stekle a silonky na mne. Ja sama som ho v ženskom nikdy nevidela. V civile je to skoro 2m chlapsky chlap, s mužským povolanim, jazdí na motorke. Nic ženské na nom nie je.
Svojej prvej žene to povedal po par rokoch vztahu, este na VŠ. Ticho to tolerovala, rovnako ako ja.
Vztah skončil, z ineho dovodu. A je pravda, že tu jeho zalubu som sa snažila vytesnit, čo to šlo. Pretoze áno, je to velmi nesexi a nepritazlive.
Istý amatérsky web je plný chlapov v ženskom oblečení, je ich medzi nami omnoho viac, než by sme mysleli.

grof_monte_christo
7. sep 2024

@anonym Autorka, zapojíš sa ešte do diskusie? Prezraď nám o tomto mužovi viac. Aký typ človeka to bol v reálnom živote, čo ti o sebe ešte prezradil.

lindous
7. sep 2024

Ja by som s takým mužom nebola, ale nie preto, že by som to považovala za niečo úplne strašné, nechutné a nejaký redflag… len by sme sa v tomto smere asi nestretli, sedieť si s niekým po sexuálnej stránke je pre mňa vo vzťahu veľmi dôležité a tu by sme jeden druhému nevedeli dať to čo potrebujeme… ale viem si predstaviť, že sú ženy, ktorým to nevadí a dokonca aj také, ktoré to vzrušuje, sexualita je veľmi široké spektrum a toto mi príde ešte taký z bežnejších fetišov…

svetlonos
7. sep 2024

Nech si robí každý co chce ale pre mňa by to bolo antisexi. Pôsobilo by to na mňa nemuzne a späť s chlapom v šatách, hmmm. Pokial je to brane ako transvesty sov, ešte ok. Je to špecifický štýl.
Ale doma takeho muza nepotrebujem.

annm81
7. sep 2024

Keby mi to napísal hneď takto na začiatku, asi by som sa cez to nepreniesla. Chlapec má zlú taktiku lebo sú veci, ktoré je morálne správne uviesť hneď v začiatkoch, ale nemyslím, že do toho spadá aj tento prípad. Keby som ho už poznala dlhšie, bola zamilovaná, inak by to bol chlap, ktorého považujem za skvelého, možno by som sa vedela cez túto skutočnosť preniesť.

Strana
z5